הכניסה לאמבטיה של היחידה ממש בעייתית
אם המידות של החדר מדויקות אז יכול להכנס לך גם ארון רוחב 160 שזה 4 דלתות סטנדרט
אתה יכול כמובן לעשות נגרות אישית לחדר ואז יש הרבה אופציות
כמו לדוגמא בסגנון הזה-
צפה בקובץ המצורף 1671456
אבל אז המעבר לכניסה לחדר יהיה מאד צפוףאם את בעניין של נגרות אישית אני ממליצה על ארון על כל הקיר של החדר רחצה
בסגנון הזה:
צפה בקובץ המצורף 1671564צפה בקובץ המצורף 1671564
אנחנו לא בענין עכשיו לעשות שינויים. מה שהיינו חייבים עשינו (הכנסת מסתור) אז עכשיו אני צריכה לרהט בנתונים הקיימים והם לא משו ...יש תוכנית של כל הבית? אולי אפשר בשיפוץ קל לגנוב עוד מקום, או שזה בכלל לא בתקציב?
קופצת על האשכולהכניסה לאמבטיה של היחידה ממש בעייתית
אם המידות של החדר מדויקות אז יכול להכנס לך גם ארון רוחב 160 שזה 4 דלתות סטנדרט
אתה יכול כמובן לעשות נגרות אישית לחדר ואז יש הרבה אופציות
כמו לדוגמא בסגנון הזה-
צפה בקובץ המצורף 1671456
רוחב מיטה סטנדרט הוא 90קופצת על האשכול
כמה זה נח כזה ארון אם כל הקיר שלי 3.55?
כמה מקום משאירים למיטות?
יש לי מה לעשות עם 1.1?רוחב מיטה סטנדרט הוא 90
משאירים 50-60 להפרדת מיטות
בד"כ המיטות תופסות 2.40
ארון מטר ארבעים לחדר שינה זה מצוין, במיוחד אם את עושה עבודת נגר ותכנון מקסימליאנחנו לא בענין עכשיו לעשות שינויים. מה שהיינו חייבים עשינו (הכנסת מסתור) אז עכשיו אני צריכה לרהט בנתונים הקיימים והם לא משו ...
אבל אני די בטוחה שמישהי תפתיע אותי עם רעיון מוצלח שלא חשבתי עליו.
אפשר לשמוע גם רעיונות על שיפוץ קטן ונראה מה הוא כולל
אני עושה עבודת נגר, רק שניה לפני שאני קוראת לו ומתכננת ארון "רגיל" חשבתי אולי יש איזה אופציה למשהו "משוכלל" יותר. שיכיל יותר.ארון מטר ארבעים לחדר שינה זה מצוין, במיוחד אם את עושה עבודת נגר ותכנון מקסימלי
אין הרבה מה לעשות ואי אפשר להגיע לפיתרון סטנדרטי ומקובל וצריך להתפשר על משהוזה החדר:
מה הייתם עושים?
אני חושבת שבתוכנית הזו יש לי פחות אחסון לשימוש יומיומי לכאורה.אין הרבה מה לעשות ואי אפשר להגיע לפיתרון סטנדרטי ומקובל וצריך להתפשר על משהו
מצוב סקיצה שמושפעת מהרעיונות נ"ל @תן חיוך :) @לאה דבורץ --ויש בה גם קטע עיצובי
לכאורה זה נראה בסדר --בארון אין בעיה של נפח אחסון --אבל יש התפשרות על הנוחות שחלק מהארון בגובה
גם מציע בכניסה מעל הדלת לעשות תקרה מונמכת זה גם מסדר את החלל וגם מאפשר עוד מקום לאחסון
בעיני זה ממש מעט. אינדיבידואלי, כמה יש לך היום? זה מספיק לך?מרגיע אותי שאת אומרת שמטר ארבעים זה בסדר גמור
בפתרון הזה אפשר את הארון הקרוב לקיר לעשות תליה ואת הארון שקרוב לכניסה לעשות מדפים בעומק מופחת, מה שיגדיל את רוחב המעבר
תעלי תמונה של כל הביתאנחנו לא בענין עכשיו לעשות שינויים. מה שהיינו חייבים עשינו (הכנסת מסתור) אז עכשיו אני צריכה לרהט בנתונים הקיימים והם לא משו ...
אבל אני די בטוחה שמישהי תפתיע אותי עם רעיון מוצלח שלא חשבתי עליו.
אפשר לשמוע גם רעיונות על שיפוץ קטן ונראה מה הוא כולל
אם את רוצה לקנות ריהוט בחנות-ככה הכי פשוט וקל-יש לי מה לעשות עם 1.1?
יש לי גם נישה ליד היחידה-בתכנון לעשות שם גם ארון
רוצה שיהיה לי גם תליה וגם נעליים לגובה
זה החדר
צפה בקובץ המצורף 1671643
אכן, יוצא פחות יפה, כי יש דלת קו 0 באמצעבפתרון הזה אפשר את הארון הקרוב לקיר לעשות תליה ואת הארון שקרוב לכניסה לעשות מדפים בעומק מופחת, מה שיגדיל את רוחב המעבר
1.40 זה ארון ממש ממש קטןאני חושבת שבתוכנית הזו יש לי פחות אחסון לשימוש יומיומי לכאורה.
אם בארון של 140 יש לי מקום לתליה + 2 עמודות של מדפים (תקנו אותי אם אני טועה). כאן נראה שיש הרבה פחות. האחסון הגבוה לא יהיה לי נוח לבגדים, מגבות ושימוש יומיומי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: