דרוש מידע תינוק ננשך מעכברוש בבני ברק ונזקק לטיפול רפואי!!!

מצב
הנושא נעול.

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה הטיפול שהוא נזקק אליו?
זריקת טטנוס?
שלא תדעו,
אבל אני הכרתי מקרוב מקרה של חברה קרובה שהיא ובנה ננשכו על עכברוש בבני ברק ונזקקו לטיפול רציי הרבה יותר מטטנוס והדבקות...

ולמי שעדיין לא קלט או הבין,
עד עכשיו בני ברק דשדשה עם התוכניות של יעקב אשר את חלקן עשו את חלקן הפריחו באויר,
כעת כשעבר מספיק זמן מאז שהוא עזב העיר פשוט בריגסיה...
אם רוצים שינוי אמיתי ותועלתי צריך להחזיר את הבנ''א הזה,
רק יש בעיה קטנה....
והיא- שאין סיכוי שהוא ירצה לחזור..
אז עד שימצאו משהו מספיק חזק שיצליח לעשות שינוי אמיתי, (כשהמשימה הראשונה שלו ברשימה תיהיה בכלל להוביל את בני ברק למערכת בחירות ראשונה מאז הקמתה..)
עד אז..
ה' יעזור לבדו.

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל
יש פה כתבה של קול חי בינתיים לא נראה שזז משהו
והכי הזוי שהערייה מאשימה את התושבים במקום לצאת עם הסברה ולעזור לאנשים הם מאשימים - הם מנותקים
@פטפט
מה עם הסירטונים התקדם משהו?

משקפיים עגולים

משתמש פעיל
להביא מאות חתולים ולפנות את הזבל בלי להשאיר פרור על המדרכות והכביש תוך יומים העכברים יחוסלו על ידי החתולים בתאבון רב
זה לא יעבוד כיוון שלחתולים יש כ"כ אוכל בזבל שהם לא צריכים לרדוף אחרי עכברים
וגם יש באזור ז'בוטינסקי מלא רוסיות שכל יעודם בעולם הוא להאכיל את החתולים
ככה שלחתולים לא חסר אוכל
קודם שיהיה חסר להם אוכל ואז יאכלו את העכברים

טאבו

משתמש סופר מקצוען
והרופא אמר לה ששמע כמה וכמה מקרים כאלו לאחרונה וזה מהעכברים שמסתובבים בים העגלות ומדביקים את המחלות שלהם.
הזיה!
ולחשוב שלא מעט מגפות בהיסטוריה התחילו מעכברושים.
זה לא הדברה זה פשוט ניקוי כללי של כל העיר והפיכת כל העיר לפחים טמונים בלבד
לא הבנתי
הפחים אצלכם לא טמונים??
טוב אני ממש לא מבקרת בבני ברק ואין לי בה קרובי משפחה, אז לא מכירה. בעיר שלי יש רק טמונים (וכל מיני מחזוריות)

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
אני רואה רק פתרון אחד והוא קמפיין נקיון מושקע בהתחלה בטוב ובהמשך בהצפה של עשרות פקחים נחמדים. מוכנה לשלם קנס ח"ו כדי שיהיה נעים יותר בעיר.
פיקוח על חצרות הבתים, גרוטאות, מקלטים מכירת ציוד טיפוח לבניין בזול, השתתפות רצינית בסגירת חדרי מדרגות עם דלת.
ואחי הציע פתרון מצחיק- הרי רב פעילות של החולדות בלילה. כל ערב משאית פורקת בכמה מוקדים מלכודת ענק עם ריח טוב של פתיון... לפנות בוקר משמידים ואוספים את המלכודות. זה ימעיט את הראשיים והקטנים כבר יברחו..
היה לי שכן באזור מלא עכברושים שכל יומיים הטביע חולדה.. ברררר
ובאופן אישי שלחתי ילד לגן בקומת קרקע ובוקר אחד הגעתי מאוחר אני רואה 2 חולדות בחצר של הילדים בורחות לחור הניקוז.
אמרתי את זה בבהלה לגננת והיא היתה אדישה..
אחרי כמה ימים הוא היה בגן אחר...

משקפיים עגולים

משתמש פעיל
לא הבנתי
הפחים אצלכם לא טמונים??
טוב אני ממש לא מבקרת בבני ברק ואין לי בה קרובי משפחה, אז לא מכירה. בעיר שלי יש רק טמונים (וכל מיני מחזוריות)
לא ממש לא יש לנו הרוב פחים ירוקים
ויש גם צפרדעים שמלאים עד אפס מקום בעכברים

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל
אני רואה רק פתרון אחד והוא קמפיין נקיון מושקע בהתחלה בטוב ובהמשך בהצפה של עשרות פקחים נחמדים. מוכנה לשלם קנס ח"ו כדי שיהיה נעים יותר בעיר.
פיקוח על חצרות הבתים, גרוטאות, מקלטים מכירת ציוד טיפוח לבניין בזול, השתתפות רצינית בסגירת חדרי מדרגות עם דלת.
כל מילה

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
ואחי הציע פתרון מצחיק- הרי רב פעילות של החולדות בלילה. כל ערב משאית פורקת בכמה מוקדים מלכודת ענק עם ריח טוב של פתיון... לפנות בוקר משמידים ואוספים את המלכודות. זה ימעיט את הראשיים והקטנים כבר יברחו..
ובאופן אישי שלחתי ילד לגן בקומת קרקע ובוקר אחד הגעתי מאוחר אני רואה 2 חולדות בחצר של הילדים בורחות לחור הניקוז.
ואני הלכתי לסופר ובין הטורים רץ לי עכבר בין הרגליים
הלכתי ליידע בקופה ראשית, אמרו לי שמודעים לבעיה...

אם תראו בסופר שיש אוכל נגוס תבינו למה...

קצר ולענין

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית

אסתושי

משתמש מקצוען
זה לא הכמויות האלה גם אם כל לילה יהרגו 100 זה לא ישפיע

אסתושי

משתמש מקצוען
זה אותו סיפור של פתיחת האשכול?

טאבו

משתמש סופר מקצוען
זה לא הכמויות האלה גם אם כל לילה יהרגו 100 זה לא ישפיע
נשמע מכת צפרדע

הפתרון היחיד להזיה הזאת הוא עירייה רצינית שהתושבים מעניינים אותה.
עכברים מביאים מחלות, זה מפגע תברואתי ממעלה ראשונה

אולי צריך לפנות למשרד הבריאות והמשרד לאיכות הסביבה (אולי אפילו למבקר המדינה אם זה קשור)
וכמובן צריך עזרה של התקשורת שתביא קצת על הראש של הממונים.

MR Designs

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

טאבו

משתמש סופר מקצוען
1681923532637.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה