התחלתי לתהות עם מישהו שם לב שיש קישור להורדה בסוף העמוד....נהניתי בכיף לתמוך בפרוייקט!!!!
הפרקים לדוגמא היו קצרים מדי.. נגמרו לי כל כך מהר, בערך כמו המהירות בה נחמן מרכוס עובר מנושא לנושא...
אולי אתה מצ'פר אותנו בפרוג בעוד פרק שתיים???
בהערכה!!
צפה בקובץ המצורף 381820
העליתי את זה באחת ההודעות הראשונות באשכול הזה, pdf מסודר מהקמפיין.משהו כאן מוזר לי!
לפי החשבון שלי היו אמורים להיות כאן כבר לפחות 998 (רציתי לכתוב 1000 , אבל לא רציתי שיגידו שאני מגזים. למרות שבכלל נראה לי שהיה יותר) הודעות+צילומסך מכל אותם הניקים שהתחננו וביקשו תמיד מנתן שיוציא כבר ספר.. והבטיחו שירוצו לקנות ברגע שיוצא..
אז מה קרה?
או שכולם כבר נרשמו ופשוט שכחו לעדכן?
אגב, חסום לי האתר.
אז אולי מישהו מדפיס את העמוד שם ומעלה לכאן לטובת אלו שבמתח..
תודה רבה!!
איזו תמיכה מפתיעה. תודה רבה.בהצלחה נתן! נראה מבטיח ביותר, ממש ספר שהדור שלנו חייב להכיר!!!
הולכים להיות שותפים בעז"ה!
משהו כאן מוזר לי!
לפי החשבון שלי היו אמורים להיות כאן כבר לפחות 998 (רציתי לכתוב 1000 , אבל לא רציתי שיגידו שאני מגזים. למרות שבכלל נראה לי שהיה יותר) הודעות+צילומסך מכל אותם הניקים שהתחננו וביקשו תמיד מנתן שיוציא כבר ספר.. והבטיחו שירוצו לקנות ברגע שיוצא..
אז מה קרה?
או שכולם כבר נרשמו ופשוט שכחו לעדכן?
אגב, חסום לי האתר.
אז אולי מישהו מדפיס את העמוד שם ומעלה לכאן לטובת אלו שבמתח..
תודה רבה!!
מה פירוש השם געציל?...
קראתי 5 פעם עד שהבנתי.לכתוב שקונים, לא עולה כסף.
לקנות, כן עולה.
רץ לכתוב את זה לאנשי הד סטארט, אעדכן....במקורו 'געטשיל' (דהיינו אלוקים קטן). [או בתרגום חפשי לארמית 'בר-אלהין'].
בדרך כלל כנוי ל'אליקים'.
למה קודים?הבלוג הזה כתוב בקודים?
אני לא מבינה מה הולך פה...
איפה מחלקים את הספר?
לעת עתה לא מתוכננת מכירה שלו בחנויות. אני מניח שכאשר המוצר יהיה מוגמר, אנסה לבדוק אפשרות כזו. באמת אין לי מושג.@נתן גלנט
הספר יימכר גם בצורה הקלאסית בחנויות הספרים?
וואו, חידוש מפעים! לא ידעתי, ונהניתי לקרוא.במקורו 'געטשיל' (דהיינו אלוקים קטן). [או בתרגום חפשי לארמית 'בר-אלהין'].
בדרך כלל כנוי ל'אליקים'.
אממ...28,001 ש״ח
כמה שזה נכון!!!לכתוב שקונים, לא עולה כסף.
לקנות, כן עולה.
ממש חיז'מייעס'....בסוף התברר שדיברתי עלצמי ובכיתי לחינם לתוך השפוף, הוא בכלל לא ענה לי. יצאתי ספיצ'לס.
תודה רבה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: