דבר ראשון זה באצבעאוףףףףףף קשה לשמוע את זה.
אני צריכה לעשות לבת שלי ספירת דם של גיל שנה ואני כל הזמן דוחה ודוחה אני לא מסוגלת לקחת אותה.
זה מפחיד אותי
דבר שני את יכולה לבקש שרופאת ילדים תבצע את הבדיקה
דבר ראשון זה באצבעאוףףףףףף קשה לשמוע את זה.
אני צריכה לעשות לבת שלי ספירת דם של גיל שנה ואני כל הזמן דוחה ודוחה אני לא מסוגלת לקחת אותה.
זה מפחיד אותי
לא.לא שניידר, נכון?
כבר יצאנו משם בס"ד.תנסו ללכת לבית חולים אחר,
הסבל הוא נוראי-----
דוקא מרחו משחה, אבל היה נראה שעדיין הסבל הוא נוראי.אם אתם קבועים איתו בבתי חולים, תצטיידו מראש במשחת אמלה לאלחוש מקומי.
מורחים שכבה נדיבה מראש על מקום הדקירה ומצמידים על זה נילון נצמד.
אחרי שעה המקום מאולחש.
בעיניי זה שלא מביאים מומחים לזה, וילד צורח 5 דקות רצופות של אימונים - לגמרי לא נראה לי סביר. גם במקרה שזה מקובל.לא.
כבר יצאנו משם בס"ד.
דוקא מרחו משחה, אבל היה נראה שעדיין הסבל הוא נוראי.
בפרט שבגלל שלא הצליחו עברו ליד בלי המשחה...
תודה לכל המגיבים/ות
אני מבין שזה בעיה רווחת, ולא פשיעה מיוחדת של בית החולים שהיינו בו.
יש לי סרטון שהסרטתי איך 5 דקות רצופות התינוק בוכה וצורח, ומנסים למצוא לו וריד, שקלתי להגיש תביעה.
לפי התגובות הבנתי שאין לי מה לנסות וזה די סביר.
איך, איך אפשר להסריט כזה דבר...,יש לי סרטון שהסרטתי איך 5 דקות רצופות התינוק בוכה וצורח, ומנסים למצוא לו וריד, שקלתי להגיש תביעה.
רופאים במחלקת ילדים טענו לנו שמי סוכר מרגיעים רק עד גיל חודש.אני הייתי עם תינוק בן חודש
ותמיד מצאו וריד מיד.
וגם הביאו לו תוך כדי הבדיקה מי סוכר במזרק
הוא לא בכה כמעט.
היינו בבית חולים פוריה
הביאו. לא עזר.וגם הביאו לו תוך כדי הבדיקה מי סוכר במזרק
הם אמרו שמגיל 3 חדשים שמים אמלהרופאים במחלקת ילדים טענו לנו שמי סוכר מרגיעים רק עד גיל חודש.
אח״כ זה נשנוש נחמד, אבל לא מטשטש כאב.
מי שהיום פראייר. או ביישן.אם לא ניתן לסטזרים לטפל בנו מי יטפל בו עוד 20 שנה?????
כל אדם מבוגר ובכושר, שרוצה לתת לסטז'ר לנסות עליו - מוזמן. (אפשר גם כשהוא בריא...)אם לא ניתן לסטזרים לטפל בנו מי יטפל בו עוד 20 שנה?????
בשניידר שמעתי שיש אפשרות של בדיקת דם עם אולטרה סאונד שעוזר למצוא וריד בציק צאק
יש משהו חדש שמתחיל להכנס לארץ שמשתמשים באולטרסאונד (לא מאתר ורידים) מניסיון שלי עוזר יותר ממאתר ורידים בתל השומר השתמשו לבת שלי עם מאתר ורידים ולא עזר בהדסה השתמשו עם אולטרסאונד והיה יותר קלובשניידר זה לא אולטרא סאונד אלא מכשיר שמאתר ורידים ויש אותו בכל בית חולים - רק שהוא הרבה פעמים גם מזייף...
מניסיון גם זה לא תמיד עוזר!!!סיפרתי את זה לאחות בטיפת חלב והיא אמרה שאפשר להתעקש שיביאו רופא פגים, לא ניסיתי...
לבת שלי בת שנה וחצי זה עדין עוזר... אולי רק זמנית אבל מרגיע...רופאים במחלקת ילדים טענו לנו שמי סוכר מרגיעים רק עד גיל חודש.
לא להלחיץ! אם אפשר בבקשה...אמאלה, אלוקים ישמור.....
לא נשמע נורמלי בכלל...
במיוחד אחרי הסיפור של התינוקת בת ה4 חודשים שנפטרה בגלל זה...
כשהוצאתי תעודת חובש התאמנו אחת על השניה.השאלה איך הסטז'רים יתאמנו להוציא דמים - לא ממש הטרידה אותי.
מה קרה???????????ואחרי הסיפור המחריד עם התינוקת שנפטרה מדקירות מרובות,
למדתי שאנחנו כהורים יכולים וצריכים לקום ולומר -
אחרי החוויה שהיתה לי, הגעתי למסקנה:ובאמת היא העבירה אותי לאח שהצליח מהר ב"ה
מה שהכי עיצבן אותי זה שהיא רואה שהיא לא מצליחה על ההתחלה, אז פשוט תפסיקי ותעבירי מיד לאח אחר
השאלה איך הסטז'רים יתאמנו להוציא דמים - לא ממש הטרידה אותי.
[אמרתי לסטאז'ר: 'אני מוכנה לתרום את גופי למדע. לא את של התינוקת.']
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: