א. באיזו גינה?הבעיה שאין פח אחד לרפואה בגינה,
השבוע הלכתי לגינה והייתי צריכה לקחת איתי את כל הזבל הביתה,
איך אפשר לצפות מילדים שהולכים לגינה לשמור עליה נקיה, אם אין שום פח?
????????????????????????אפשר לדרוש מהעיריה תיקונים
מי שלא מתאים לנו אידיאולוגית , לא נלך איתו בשביל כסף .מה הקשר בני גנץ?
אין קשרמי שלא מתאים לנו אידיאולוגית , לא נלך איתו בשביל כסף .
באמת נראה לך שזה כל כך גרוע כמו שמתבכיינים פה ?אני לא מכיר את בני ברק בכלל.
אבל באמת לא מצליח להבין, איך זה שלא קמים כמה עסקנים מארגנים הפגנה ענקית כל בוקר נגד ראש העיר,
ומביאים ללשכתו אלפי עכברים חיים, שישוטטו שם להנאתם...
שבוע אחד ככה, והבעיה נפתרת.
שארף !עי' פסחים דף קי"ב עמוד א
?עי' פסחים דף קי"ב עמוד א
התושבים חושבים אחרת ממך.באמת נראה לך שזה כל כך גרוע כמו שמתבכיינים פה ?
90% מהבעיות הם עקב גילה וצפיפותה של העיר , ופרנסי העיר מנסים לעזור כמה שאפשר ,
זהירות בבני ברק !!!
עקב מכת העכברושים ילד ננשך ע"י עכברושים בגן ילדים
בעת ששיחק שם ונזקק לטיפול רפואי
זהירות!!!
צפו > מכת עכברושים משתוללת בבני ברק, חבר המועצה זעם על ראשי העיר | המחדש | כל החדשות והעדכונים
פעוט בן שנתיים ננשך השבוע על ידי עכברוש בעת ששיחק בתוך גן הילדים ונזקק בדחיפות לטיפול. חבר המועצה תוקף את העירייהhm-news.co.il
לצערי דברים כאלו קורים כל יום
הבנות של חברה שלי (תאומות בגיל שנה וחצי) לא הרגישו טוב, חום מאד גבוה הקאות ופריחה
ובשיחה עם הרופא היא ציינה ששמה לב לכמה פעמים שעכברים בורחים מהעגלה שלהם כשהגיעה לקחת אותה.
והרופא אמר לה ששמע כמה וכמה מקרים כאלו לאחרונה וזה מהעכברים שמסתובבים בים העגלות ומדביקים את המחלות שלהם.
תכל'ס לא משנה אם זה קשור לבחירות או לא, העיקר שמישהו שם בעירייה יקח ע"ע אחריות לנושא ספציפי זה
שלא תדעו,
אבל אני הכרתי מקרוב מקרה של חברה קרובה שהיא ובנה ננשכו על עכברוש בבני ברק ונזקקו לטיפול רציי הרבה יותר מטטנוס והדבקות...
ולמי שעדיין לא קלט או הבין,
עד עכשיו בני ברק דשדשה עם התוכניות של יעקב אשר את חלקן עשו את חלקן הפריחו באויר,
כעת כשעבר מספיק זמן מאז שהוא עזב העיר פשוט בריגסיה...
אם רוצים שינוי אמיתי ותועלתי צריך להחזיר את הבנ''א הזה,
רק יש בעיה קטנה....
והיא- שאין סיכוי שהוא ירצה לחזור..
אז עד שימצאו משהו מספיק חזק שיצליח לעשות שינוי אמיתי, (כשהמשימה הראשונה שלו ברשימה תיהיה בכלל להוביל את בני ברק למערכת בחירות ראשונה מאז הקמתה..)
עד אז..
ה' יעזור לבדו.
ואני הלכתי לסופר ובין הטורים רץ לי עכבר בין הרגליים
הלכתי ליידע בקופה ראשית, אמרו לי שמודעים לבעיה...
אם תראו בסופר שיש אוכל נגוס תבינו למה...
זה לא הכמויות האלה גם אם כל לילה יהרגו 100 זה לא ישפיע
מכירה אשה לא צעירה, פעילה ומדהימה
שהפסיקה לצאת מהבית באופן טוטאלי בערבים בגלל מכת העכברים.
איו מחילה
מה זאת אומרת 'מקומות אחרים' ?אבל מכאן ועד לתץקוף בצורה המצויה ב"מקומות אחרים" .... ?!
ת"ר שבעה דברים צוה ר"ע את רבי יהושע בנו בני אל תשב בגובהה של עיר ותשנה ואל תדור בעיר שראשיה תלמידי חכמים
העיר העתיקה בירושלים לא יותר זקנה וצפופה?90% מהבעיות הם עקב גילה וצפיפותה של העיר ,
ואז יפתחו כאן אשכולות זועמים על הקנסות ה'לא הוגנים' ועל 'העירייה שמרוששת את הציבור'ופקחים שקונסים על כל השלכת טישו. החלק הזה אמור דוקא לקסום לעיריה. עוד כסף.
רשב''ם: ואל תדור בעיר שראשיה תלמידי חכמים - דטרוד בגרסיה ולא במילי דציבורא:
נכון חלקיתהעיר העתיקה בירושלים לא יותר זקנה וצפופה?
מאה שערים? גאולה? חסרות שכונות בירושלים שיותר מבוגרות מבני ברק? נו, באמת...
בני ברק לא כזו זקנה. פתח תקוה יותר.
מה הקשר?
בארץ צריך לשנות את זה ל- אל תדור בארץ וכו'ת"ר שבעה דברים צוה ר"ע את רבי יהושע בנו בני אל תשב בגובהה של עיר ותשנה ואל תדור בעיר שראשיה תלמידי חכמים
רש"י: ואל תדור בעיר שראשיה תלמידי חכמים - דטרוד בגרסיה ולא במילי דציבורא:
אוקיי, אז זו בעיה, ולא כמו שניסו להציג:אכן, יש ערים קשישות מבני ברק ושכונות כמו שציינת עתיקות וותיקות ממנה, אבל בני ברק לא מתוחזקת!
90% מהבעיות הם עקב גילה וצפיפותה של העיר ,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: