הכוונה לכל החסומים ששילמו בצורה הזו-העבירו פרטי אשרי בע"פלא הבנתי?
הכוונה לכל החסומים ששילמו בצורה הזו-העבירו פרטי אשרי בע"פלא הבנתי?
הכתבה האובייקטיבית חסומה.
אפשר להעלות לאובייקטיבים פה?
ואני מציעה אפשרות נוספת, להוסיף אופציה של תמיכה בעשרה שקלים בלי תמורה, רק כדי לנסות לדחוף את זה עוד קצת. זה מתאים למי שלא התאים לו הסכום המינימאלי עד כה, או למי שכבר תמך אבל רוצה שוב להביע תמיכה.אני מעיז להציע בחשש מה...
אולי בשביל שהספר אכן ימכר ולא כל הקמפיין ילך לטמיון כדאי על לחשוב על ריון מהפכני של הוזלת המחיר.. מהו כמו לרגל 3 הימים האחרונים....
אולי זה מה שיתן לאנשים אמביציה כדי להשקיע ברכישתו....
טוב, טוב, לא אמרתי כלום.
לשם אני חותר... מקום שני של גלנט ב-77,000 ש"ח? זה לא כסף...@באבא קמא בסוף עוד תגיע לשותפות פוליטית....
אוי, לא.@באבא קמא בסוף עוד תגיע לשותפות פוליטית....
נכון מאוד. בכל שורה. אולי באמת אוסיף מדרגה כזו. לגבי סכום היעד - מקבל.ואני מציעה אפשרות נוספת, להוסיף אופציה של תמיכה בעשרה שקלים בלי תמורה, רק כדי לנסות לדחוף את זה עוד קצת. זה מתאים למי שלא התאים לו הסכום המינימאלי עד כה, או למי שכבר תמך אבל רוצה שוב להביע תמיכה.
בהצלחה!!
אגב, בנוגע לפרויקטים של הדסטארט, תמיד עדיף להציב סכום יעד נמוך יותר.
אוי, לא.לשם אני חותר... מקום שני של גלנט ב-77,000 ש"ח? זה לא כסף...
אחר כך אחשוב איך לבצע את הפוטש לכבוש את המקום הראשון ואמנה אותו ככותב הנאומים שלי.
כל הכבוד, תודה רבה!!חסר 9000
בא נתגייס שלא יופל על זה כל הקמפיין ואז הספר
אני זכיתי כבר לתמוך בואו ונביא עוד אנשים
חן חן על רוח הפרגון, ס"ה ב"ה אני מסודר מבחינת אוכל לאכול ודמי שכירות וכיו"ב, רק תקציב לספרי קריאה אין לי.דוכסי, רק תבקש. אני בטוח שיהיה תומך במדרגת 139 ש"ח שיסכים להעניק לך את הספר.
ובזכות ולא בחסד.
הרי אתה מעמודי התווך של אתרא קדישא הדין.
מגיע לך!
והכי גרוע בלי הספר הצהוב!!!!בלי שמשיה, בלי עיתון ישן
בלי כובע שמש גדול מקש
הסתדר בס"ד, מוזמנים ללחוץ כמה שיותר מהר...תודה. יש לך מושג אבל מדוע זה נכתב כטקסט ולא כקישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: