מוזרלא מתאים להכנת לחמניות! נרשם כישלון מוחץ
במקור הוא מיועד לפיצה
מוזרלא מתאים להכנת לחמניות! נרשם כישלון מוחץ
אפשר את המתכון שלך?זה מה שהמכשיר עשה אצלנו כמעט כל הפסח
טעים במיוחד!
שמים נייר אפיה למטה ושופכים מהחומר על הכל, מכסים מלמעלה בנייר אפיה.
אחרי רבע שעה בערך צריך לראות שהחלק למטה כבר יציב ואפוי,
מוציאים מהמכשיר והופכים לצד השני,
אחרי שמוכן חותכים כמו פיצה...
המכשיר יוצא נקי לגמרי
יש מצב למתכון?דג סלומון עם ירקות,
זה דג סגנון שבת יותר:יש מצב למתכון?
תודה
תודה נראה מצוין!זה דג סגנון שבת יותר:
לנקות את הדג,
למלוח אותו מלמעלה לחצי שעה בערך במלח גס.
להכין קערה עם:
(לא כותבת כמות כי זה תלוי בדג, ובטעם)
כורכום
פפריקה
מלח
מעט פלפל שחור
שמן זית - הרבה
להספיג את הדג בתבלינים
לחתוך לפרוסות גמבה אדומה
שום
וטיפה עגבניה.
לטגן טיגון קצר במיני את הירקות,
להניח את הדג מעל הירקות,
קצת ירק קצוץ מלמעלה (לא חובה)
ולשפוך את הרוטב שנשאר.
בערך 20 דקות וזה מוכן.
אני אישית אוהבת באמצע לפתוח ולקחת מהרוטב שבצדדים על הדג.
בהצלחה
צירפתי תמונה מתוך מצלמה...
זה מה שהיה...
(כשעוד לא שמעתי על הרעיון של הנייר אפיה)
אני ממש אשמח יותר פירוט,מכינה בזה הכל, עשיתי אותו בשרי.
אה הכנתי בזה גם המבורגר - טעיםם (אין לי את המתכון, אבל בשר טחון וכו...)אני בעקרון חורשת עליו בהכנת דג סלומון עם ירקות,
טיגון מהיר של נקניקיות,
ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
עוף לא ניסית, אבל חברה מכינה קבוע.
פרוסות תפו"א ובטטה.
ירקות מוקפצים.
פעם אחת הכנתי בזה פרוסות דקות של אנטריקות - יצא שלמות!!
וכמובן הכל עם נייר אפיה למטה ולמעלה.
ואם נשאר קצת אני מרתיחה בזה מים רותחים ומנגבת בנייר סופג.
(אפשרי בלי ולנקות עם חומר ונייר סופג אבל לא מומלץ -
כי אחרי הרבה שימושים נשאר סימן קצת, והחומר לא מתנקה לגמרי, לא בריא!)
יש מתכון?ואוו, מכשיר מהמם!
מכינה בזה הכל, עשיתי אותו בשרי.
הכנתי בזה גם לאפות, יצא מושלם!
שעועית קפואהתוספות גם אפשר להכין
אני חדשה עם המני קיטשן רוצה לדעת מה עוד מכינים בו
תודה חנה חיה
יצא מהמם בתבנית חפ עגולה(הילדים אמרו שיותר טעים מרגיל!)אורז
מהמם!!! יוצא מושלםםםמשהיא יודעת אם אפשר לטגן חצילים ואיך יוצא??
אני רוצה לטגן במיני קיטשן שהוא סגור כדי למנוע כמה שפחות משמן להשפריץ..
וגם כמה שמן שמים? וגם נייר אפיה?
ציפס קפוא יוצא מהמם!! ממש טעם מטוגן!ניסיתי גם ציפס - אבל לא כזה הולך כי ציפס מצריך חום רציף.
ממש לא!!!!!!!שניצלים - רק למי שאוהב אותם רכים ולא קרנצ'ים.
אני הכנתי מחוסר ברירה, אותו כמות כמו תבנית גדולה, אבל אחרי שגירדתי את התופ"א הוצאתי את המים מהתופ"א (יוצא הרבה) ואח"כ הוספתי את הביצים שמן וכו'.איך מכינים קוגל תפוחי אדמה? כמה זמן? כמה תפוחי אדמה מומלץ כדי שיצא מספיק עבה.........
בינתיים מפסח- ועובד כמעט ללא הפסקה- תענוג!כמה זמן יש לכן את המכשיר?
בלי שמן?שעועית קפואה
כמה דקות
ואז להוסיף שומשום ורוטב סויה
מעדן
אפשר מתכון?פיתות!
יצאו תפוחות עם פתח בפנים.
מצרכים למתכון:אפשר מתכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: