Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
היה לי איתם שיח ושיג ארוך, ושמעתי מהם ג"פ הבטחה לתיקון העניין...חבל, אין אפשרות לסדר את זה?
היה לי איתם שיח ושיג ארוך, ושמעתי מהם ג"פ הבטחה לתיקון העניין...חבל, אין אפשרות לסדר את זה?
תודה רבה ל- @תודה רבה!מה שתכתוב כאן, יהיה החתימה שלך.
https://www.prog.co.il/account/signature
הבטחתי, קיימתי!צפה בקובץ המצורף 391619
רעיון כביר!!!!!!!!
אני רץ לשים גם, רק שמישהו יגלה לי איך מוסיפים חתימה בבקשה
דוכסי, רק תבקש. אני בטוח שיהיה תומך במדרגת 139 ש"ח שיסכים להעניק לך את הספר.כסף לספרים אין לי וגם מקום ביח"ד, כך שנותר לי רק לצרף את איחולי ותמונה מועתקת כדי שלא לפרוש מן הציבור הקדוש.
תודה! חתימה מגניבה...
תודה. יש לך מושג אבל מדוע זה נכתב כטקסט ולא כקישור?תודה! חתימה מגניבה...
כן זה יכול לקרות. ואדרבה, יש לי רעיון. פנה באישי.סתם שאלה (ועל הדרך הקפצה לנתן שלנו), אם אנימריץ שם פרוייקט,
זה אומר שבשבת עלולים לשלם שם? אם כן, יש כזה ששומר שבת?
(נתן זה בסדר שאני שואל כאן?)
הנאה ממעשה שבת שנעשה במזיד אסורה גם אחרי שבת.אני לא חושבת שהלכתית יש בעיה בתמיכה שנתמכה בשבת.
אוכל לבדוק זאת לעומק.
אני לא חושבת שהלכתית יש בעיה בתמיכה שנתמכה בשבת.
אוכל לבדוק זאת לעומק.
הנאה ממעשה שבת שנעשה במזיד אסורה גם אחרי שבת.
בואו נחזיר את האשכול למסלול, ברשותכם...
פששששששש......הספר מאוד מומלץ, הנה כתבה אובייקטיבית ואמינה ביותר בעניין, מתוך העיתונות
https://www.jdn.co.il/breakingnews/1054563/
הקישור בסוף הכתבה האובייקטיבית שם לא לחיץמשה מנחם - איפה הצילומסך שלך?...
הספר מאוד מומלץ, הנה כתבה אובייקטיבית ואמינה ביותר בעניין, מתוך העיתונות
https://www.jdn.co.il/breakingnews/1054563/
כתבתי שאבדוק.. כי מעניין אותי הנושאהנאה ממעשה שבת שנעשה במזיד אסורה גם אחרי שבת.
לא הבנתי?מה עם כל אלה שמסרו פרטי אשראי בע"פ -אני מקווה שזה נכנס לאחוזים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: