אני מבין שאת שואלת לגבי תשפ"דמישהו יודע מתי הרישום מתחיל?
בערך שבועייםכמה זמן לוקח עכשיו עד שמטפלים במסמכים?
אף אחד לא מבין בזה?אשמח לתשובה ממישהו שמבין בנושא.
לבעלי יש את השעות המספיקות (36 שעות שבועיות)
ואני צריכה 24 שעות שבועיות,
בשני החודשים שעברו יש לי יותר מ 24 ש"ש אבל בחודש הקרוב אמור להיות לי פחות.
השאלה היא האם הם עושים ממוצע של שלושת החודשים או מסתכלים על כל חודש בנפרד?
תודה!
זכור לי שממוצע אבל כדאי לבדוק איתםאף אחד לא מבין בזה?
לקח לי יום מאז שהעלתי מסמכים בעדכונט...כמה זמן לוקח עכשיו עד שמטפלים במסמכים?
זה אמור להתעדכן אוטומטי ל14קיבלתי דרגה 3 ומכיוון שיש לי שני ילדים באותה מסגרת אני צריך לקבל דרגה 14, אבל באתר מופיעה לי עדיין דרגה 3, האם זה תקין והמעון מקבל אוטומטי לפי דרגה 14 או שצריך לעשות משהו כדי שיתעדכן לדרגה 14?
כן. ואני אמור לראות דרגה 14 באתר בבירור?שניהם רשומים במעון עם דרגה?
כןכן. ואני אמור לראות דרגה 14 באתר בבירור?
דרגה 14 זה למי שזכאי לדרגה 3 ויש לו שני ילדים במסגרת..שמעתם פעם על דבר כזה?? אני מפחדת להתלהב...
קיבלתי בתחילת השנה להן שלי דרגה 4
עכשיו רשמתי גם את התינוקת אז חשבתי זה אמור לרדת לדרגה 3
היום אני מסתכלת בססטוס ורואה דרגה 14 הייתי בהלם
בדקתי גם לבן שלי וראיתי זה השתנה שבחודשים הראשונים (לפני שהתינוקת התחילה) דרגה 3 ועכשיו 14
מה זה אומר??
היה לכם לפני כן ילד במעון/משפחתון?אני ביקשתי בזרוע העבודה שיחשבו את הדרגה הזמנית לפי התלוש הראשון לאחר חזרה מחופשת לידה, ולכאורה הדרגה הקבועה תהיה אותו הדבר.
כרגע אני ממתין לראות אם כך נהיה.
כן במשפחתון וכרגע העברנו למעון, הילד השני נכנס למשפחתון.היה לכם לפני כן ילד במעון/משפחתון?
היא יכולה לרשום במקומו ילד שלא מתכננים לשלוח ואתו למעון ואז המעון יוכל להחליף בינהם.לבת שלי ילד במעון והיא צריכה ללדת עוד אחד באזור אייר
יש לה אופציה לרשום בלי שם?
איך בעצם שומרים לו מקום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: