שאלה, אולי נכון יותר לומר חילוניה סמויה?קשר עם גברים, כשרות, שבת וכו'
או שאולי אפשר להגדיר מדויק מהי נשירה...
שאלה, אולי נכון יותר לומר חילוניה סמויה?קשר עם גברים, כשרות, שבת וכו'
אולי באמת זו ההגדרה המדויקתשאלה, אולי נכון יותר לומר חילוניה סמויה?
או שאולי אפשר להגדיר מדויק מהי נשירה...
אני מוחה.ממש ממש לא אך כמו שכתבו למעלה הרבה מהמקרים האילו סמויים...
באיזה עיר..?משהו יודע על עמותה שנותנת תמיכה ויעוץ
לבחורות נושרות שעדיין נמצאות במסגרת ולא רואים חיצונית עדיין?
התיאורים הם נוראיים כי המציאות נוראה (מכירה מקרוב, אולי מידי מקרוב, אני לא כ"כ רחוקה מהסמינר וב"ה יש לי חברות במגוון גילאים)תשמעו: התיאורים פה נוראים. כאילו אני מתחילה כבר לחשוד בכל מיני קרובות משפחה שלי שהם קצת ככה ככה, לא הכי בצניעות, ולא הכי בשמירת הלכה וכו', שמי יודע מה הם כבר מסתירות ומה הם כבר בתוך תוכן... דייי, בלי גוזמאות!!!
כתבתי למעלה שתלוי באופי המוסדאני מוחה.
ב"ה זה לא המצב
למרות שיש נשירה סמויה
ברב הסמינרים הטובים יש חוסן רוחני גבוה
והבנות ב"ה במקום אחר
אני גם לא רחוקה מהסמינר ויש לי חברות במגוון גילאים ולא שמעתי אפילו רמז לכל מה שרמזת פה סוריהתיאורים הם נוראיים כי המציאות נוראה (מכירה מקרוב, אולי מידי מקרוב, אני לא כ"כ רחוקה מהסמינר וב"ה יש לי חברות במגוון גילאים)
לחשוד? עד כאן, לכל אחד יש נסיונות - בשביל זה באנו לפה וחוץ מזה, לא חושבת שיועיל אם תחשדי, אם את חושדת במישהי פשוט תתפללי עליה.
תלוי מי החברות שלך...התיאורים הם נוראיים כי המציאות נוראה (מכירה מקרוב, אולי מידי מקרוב, אני לא כ"כ רחוקה מהסמינר וב"ה יש לי חברות במגוון גילאים)
לחשוד? עד כאן, לכל אחד יש נסיונות - בשביל זה באנו לפה וחוץ מזה, לא חושבת שיועיל אם תחשדי, אם את חושדת במישהי פשוט תתפללי עליה.
כתבתי למעלה שתלוי באופי המוסד
אבל לצערי מסמינרים שאני תמיד הערצתי וידעתי ששם זאת חממה והבנות שלומדות שם באות ממשפחות מצוינות ועשות רושם כ"כ טוב חיצונית ולצערי...
יצא לי לדבר שיחות ארוכות עם בנות מכמה סמינרים כאלה בירושלים ובביתר ונחרדתי...
ושוב אני לא כ"כ רחוקה מהתיכון
יש לי המון חברות מכל הסוגים וסגנונותתלוי מי החברות שלך...
פח זבל יש בכל מקום
וכמה שזה קלישאתי זה נכון.
מכירה הרבה מאד בנות שהקב"ה יכול להיות גאה בהם!!!
ולדעתי רב הבנות של סמינרים בית יעקב רחוקות מאד מאד מהתאורים שלך
למרות שלצערנו הרב
יש גם בנות כמו שתארת. ובכל מקום.
גם בחממות השמורות ביותר
אולי נדבקות אליי רק הבעייתיות?אני גם לא רחוקה מהסמינר ויש לי חברות במגוון גילאים ולא שמעתי אפילו רמז לכל מה שרמזת פה סורי
לכן כתבתי לך שאני מתחילה לחשוד בכל אחת מי יודע מה היא מסתירה, כי לא הגיוני שדווקא אליך ידבקו הבעייתיות, אולי את יותר פתוחה איתם ולכן את יודעת עליהם דברים, אני באמת לא פתוחה מי יודע מה עם כל החברות ולכן הגיוני שאינני יודעת על מצבם הרוחניי וכדו'אולי נדבקות אליי רק הבעייתיות?
לא יודעת.
אני כל כך מזדהה עם כל מילה שרשמת לצערינו זה המצב היום.כתבתי למעלה שתלוי באופי המוסד
אבל לצערי מסמינרים שאני תמיד הערצתי וידעתי ששם זאת חממה והבנות שלומדות שם באות ממשפחות מצוינות ועשות רושם כ"כ טוב חיצונית ולצערי...
יצא לי לדבר שיחות ארוכות עם בנות מכמה סמינרים כאלה בירושלים ובביתר ונחרדתי...
ושוב אני לא כ"כ רחוקה מהתיכון
אין הרבה בנות שמחללות שבת בסתר בקשר עם בנים וממש נושרותממש ממש לא אך כמו שכתבו למעלה הרבה מהמקרים האילו סמויים...
פח זבל יש בכל מקום אבל היום זה ממש לא בנות שהם פח זבל זה בנות מעולות!!!תלוי מי החברות שלך...
פח זבל יש בכל מקום
וכמה שזה קלישאתי זה נכון.
מכירה הרבה מאד בנות שהקב"ה יכול להיות גאה בהם!!!
ולדעתי רב הבנות של סמינרים בית יעקב רחוקות מאד מאד מהתאורים שלך
למרות שלצערנו הרב
יש גם בנות כמו שתארת. ובכל מקום.
גם בחממות השמורות ביותר
יש תוכנית מדהימה של שיעורי מודעות לפגעי הטכנולוגיה בשם "הנני"אני כל כך מזדהה עם כל מילה שרשמת לצערינו זה המצב היום.
זה הנסיון של הדור ולכן אני חושבת שצריך להכניס לכל הסמינרים סדרה חזקה של הרצאות בנושא הזה להעלות את המודעות של סכנה של כל הטכנולוגיה שהיא בדר"כ גורמת לכל הנשירה הזאת
גם בנות שהם לא תמימות בכלל מעידות כל כך שבם לא ידעו שזה יכול להביא אותם לאן שהם היום וכל זה מחוסר מודעות!!!
הם דווקא מודעים לזה מאוד...הזוי שהסמינרים לא מודעים לזה
הסמינרים הכי הכי טובים ושמוריםפח זבל יש בכל מקום אבל היום זה ממש לא בנות שהם פח זבל זה בנות מעולות!!!
זה פשוט לא עניין של בנות לא טובות זה קשור לזה שזה נסיון וזה נסיון מאוד לא קל!!
אכן המיזם הזה הוא מבורך והוא קיים גם בכיתות י"ב אבל זה שיעור אחד בשבוע שבקושי מספיקים ללמוד בו משהויש תוכנית מדהימה של שיעורי מודעות לפגעי הטכנולוגיה בשם "הנני"
ואני יודעת שהכניסו את זה כבר לרוב הסמינרים בארץ
זאת תוכנית שכוללת גם קו טלפוני ועלונים
יבורכו היוזמים!! לדעתי התוכנית מצילה ממש הרבה בנות ישראל מלפול ברשת.
כי באמת הרבה מאוד נופלות מחוסר מודעות לאן זה מוביל.
הבעיה שזה נועד לכיתות י"ג י"ד ולפעמים זה לצעריינו כבר ממש מאוחר...
הם דווקא מודעים לזה מאוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: