אנשים פה השתגעו לגמרי
דהיינו?לא לתת לאשכול לרדת מתחת לקו הראשון
אהבתי!
תודה רבה! מקווה שלא לאכזב...
תודה רבה! (חשוב להקפיד על קלרינט מזהב, רק אומר)
לא קשור לפרויקט (בעצם כן. הקפצה)
גבירותי ורבותי!!!!
אנו יוצאים בקמפיין הזדהות ענק עם @נתן גלנט היקר שלנו!!!
כולם שמים בחתימה ליומיים הקרובים את הקישור לתמיכה בהדסטארט בתוספת משפט מקורי הקורא לציבור הקדוש לתמוך בספר!!!
הפעם, אנחנו לא נותנים לגעציל לישון....
אני מנסה.
נווווווווווווו, מי מצטרף???????????????????????
אפילו חז"ל לא התכוונו לקיש קיש קריא בכאלו עוצמות.....
תודה רבה!!!
בה בה בה, לא להשבית שמחות. נתן לא פנה להוצאות כי:סליחה על הבורות - אבל למה נתן לא פנה לאחד מהוצאות הספרים המובילות במגזר, והם היו מממנים את הוצאת הספר בעד חלק מהאחוזים?
הייתי מצפה מאנשים שיתרמו לדברים קצת יותר חשובים!!!
(עם כל הכבוד לכל סופר באשר הוא)
תודה רבה רבה!!
הוא כבר חודש וחצי לא יורד...לא לתת לאשכול לרדת מתחת לקו הראשון
תודה. אכן.לא קשור לפרויקט (בעצם כן. הקפצה)
ההודעה "הפעל את ווינדוס" מטרידה. אחרי תקופה שהיתה לי אותה המערכת הפעלה השתגעה לחלוטין ושום דבר לא פעל, הייתי צריכה להתקין חדשה.
רק לתשומת לב..
נ. ב. מי שעדיין לא הזמין שני מכרים לתמוך זה הזמן.. נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: