Tweenset
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
ויש גם בפרסה של מטרסדורף-איתרי (בשולי הבתים, לכיוון הגיא) - כמעט בכל לילה יש קולות בלתי מרנינים.בשכונות הטבעת בירושלים יש
כמו נווה יעקב, רמות, היה תקופה גם בהר נוף וכו'
הוואדי ההוא ידוע כשורץ תנים כבר הרבה שנים.ויש גם בפרסה של מטרסדורף-איתרי (בשולי הבתים, לכיוון הגיא) - כמעט בכל לילה יש קולות בלתי מרנינים.
האם התנים הללו עברו איזו מוטציה בשנים האחרונות? כי יללות התנים ששמעתי (לא באיזור המדובר) לפני ששים שנה שונים לגמרי מקולות הזוועה שמשמיעות בלילות של החודשים האחרונים להקות החיות המסתובבות בשטח.הוואדי ההוא ידוע כשורץ תנים כבר הרבה שנים.
עוד כשהייתי ילדה בשכונה שם היינו שומעים אותם בלילות.
לפני למעלה מ-30 שנה. קרוב ל-40 ואולי יותר.
מה שניסיתי לומר זה שמאז ומתמיד כבר הרבה מאוד שנים יש שם בעלי חיים. גם שועלים, לא מעט.האם התנים הללו עברו איזו מוטציה בשנים האחרונות? כי יללות התנים ששמעתי (לא באיזור המדובר) לפני ששים שנה שונים לגמרי מקולות הזוועה שמשמיעות בלילות של החודשים האחרונים להקות החיות המסתובבות בשטח.
איזה צעקות שיהיה....כמו"כ, אם הבעיה היא שרה - דרוש מתנדב לשים לה בחצר 3-4 פרטים מהכלבים האלו.
אני בטוחה שזה יעשה את העבודה היטב.
הוואדי ההוא ידוע כשורץ תנים כבר הרבה שנים.
עוד כשהייתי ילדה בשכונה שם היינו שומעים אותם בלילות.
לפני למעלה מ-30 שנה. קרוב ל-40 ואולי יותר.
היום זה כבר השתדרג מתנים לכלבי בר ענקיים ומפחידים
מי שחושב שאפשר להתחיל לפזר בכל העיר יכול להתחיל עכשיו.וודאי שהוא משפיע הם אפילו אוהבים את זה(גיגול פשוט)
משהו הביא פה לפני זה משהו תחת השם "אולי זה יעזור" ושם משהו כתב על הרעיון הזה.פעם חבר הראה לי שיש לו בקבוקון קטן של גז מדמיע, לדעתו זה עוזר לו גם נגד כלבים.
לא יודע אם השתמש בפועל, או שרק תיכנן להשתמש.
אולי מישהו מכיר כאן.
מוזר צילצלתי המון פעמים ולא רק אני אלא עוד המון ביתריסטים ולא בדיוק היה תגובה, אבל:לא קראתי את כל האשכול אבל אני כבייתרית היה לי בהר מולי כמה כלבים-הר גבוה לא פחדנו מהם כמו שזה הטריד, הם נבחו בלילות צילמנו אותם שלחתי למוקד העירוני תמונה והסרטה באותו יום חזרו אלי וטיפלו בזה מיידית
תנסו
(נכון אבל היה נראה לי שאני יודע מי הכותב.)מה פתאום ישמח ישראל, זה נראה יותר תיאור של רח' הרב שך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: