זהו שהוא לא נותןלמה?
מחיר הספר הוא 56 ש"ח באיסוף עצמי, ועם משלוח בדואר זה 75 ש"ח. איסוף עצמי זה כאב ראש לא קטן לסופר, אבל היה לי חשוב שתהיה מדרגה זולה ככל האפשר, גם אם זה כרוך בשינוע עצמאי של הספר לנקודות נבחרות.
אם יש עוד שאלות והארות, צור קשר באישי, אשמח להבין את כוונתך.
צוות מכבי שריפות יצא לדרכו, תודה רבה על ההסבר.זהו שהוא לא נותן
תבדקו את זה שם
כשלוחצים על 75 שח הוא דורש להוסיף עוד 15 שח על משלוח בנלאומי
למיטב הבנתי הדלה בציור ובדמויות באופן כלליחבל שהוחלט לעשות שימוש נמהר בסקיצה הראשונית מאמש
ולא בזו העדכנית ששלחתי היום:
צפה בקובץ המצורף 381594
למעשה, הצלליות הללו, כך הבנתי -
אמורות היו להופיע בגודל קטן (שישתלב בעיצוב הכריכה הצהובה).
ולא נועדו להימתח על כל החזית.
בכל אופן, נתן, ניחנת בכשרונות כתיבה והנעת המונים - יוצאים מן הכלל : )
נראה לך שאם הוא באמת היה רוצה, המחיר היה כ"כ זול?ואיך אתה רוצה לרוץ לפוליטיקה אם לא השכלת לדחוף מילה כלשהי על הספר בראיון אמש?
די עם הקינות.למיטב הבנתי הדלה בציור ובדמויות באופן כללי
הדמויות שאתה ציירת מזכירות לי יותר תמונות מימים אפלים
לדוגמא: לעטיפה של הספר הדומע "ההליכה אל הגטו" היו מתאימות הדמויות הנ"ל
אך לספר כל כך עולז ומקפץ, צריך לתת קצת יותר דינמיקה לדמויות.
געציל צריך להיות כפוף בעל אף בולט, ואילו ידידו האריסטוקרט, צריך לצעוד בנעלי השפיץ שלי, ולבלוט באפו המורם מעם.
קצת יותר הומור, קצת יותר שמחה, לא דמויות להתרמה של ערב לזכרון חשוכי בנים על שם דמא בן נתינה, יותר געציל...
תודה רבה על האמון!אחרי הדרשה הנרגשת עם כל הפלאשים...
הייתי חייבת להשתתף במעמד הנכבד
מחכה כבר לספר בכליון עיניים
אמיצה ונחושה - הייתי אומר...די עם הקינות.
אברומי נויברט היקר והמוכשר עמל שעות רבות על דמויות אייקוניות קטנות ומלאות הבעה וחן. לא שואה, לא מלחמה, לא גטו, מאיפה אתה מביא את האסונות האלו בכלל?...
בהחלטה אמיצה מאוד של יונתן ליפשיץ (הגרפיקאי) - הוא מתח את הדמות והגדיל אותה, מה שהצריך עוד ליטושים ושיפורים, חלקן נעשו, חלקן ייעשו בהמשך.
הדמות כרגע מביעה קצת זעם, ובצדק מוחלט.
לא קל ליהודי ישראלי להיות לבד בבלגיה האפרורית, להילחץ מאנטישמים סמויים, לרעוד מפחד, להאזין לנחמן מרכוס, ועוד. אל תשאל מה עבר געציל בבלגיה, יואל, שלא תדע מצרות.
אתה במקומו היית לא רק זועף, אלא ממש כועס, במיוחד על מלך בלגיה. אבל זה כבר ספויילר מהספר...
תודה רבה על האמון!
אעשה כל מאמץ כדי לספק מוצר בוגר, ערוך, מהוקצע, משעשע וחיובי, ובס״ד אעדכן במייל את כל התומכים, בכל שלב ושלב.
בוודאי.
זהו הגענו ליעד?
התכוונת לוזרים וכהנים.רק לוזרים נושפים בחצוצרות כסף.
המבדיל בין קודש לחולהתכוונת לוזרים וכהנים.
הרב ישראל קיש (שי קיש) נתן את המקסימום.הציורים ממש יפים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: