ס"ד בגיל הזה כמעט תמיד עושים באצבע.הלכתי השבוע עם הבן שלי בן 10 חוד' לספירת דם ועשו לו בווריד,
מלא נסיונות בשתי הידיים ובסוף האחות התייאשה ואמרה לי לבוא שוב שבוע הבא,
שאלתי אותה על האצבע והיא אמרה שבאצבע בד"כ אין זרימה טובה ולכן היא תמיד מעדיפה בווריד.
יכול להיות שפשוט לא הצליחו לטפל בה בזמן- לתת נוזלים/אנטיביוטיקה וכדומה ?גם אני הגעתי לביהח עם תינוק שלא מצאו וריד עד שהביאו מכשיר כמו ליזר שמסמן על העור איפה יש וריד מיד אחכ מצאו..
שמדובר בילדים שלך אל תעשי חשבון תאמיני לי שהם צריכים אותך יותר מאשר את אותם...
נ.ב גם אותי מענין על התינוקת שניפטרה מה בגלל הכאב? בכי?
לבת שלי גם קרה שהגיע עם אנטנה כשהיתה בת 4 חודשיםהחליטו שיעשה את זה כשהיא עם טשטוש, קיבלתי אותה חזרה אחרי הMRI, עם אנטנה בראש, כי רק שם מצאו לה ווריד.
ספרתי 27 דקירות...!!!!!!!!!
זה 2 דברים שונים יש מכשיר ידני חמוד שלא תמיד עוזראבל את המכשיר הזה יש היום לכאורה בכל מקום כולל במכבי, זה לא אולטרסאונד אלא מכשיר ידני כזה חמוד, סוג של מראה את הוורידים אבל לא בהכרח מקל או מקצר את האירוע
היו 5 שנכנסו לפני,ס"ד בגיל הזה כמעט תמיד עושים באצבע.
זה נכון שהזרימה איטית יותר וצריך סבלנות אבל זה הרבה פחות סבל לתינוק וגם יותר קל לאחות.
ממש מוזר שהיא לא ניסתה, במיוחד אחרי שהיא לא הצליחה למצוא וריד.
בכל בית חולים יש בדיקת דם עם מכשיר אולטרסאונד רק צריך לבקש ולדרוש זאתבשניידר שמעתי שיש אפשרות של בדיקת דם עם אולטרה סאונד שעוזר למצוא וריד בציק צאק
זה מה שעשו לילד שהיה אצלי בגן והיה במעקב קבוע
אבל היתה לה סבלנות לחפש וריד שוב ושוב בשתי הידיים?היו 5 שנכנסו לפני,
והיתה אחת עם תאומים,
נראה לי שפשוט לא היתה לה כבר סבלנות
א. למה חשבת לצלם מראש?יש לי סרטון שהסרטתי איך 5 דקות רצופות התינוק בוכה וצורח, ומנסים למצוא לו וריד
שאלות טובות.א. למה חשבת לצלם מראש?
ב. איך אתה מצלם את האחות במשך 5 דקות והיא ממשיכה בשלה?????
יאללה מחכים לאיזה מאמר שנון בנושא..שאלות טובות.
א. זה כבר היה ניסוי שני, אחרי שהחיבור של הלילה זז ממקומו. צפיתי מראש לבעיות.
ב. צילמתי ע"י פלאפון כשר C2 בצורה לא מורגשת.
במעייני זה נורמאלי לחלוטין (מניסיון שלי הם בלי ניסיון)יצא לנו לאחרונה להגיע לבית חולים מסוים עם תינוק קטן.
כל פרוצדורה שדרשה וריד, לקחה דקות ארוכות וניסיונות כושלים.
בדיקת דם?
אחת מנסה בשני מקומות, ולא מצליחה. אחר ביד השנייה בעוד שני מקומות, ובסוף מצליח... אחרי דקות של מלחמה עם המחט הלוך חזור.
זה נורמלי?
ככה זה בכל בית חולים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: