בוודאי שזה יכול לגרום נזק נפשי חמור.מי יודע איזה נזק זה יכול להשאיר לילדה????
אין ספק, אסור להקל ראש בזה.
השאלה אם במדינת חלם יש מה לעשות עם זה.
בוודאי שזה יכול לגרום נזק נפשי חמור.מי יודע איזה נזק זה יכול להשאיר לילדה????
https://www.prog.co.il/threads/תנו-לחיות-לטרוף-כן.402779/page-7#post-5984002בוודאי שזה יכול לגרום נזק נפשי חמור.
אין ספק, אסור להקל ראש בזה.
השאלה אם במדינת חלם יש מה לעשות עם זה.
יום שיש האחרון ראיתי שלוקחים מלכודות...ראיתי ששמו מלכודות כבר כמה פעמים, אבל זה לא עוזר!!
זה ששם אותם (אחד מהעיריה) אמר שהם לא נכנסים לשם ואלה שכן נכנסו הצליחו לשבור את המלכודת ולצאת.
אני גרה מול ביה''ס בית חיה ברח' זוועהיל והחצר שלהם משמש כמלונת כלבים בלילה.
הילדים שלי כבר מסויטים מהנביחות והיללות כל לילה. הגננת בגן שואלת מה יש לילד שמדבר כל היום על הכלבים שבאים לנשוך אותו.
וזה עוד בלי להזכיר את הפחד לצאת בלילה החל מהשעה 9
פשוט ס-י-ו-ט!!!
גם בבני ברק בתקופה האחרונה יש באזור הר השלום תנים שמשמיעים יללות מפחידות בלילות והעיריה טוענת שהם מוגנים על פי חוק???
היום הלכתי לבית כנסת בשעת בוקר מוקדמת,סתם נתנו את העיר הזאת לחרדים?
זה ברור ! האינסטינקט הטבעי של כלב הוא לרדוף אחרי מי שבורח, וחוץ מזה שיש לכלב חוש ריח מפותח לדעת מי מפחד ומי לא.אתמול בלילה ראיתי 3 כלבים רצים אחרי בחורה
תתקשרו ל'צער בעלי חיים'עכשיו באזור רוממה-
כלב בר משוטט ונובח...
מה זה הדבר הזה? זו לא שעה כ"כ מאוחרת.
זה אומר שאי אפשר לצאת לבד החל מ12.30??
מה זו האגודה הזו?תתקשרו ל'צער בעלי חיים'
אני חושבת שמוגזם לפחד ברמה של לא לצאת מהבית בגלל כלב...כדאי לקחת בפרופורציות
אגודה שדואגת לחיות בלי בית, ולכן שרואים כלב במקרה שלנו, משוטט בלי בעלים פונים לאגודהמה זו האגודה הזו?
מה נשק? איך קשור?בביתר אפשר לעשות רשיון נשק.
אולי יתירו לירות עליהםמה נשק? איך קשור?
אני אישית ממש לא מפחדת [זה דווקא חמוד] אבל זה ממש לא נעים שכלב ענק רץ מולך באמצע הלילה ובפרט לילדים!!!!!אבל לגופו של עניין לא הבנתי מה הבעיה? הייתי באוקראינה, ושם מסתובבים לך המווןןן כלבים בין הרגלים וזה לא מזיז לאף אחד, אז מה הסיפור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: