חחחחחחאח, למה הידיות פה תופסות את הצעיף. הוא כמעט נקרע.
אני צריך צעיף חדש.
וגם עניבה.
עדיף פפיון.
וגם נעלי לק, וגם טוקסידו,
וגם סנדלר פרטי, וחייט פרטי, וכמובן - מקום ליד שולחן הממשלה, הכי קרוב שאפשר לצלחת הבורקסים.
תנחש, בחורי הטוב.מאיפה צץ פתאום הציגלה הזה?
ולמה הוא דומה דמיון מפליא לנחמננו?
תודה רבה.מקפיצה
עניינים שמעל להשגתי
..אזיי היינו במצב קשה. עד כה אנחנו גבוהים בהרבה משציפיתי, מאמין שנגיע ליעד עוד קודם ר"ח חשוון.אם היה שקל על כל צפייה באשכול של געציל...
חחחחחח
מחזיק את הבטן כשאני נזכר וזה.......
תודה תודה על ההקפצה. היעד עדיין קצת, אפעס, רחוק, ודרושים עוד מאות רוכשים. הם קיימים ורוצים לרכוש, אבל הם עוד לא שמעו על הספר, כואב הלב. לטיפולכם, גולשי פרוג!
יפניהמטבח הסיני לא חף מפשע.
וואסאבי...ערימת האבוקדו
מה הבעיה המדוייקת?מה בסוף הוחלט על נתיב?
אני לא מצליחה להעלות את פרטי האשראי שלי, זה קשור לחסימה של נתיב?
זה ממש מוזר.בפרטי המשתמש שלי זה לא נותן שום אופציה למלא משהו, מסך ריק, מעלה צילום מסך:
צפה בקובץ המצורף 389616
ואם אני נכנסת ישר דרך הקישור שאתה מפנה זה נותן את ההערה הזאת אחרי שאני לוחצת על "אישור":
צפה בקובץ המצורף 389614
ו.. תודה רבה על התמיכה והרכישה המוקדמת, מקווה לעמוד בכל הציפיות בס"ד. (טוב, נו, לפחות ברובם)
תודה רבה על התמיכה!טוב, סוף סוף תפסתי מישהי שתתרום בשבילי (כי אתרוג לא נותן...)
אתה משאיר אופצייה להמתין לקנות בחנות? כבר פוליטיקאי משנה דעות, סוכם שלא יימכר? חברים המשבצת מספר 2 במפלגה פנוייה עדיין זה נהיה ריאלי ורציני!!!תודה רבה על התמיכה!
נ.ב. זו לא תרומה, זו תמיכה עבור מוצר חי וקיים במחיר זול יותר מכפי שהוא יימכר אם וכאשר בחנויות...
מי אני שאסרב לבקשות של חנויות הספרים, אה?אתה משאיר אופצייה להמתין לקנות בחנות? כבר פוליטיקאי משנה דעות, סוכם שלא יימכר? חברים המשבצת מספר 2 במפלגה פנוייה עדיין זה נהיה ריאלי ורציני!!!
אצל הספרדים בשולחן שבת יש ח"י סלטיםלפני שנים רבות ראיתי יהודי בר אוריין ממוצא ספרדי שנכנס לחנות סלטים ערב שבת קודש. הבחור התאכזב מאוד לגלות את מבחר הסלטים ה'אשכנזי' כהגדרתו, וחיפש מאוכזב סלט "עם טעם שאפשר גם לאכול אותו וגם להנות"
הוא לא מצא.
תודה רבה על התמיכה!הצליח לי להשתתף, כנראה היתה איזו בעיה זמנית:
צפה בקובץ המצורף 389994
ותראו לאיפה זה טיפס! 39%!!
צפה בקובץ המצורף 389995
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: