בן ציון הלמ
משתמש מקצוען
מה עושים ???אני גר בביתר וזה מה שיש לי מתחת לבית מה עושים ???
אשמח לקבל עזרה !!!
לעבור לירושלים...
מה עושים ???אני גר בביתר וזה מה שיש לי מתחת לבית מה עושים ???
אשמח לקבל עזרה !!!
חבל שבני אדם הם לא זן מוגןואסור לפגוע בהם. חלילה. הם מוגנים.
הלואי שזה היה ממוגר בבית שמשבבית שמש היו כלבים שתקפו והגיעו מזה לבית חולים!
צעקו כמה שנים עד שסוף סוף מיגרו אותם
תאספו עדויות,
תחתימו שכנים, תפרסמו בכל העיתונים המרכזיים בארץ
תהפכו את העולם ואז יקשיבו לכם
ככה גומרים את הסיפור...
תשאלו תושבי בית שמש (רמה א' בעיקר, אח"כ באכלוס ג' גם כן היה וחפציבה, בשכונות החרדיות האחרות היו גם כן אבל לא כמו בשכונות שציינתי) עד שלא הפכו את העולם לא עשו כלום!!!!!
והיו מקרים של סכנת נפשות ממש!!!!!
אוליכלבים בדרך כלל לא עושים נזק
לא סוואנה ולא זאבים וצבועים סה"כ כמה כלבים שמטיילים,
אין צורך לעשות מעכבר פיל ומכלב זאב
גיחצי פומפה שניצל סטייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מה עושים ???
לעבור לירושלים...
גם אני מצטרף להנ"למי שגר בביתר יכול לאסוף מספר אנשים ולעשות את הדברים הבאים.
1. לאסוף תמונות ועדויות של אלה שננשכו( אפשר גם עדויות של ילדים מבוהלים שנמלטו מהכלבים. הבנתי שיש לזה אפקט חזק יותר ממבוגרים)
2. לנסות להסריט את הכלבים במיוחד כשהם רודפים אחרי ילדים/אנשים.
3. לקחת מישהו מיקצועי שיארגן ויכתוב באופן שיגרום להתיחסות.
4. לשלוח לאתרי החדשות/מועצה/עיריה.
למרות שכבר כתבו שהמועצה לא עוזרת אני גם בספק שאתרי החדשות יתעניינו מלבד ככר השבת (עניין של פילוח גולשים). ורק אז אולי יווצר לחץ על הרשויות לטפל בנושא.
נ.ב יכול להיות שמה שכתבתי לא באמת יעזור בסופו של דבר.
במקרה כזה אם יש מקום שהכלבים נוהגים להתאסף בו אפשר לפזר פלפל חריף קראתי שזה עוזר(רק בחורף זה נשטף בגשם)
קודם כל דיברתי היום עם תושב בית שמש והוא אמר לי שיש עדיין כלבים.בבית שמש היו כלבים שתקפו והגיעו מזה לבית חולים!
צעקו כמה שנים עד שסוף סוף מיגרו אותם
תאספו עדויות,
תחתימו שכנים, תפרסמו בכל העיתונים המרכזיים בארץ
תהפכו את העולם ואז יקשיבו לכם
ככה גומרים את הסיפור...
תשאלו תושבי בית שמש (רמה א' בעיקר, אח"כ באכלוס ג' גם כן היה וחפציבה, בשכונות החרדיות האחרות היו גם כן אבל לא כמו בשכונות שציינתי) עד שלא הפכו את העולם לא עשו כלום!!!!!
והיו מקרים של סכנת נפשות ממש!!!!!
לא נראה לי שכדאי להתחיל עם זה כי ייבש הגרון מכמויות הכלבים.אולי יש סגולות?
כדוגמת 'מחול לך..'
חזירי בר אולי מוגנות אבל בשטח צדים אותם!מכירה מקום,(לא אכתוב איפה, כי לפי מדינת החלם שלנו זה צער בעלי חיים..) שבלילה שהיה צפוי קור עז (באזור מעלה אחת) שמו גושי בשר נא מלא בחומר הרדמה. הם אכלו, נרדמו ומתו מקור!
ובא לציון גואל.
אבל אתם בחברה טובה...
אצלנו בלילות מסתובבות להקות ענקיות של חזירי בר!!! - והם חיות מוגנות!!!!
האם זה רק במדינת חלם או בכל העולם???????????????!!!!!!!!!!חבל שבני אדם הם לא זן מוגן
סתם לאינטלגנציה, איך צדים היום?קבלתי סרטון מלפני שלושה שבועות שבו רואים שלושה חזירי בר שנקלעו לפארק בכניסה לעיר וצייד צד אותם למוות.
קודם כל מכזה גודל אפשר כן לעשות זאב.כלבים בדרך כלל לא עושים נזק
לא סוואנה ולא זאבים וצבועים סה"כ כמה כלבים שמטיילים,
אין צורך לעשות מעכבר פיל ומכלב זאב
חבל שאי אפשר לעשות כמה לייקים.גם אני מתגורר בביתר. דירתי ממוקמת מעל גדר ההפרדה (אם אפשר לקרוא לזה "גדר" או "הפרדה", בזמן שיש בו המון חורים גדולים שאף אנשים יכולים לעבור שם). בכל לילה ולפעמים אף ביום אני שומע ורואה המון כלבים.
אף אני התקשרתי המון פעמים למוקד, אך לא יצא מכך דבר וחצי דבר.
עד שיום אחד בשעה 13:00 בצהרי היום חייגתי למוקד ומכרתי להם שמתחת לביתי נקלעה גור בתוך הגדר והיא נמצאת במצוקה ובוכה דקות ארוכות. לא עברו יותר מדקות ספורות עד שהגיע הוטרינר ואסף משם ארבעה גורים!!! "בגדולים", הוא אמר לי, "אני מפחד לגעת"....
עם כל אחד צריך לדבר בשפה שהוא מבין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: