ילד של מישהו אחר?היא יכולה לרשום במקומו ילד שלא מתכננים לשלוח ואתו למעון ואז המעון יוכל להחליף בינהם.
העיקר שיהיה שמור לה מקום.
ילד של מישהו אחר?היא יכולה לרשום במקומו ילד שלא מתכננים לשלוח ואתו למעון ואז המעון יוכל להחליף בינהם.
העיקר שיהיה שמור לה מקום.
כן. שלא מתכננים לשלוח אותו למעון תמת בשנה הבאהילד של מישהו אחר?
אבל הוא לא אח בורשימת עדיפות לא בטוח שהוא יכנסכן. שלא מתכננים לשלוח אותו למעון תמת בשנה הבאה
נכון, אבל אי אפשר לרשום ילד בלי מספר זהות.אבל הוא לא אח בורשימת עדיפות לא בטוח שהוא יכנס
לא בטוח שעדין המקום ישמר דווקא להםכן. שלא מתכננים לשלוח אותו למעון תמת בשנה הבאה
מספיק אישור חזרה מחל"דיש לי ילד במעון בתחילת השנה קיבלנו דרגה 5 ולאחר לידה התעדכנה הדרגה לדרגה 3.
כרגע אני רוצה לרשום את התינוק למשפחתון (ואמור להיות לי דרגה 14)
התקשרתי למוקד משפחתונים של העיריה והם אמרו לי שעכשיו יהיה לי דרגה זמנית ואחרי 3 חודשים כשאחזור מחופשת לידה אשלח את התלושים האחרונים ולפי זה יקבע לי דרגה חדשה!! , זה נכון? האם יש מצב שהדרגה שלי תהיה יותר גבוהה ?
תודה רבה!!
@המוכשר !!!
בשביל דרגה שנה הבאה: ידרשו ממנה 3 תלושי שכר רצופים , החל מחודש 11/22 ועד 11/23 .שואלת בשביל חברה היא מאמצע החודש ה10 2022 בלי עבודה
האם שווה לה לרשום למעון תמת לשנה הבאה?
על איזה תלושים מסתכלים?
מה קורה עם חודשי האבטלה והחודשים שהיא לא עובדת ולא מקבלת כלום?
בקיצור לא יעזור לה שלא עובדת כרגע נכון?בשביל דרגה שנה הבאה: ידרשו ממנה 3 תלושי שכר רצופים , החל מחודש 11/22 ועד 11/23 .
בשביל ועדה, אם יש עומס באזורה: תידרש להגיש 3 תלושי שכר רצופים עדכניים
על חודשים שלא עובדים - לא מקבלים דרגה
מה הכוונה לא יעזור?בקיצור לא יעזור לה שלא עובדת כרגע נכון?
רושמים שני אופציותיש כבר מידע מתי נפתח הרישום לשנה הבאה?
ואיך זה הולך? אני רושמת רק למעון אחד? ואם אני לא מתקבלת אליו בסוף, מה עושים?
האם במקביל אני יכולה גם להירשם למשפחתון של העיריה?
אודה על כל תגובה שתעשה לי סדר בנושא
עדיף ספק מאשר בוודאות לא...לא בטוח שעדין המקום ישמר דווקא להם
כי תמיד יש רשימת ממתינים לכניסה למעון.
2 אופציות של מעוןרושמים שני אופציות
יש כבר מידע מתי נפתח הרישום לשנה הבאה?
שני מסגרות2 אופציות של מעון
וחוץ מזה אפשר גם לרשום למשפחתון?
קישור מעולהרישום למעון יום לשנת הלימודים תשפ"ה
שירות זה מאפשר לבצע הרשמה מקוונת למעונות יום, בין התאריכים 14.02.2024 (ה' באדר א', תשפ"ד) ועד 05.03.2024 (כה' באדר א', תשפ"ד).www.gov.il
ילד שיוולד בע"ה בחודש מאי השנה, ונרצה לשלוח למעון אחרי החגיםרושמים שני אופציות
רק אם יישאר מקום לאחר כל ההרשמה...ילד שיוולד בע"ה בחודש מאי השנה, ונרצה לשלוח למעון אחרי החגים
איך הפרוצדורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: