לסנדלרים, לתשומת ליבך @נתן גלנט: צילומי תדמית עושים רק אצל יואל ארלנגר, ואל תלכו לסנדרים...
וכן למה צריך לשלם 1500 ש"ח בשביל צילום תדמית, יש בהדסטארט של נתן גלנט "תן לישון, געציל!" ב750 ש"ח!!!
לסנדלרים, לתשומת ליבך @נתן גלנט: צילומי תדמית עושים רק אצל יואל ארלנגר, ואל תלכו לסנדרים...
כן, מתנתו הנדיבה של @יואל ארלנגר, לטעמי זהו מחיר שערורייתי לגמרי, נמוך להחריד.לסנדלרים, לתשומת ליבך @נתן גלנט
וכן למה צריך לשלם 1500 ש"ח בשביל צילום תדמית, יש בהדסטארט של נתן גלנט "תן לישון, געציל!" ב750 ש"ח!!!
האמת שמה שכתבת מדהים ומושך:אם אתה לא מעוניין למצוא את עצמך ביום שלישי הקרוב בשעה 12 בלילה פוכר ידיים באכזבה על כך שהיעד של 'תן לישון געציל' הושלם ואתה נשארת ללא עותק אחד לרפואה, לחץ עכשיו כאן!!!נראה לי שאולי כדאי להגדיל את האותיות אם אפשר כי זה ממש קטן ולא קריא בהצלחה.בתוספת משפט מקורי הקורא
אני מנסה.גבירותי ורבותי!!!!
אנו יוצאים בקמפיין הזדהות ענק עם @נתן גלנט היקר שלנו!!!
כולם שמים בחתימה ליומיים הקרובים את הקישור לתמיכה בהדסטארט בתוספת משפט מקורי הקורא לציבור הקדוש לתמוך בספר!!!
הפעם, אנחנו לא נותנים לגעציל לישון....
אז מתברר שאתה מספר 2 במפלגה המלנכולית של נתן....
בטח התרגשות, לא????
תודההאמת שמה שכתבת מדהים ומושך:אם אתה לא מעוניין למצוא את עצמך ביום שלישי הקרוב בשעה 12 בלילה פוכר ידיים באכזבה על כך שהיעד של 'תן לישון געציל' הושלם ואתה נשארת ללא עותק אחד לרפואה, לחץ עכשיו כאן!!!נראה לי שאולי כדאי להגדיל את האותיות אם אפשר כי זה ממש קטן ולא קריא בהצלחה.
מה לאויב הפוליטי הבא???תגידו איפה כל חברי הכנסת???
עסוקים כולם בעצמם,יאלה תגיעו אליהם לתמיכה קטנה
גבירותי ורבותי!!!!
אנו יוצאים בקמפיין הזדהות ענק עם @נתן גלנט היקר שלנו!!!
כולם שמים בחתימה ליומיים הקרובים את הקישור לתמיכה בהדסטארט בתוספת משפט מקורי הקורא לציבור הקדוש לתמוך בספר!!!
הפעם, אנחנו לא נותנים לגעציל לישון....
קישור נשמה, קישור!!!אני מנסה.
איפה הדוד העשיר שיושב עכשיו רגל על רגל ומשתזף באיי הוואי??תגידו איפה כל חברי הכנסת???
וווואאאווווו אני בהלם טוטאלי!!!!!!!
לא קישור בחתימה של נתן, לא באנר בדף הבית, איך למען ה' אתה רוצה לעבור את אחוז החסימה???????
וואלה, מוזר שהבאנר מת. אפנה אליהם שוב.
כנראה גילו מאיזשהו מקום שבמילא לא תשים לב אם יורידו...
הבאנר חזר, למתעניינים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: