בעיני, זה הדבר היפה ביותר שיש בספר
(אבל רק לפני שהוא יצא לאור, כמובן...) הכל בנוי ומבוסס על גולשי פרוג, (כנ"ל, הספר החדש לחיות וחצי של @רותי קפלר).
ועכשיו החידוש העצום שאפי' ההפצה והרכישות הינם בקרב הגולשים!
שאפו ענק!
נתן, עלה והצלח.
אויש, מה אני מברבר כ"כ הרבה. אני רץ לתרום...
רבותיי, עוד מעט יעלה באנר באתר.
כרגע היעד נראה קצת רחוק, אודה ולא אבוש שהוא ממש רחוק, עד כדי כך שצריך טלסקופ כדי לראות אותו...
אך - אל חשש!
עוד נגיע אליו, רבותיי, ועוד נעקוף אותו בענק תוך כדי צרחות קרב אינידאניות!
הספר חייב לצאת, משתי סיבות:
1 - העטיפה פשוט טובה מידי מכדי לוותר
2- להראות לכל המומחים (והמומחיות!) שקהל אנשי פרוג בהחלט יודע להצביע עם כרטיס האשראי, כל הכבוד, אין, פשוט אין עליכם, ואצבע בעין של כל הקשקשנים.
בואו לתמוך בספר, כפי יכולתכם.
ו... אם כבר תמכתם, יש לי בקשה נוספת אליכם, ממש מכל הלב ♥
בבקשה תפנו למכריכם, טלפונית או במייל, שלחו להם לינק לדף המוצר בהדסטארט,
ובקשו מהם שישתתפו.
ספרו להם כמה הפרוייקט יקר ללב כולנו, ספרו להם כמה מעצבים נרתמו מיוזמתם ושלחו עשרות סקיצות מטלטלות, ספרו להם כמה השקיעו אברומי נויברט (אמן איורים בינלאומי, וקסברגר של איש אחד) ואבימי (צייר אמן עם נשמה של זמר נשמה) ועוד רבים רבים אחרים, ספרו להם כמה כולנו רוצים שהספר ייצא לאור, ספרו להם עד כמה כל תמיכה חשובה.
וכן, היות שמדובר בספר על געציל, אין מה להסס. תטרידו, צלצלו, צנטקו, שלחו מיילים, פקסים, הודעות, יונות דואר, תעשו הכל כדי שנגיע ליעד. תרגישו חופשי לגמרי לשלוח להם לינק עם סימן שאלה אדום, למשל, או פשוט להתקשר ולצרוח בבלגית. נסו, זה מהנה מאוד!
אנא מכם, התגייסו לעזרת הפרוייקט. ולו רק כדי שלא איאלץ עם חיצי לעגו של יואל ארלנגר ששופך פסימיות מרירה ומרעיל את כל האווירה.
חבר'ה- לא עת לחשות, זה הזמן להירתם ולפעול. וכמו שאומרת דודה נחמה:
הדרך לעוגת חסה טובה רצופה כוונות טובות...