תוכלי לברר?יש את ארגון תלם ,לא יודעת פרטים אם מענין אותך אנסה לברר.
יש פרטים?מרים אפללו מתעסקת עם זה.
מהגוגל:תוכלי לברר?
יש פרטים?
מספר טלפון?
מייל?
יפה שלא עזבת!אני יש לי כזה חבר אבל אחרת מימך לא עזבתי אתו לרגע עד עכשיו ברוך השם איתרס לפני תקופה עם אחת כמהוא אני אוחז שאני ההית הבן אדם היחיד שקיבלתי אתו אייך שהוא במצב שלו אני גם כמובן יעדתי הכול וסיפר לי הכול בלי לפחד ההיתי איש אמון שלו היחיד חוץ מארוסתה וזה רק עזר לו ליתקדם אני לא אומר שתמיד זה טוב יש בזה הרבה סיכונים אבל כך הוליכו אותי משמיים בעזרת השם שיחזור בקרוב לגמרה ביחד עם ארוסתו ברוך הם הוא רק מתייצב
תוכלי לתזכר אותי בערב ואם אני לא עונה אז מחר? אני צריכה לפגוש מישהו בשביל לשאול אותותוכלי לברר?
כתבה יסודית ומקיפה, כמיטב המסורת של @dvoryהיה ב"בתוך המשפחה" (נראה לי של פסח)
כתבה מרתקת עם נשות מקצוע
(נראה לי קראו לכתבה - הילדה החמישית)
ממליצה עליה בחום!מרים אפללו מתעסקת עם זה.
נראה לי את מתכוונת לעמותת עלם?יש את ארגון תלם ,לא יודעת פרטים אם מענין אותך אנסה לברר.
אפשר להביא את זה לפה?כתבה יסודית ומקיפה, כמיטב המסורת של @dvory
בעקרון כל ההיקף, אבל מכיוון שבניגוד לכתבות עם סלבריטאים או כל הקשקושים הרגילים שיש בעיתוני החג, זו כתבה חשובה בנושא חשוב, רפרפתי והנחתי אותה לעיון הגון בזמן שיתפנה, אז אין לי תשובות מדויקות.אפשר להביא את זה לפה?
מדובר על עזרה למדובר או לכולם מסביב איך להתנהג?
את ניסית לדבר איתם? כי אני מחודשיים האחרונים נעזרתי בהם בשביל חברה שלי שהיא חרדית!הדברות- מנסיוני פחות מתעסקים בתמיכה לנוער חרדי נושר. יותר בתמיכה להורים.
את יודעת אם ידיד נפש מתעסקים ספציפית בנושא הזה??
כלומר, אם יש להם נשות מקצוע שמבינות בזה??
ואם מי שעונה לא בדיוק מתמחת בנושא הזה דווקא???
זה היה על עזרה לבנות עצמםאפשר להביא את זה לפה?
מדובר על עזרה למדובר או לכולם מסביב איך להתנהג?
אין מה להכות על חטא.אחרי תקופה קצרה ניתקתי קשר.
לא יכולתי לראות מן פיצול אישיות כזאת.
תאמינו לי יש לי נקיפות מצפון נוראיות אפילו שזה כבר קרה נורא מזמן.......
בינו מחולקים לפי אזורים.יש את ארגון 'בינו' בירושלים
אם צריכה פרטים אברר
יש לך מספר שלה?מצטרפת להמלצה חמה על בתיה רובין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: