אני רואה את התצפיות שהחתולים עושים על העכברים וזה לא נראה שהם מפחדים.מהמציאות - החתולים מפחדים מהעכברים
אני רואה את התצפיות שהחתולים עושים על העכברים וזה לא נראה שהם מפחדים.מהמציאות - החתולים מפחדים מהעכברים
גם אחרי שימצאו השם יעזור לבדושלא תדעו,
אבל אני הכרתי מקרוב מקרה של חברה קרובה שהיא ובנה ננשכו על עכברוש בבני ברק ונזקקו לטיפול רציי הרבה יותר מטטנוס והדבקות...
ולמי שעדיין לא קלט או הבין,
עד עכשיו בני ברק דשדשה עם התוכניות של יעקב אשר את חלקן עשו את חלקן הפריחו באויר,
כעת כשעבר מספיק זמן מאז שהוא עזב העיר פשוט בריגסיה...
אם רוצים שינוי אמיתי ותועלתי צריך להחזיר את הבנ''א הזה,
רק יש בעיה קטנה....
והיא- שאין סיכוי שהוא ירצה לחזור..
אז עד שימצאו משהו מספיק חזק שיצליח לעשות שינוי אמיתי, (כשהמשימה הראשונה שלו ברשימה תיהיה בכלל להוביל את בני ברק למערכת בחירות ראשונה מאז הקמתה..)
עד אז..
ה' יעזור לבדו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: