נהדר, תודה רבה!
?עד שהבנתי סוף סוף - כיבו את האורות....?!
צפה בקובץ המצורף 382164
אני כל פעם מחדש נדהם מהפער העצום שיכול להיות בין גאונות של אמן בתחום אחד לתפיסה שטחית ועמרצית שלו בתחום אחר.תודה רבה רבה!
סוף סוף מתקרבים לרף של 2000 ש"ח...
מקווה שהתומך הבא יעיף אותנו הלאה משם.
בינתיים אגלה, שעד עצם הרגע הזה @יונתן ליפשיץ לא מרים ידיים, בחור עקשן שכמוהו. הוא מנדנד ומנדנד לי לקחת דווקא את העטיפה הלבנה, האנמית יותר.
בס"ד אציג בהמשך את שתי העטיפות (האדומה והלבנה) מעובדות יותר, ונחליט ביחד האם הוא צודק, הוא שהוא סתם מקשקש וטוב שמישהו (-אני) ישים סוף להשתוללות הפרועה של מעצבים גרפיים שדוחפים ללקוחות שלהם עבודות לא מסיפק מתסיסות.
יונתן יונתן, מה יהיה עליך. החיבה שלך לעטיפה הלבנה עם שביל האפור מעבירה אותך על דעתך, אני חושד.אני כל פעם מחדש נדהם מהפער העצום שיכול להיות בין גאונות של אמן בתחום אחד לתפיסה שטחית ועמרצית שלו בתחום אחר.
הפער בין יכולות הכתיבה שלך (ואודה ולא אבוש שלא פעם הצחקת אותי עד דמעות) לבין ההבנה שלך בעיצוב הוא פשוט חידה בעיני.
נראה.יונתן יונתן, מה יהיה עליך. החיבה שלך לעטיפה הלבנה עם שביל האפור מעבירה אותך על דעתך, אני חושד.
איך אפשר להעדיף את העטיפה הלבנה על פני העטיפה האדומה העוצמתית והמבעבעת?!
בוא נעשה עיסקה כזו.
כאשר הפרוייקט יחצה את מחצית מסכום היעד (14 אל"ש) = אני אעלה את שתי העטיפות המוצעות שלך באשכול נפרד, כסקר פתוח, נראה איזו עטיפה הגולשים יעדיפו יותר.
וכמובן - ברגע שהסקר יקבל כיוון ברור, אחד משנינו ייאלץ לנמק מדוע הוא היה בעד העטיפה הפחות פופולרית...
אני בפנים, אתה גם?
יש לנו דיל?
נראה לי שזה באג שקשור לנתיב.עד שהבנתי סוף סוף - כיבו את האורות....?!
צפה בקובץ המצורף 382164
כנראה שהגיע הזמן לעבור לנטפרי.נראה לי שזה באג שקשור לנתיב.
גם אצלי זה ככה. קופץ לדף הראשי של הדסטארט וכותב שמישהו כיבה את האור.
אז כנראה היה כדאי הדלי מים ששפכתי על המלאך
מחכים לספר!
צפה בקובץ המצורף 382213
תפתיע או תנו עם ספר לסוכות!
תודה רבה! היה שווה לנדנד
קנה אותי...מותר לקחת רגע את המיקרופון?
לא, לא. משהו קטנצ'יק . רק שניה. יופי תודה.
ובכן:
רק רציתי לומר, לכל אלו שלא בטוחים אם יאהבו / יסבלו / ישנאו/ יקטלו/ יקנו כדי לא לקרוא לעולם / יקנו כדי לקרוא בזה כל ערב לפני הינה / כדי לתת מתנה לבר מצווה
לפני שאתם ממתלבטים על הספר עצמו, שימו לב מדובר בהדסטארט. מה שאומר - לעזור לבן אדם להגשים חלום.
ולנתן גלנט יש חלום. להוציא ספר.
והוא מבקש שנעזור לו להגשים אותו
אז תחשבו על זה.. מדובר בהרבה יותר מרכישת ספר סתם ככה בחנות. מדובר במוצר שיצא בזכותך, בזכותו ובזכות כל אחד שירתם ויתגייס בטיפונצ'יק.
אנחנו בעצם מגשימים לו את החלום שהוא חולם כבר כמה חודשים לפחות, עובד קשה מאד כדי להביא אותו למצב שיש מה לראות ובמה תמוך.
בואו נעזור לו , אפילו בקצת!
טוב, התייאשתי מהאתר המתעתע וחוסר האורות הכרוני של נתיב...
אז אני מעתיקה את התודה מניקית אחרת פה:צפה בקובץ המצורף 382269
ואפילו שלא סופרים אותי - אפשר לקחת אותי בחשבון של קניית ספר באיסוף עצמי. בלי הקדשה ובלי הדמעות של דודה נחמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: