זה מה שקרהמה קרה???????????
וזה מה שקרה פה.........
בכלל לא כתוב שם שהיא נפטרה בגלל הדקירות הרבות, וזה גם לא כ"כ הגיוני שזו תהיה סיבה למוות
וזה מה שקרה פה.........
לקוח יקר
לא ניתן לגלוש לדף זה
האם השכולה משחזרת: "הרופא הרג לי את הילדה" - כל רגע
הדס פנסו, אמה של נוגה ע"ה שנפטרה בבית חולים העמק בתום ניסיונות כושלים לחבר לגופה עירוי משחזרת את השתלשלות המקרה שהוביל למות בתה בת הארבעה חודשים בלבד • העיתונאי רן רזניק שחשף את המקרה הוסיף פרטיםwww.kore.co.il
חזור לעמוד הקודם בקשה לאישור האתר
לי יש ורידים דקים ומוסתריםבשניידר שמעתי שיש אפשרות של בדיקת דם עם אולטרה סאונד שעוזר למצוא וריד בציק צאק
זה מה שעשו לילד שהיה אצלי בגן והיה במעקב קבוע
לא ברור באמת מה קרה שם, ואני לא אומרת שהיא נפטרה בגלל הדקירות הרבות,בכלל לא כתוב שם שהיא נפטרה בגלל הדקירות הרבות, וזה גם לא כ"כ הגיוני שזו תהיה סיבה למוות
כנראה בגלל שלא קבלה בזמן את הנוזלים/התרופות שהיתה צריכה
אז נא לא צריך להכנס לסרטים
הבת שלי עברה פעמיים MRI בהרדמה מלאה, ובאמת היה מאוד קשה למצוא עירויבלת"ק חלקי.
הבת שלי הייתה בת חודשיים, והייתה אמורה לעבור MRI בהרדמה מלאה, כשהיא הייתה איתי, דקרו אותה כמה פעמים, לא מצאו ווריד. החליטו שיעשה את זה כשהיא עם טשטוש, קיבלתי אותה חזרה אחרי הMRI, עם אנטנה בראש, כי רק שם מצאו לה ווריד.
ספרתי 27 דקירות...!!!!!!!!!
אחד מבתי החולים הטובים ביותר! לא תאמינו איפה חיפשו לה ווריד, בכל מקום אפשרי ולא אפשרי. מאחורי האוזן, בכל חצי ס"מ....
כשהיא הייתה בת 5 חודשים, היינו איתה שוב באשפוז, היא הייתה חייבת להיות עם עירוי שבוע. לא אשכח את הסיוט...!
עד שהכניסו, הוריד נחסם, או התפוצץ, היא הייתה נראית פצועה וחבולה, מלאה בשטפי דם. וטיפלו רופאים מומחים מהפגייה. אבל הוורידים שלה עמוקים ודקים, כך שהסרט חזר על עצמו כמה פעמים ביום....
ועד היום בשביל בדיקות דם, אני הולכת לשכונה אחרת לאחות מיוחדת. וזה גם לא קל.
מה המסקנה?!
לפעמים עם כל הרצון הטוב, אין לנו מה לעשות...
לא שוללת כמובן את ההשתדלות שלנו כהורים לדאוג לאח/ות, רופא/ה מומחים.....
המון הצלחה וכוח לכל האנשים עם כל הוורידים והנימים-------
הרבה פעמים א"א בלי,בסוף הוא כתב בתיק שלו שאסור להכניס לו עירוי ובאשפוזים הבאים הם אפילו לא ניסו. איכשהו הם הסתדרו בלי זה.
נכון. לבן שלי היה גסטרוסטומי וזה עזר במקרים מסוימים.הרבה פעמים א"א בלי,
אנטיביוטיקות ותרופות כל כמה שעות,
נוזלים,
בדיקות דם תכופות וכו'...
דווקא לא כדאי לדחות,אוףףףףףף קשה לשמוע את זה.
אני צריכה לעשות לבת שלי ספירת דם של גיל שנה ואני כל הזמן דוחה ודוחה אני לא מסוגלת לקחת אותה.
זה מפחיד אותי
עשיתי בשבועות האחרונים לתינוקת בת שנה וחצי ספירת דם ולקחו מהאצבע.דווקא לא כדאי לדחות,
עד גיל שנה בודקים מהאצבע,
מגיל שנה בודקים בדיקת דם רגילה.
זה בדיקת דם חשובה, ממליצה לך ללכת (אצלנו בקופה יש ימים מיוחדים שיש אחרי צהרים לקיחת דמים לתינוקות עד גיל שנה, ואז יש שם יותר מומחיות)
נכון זה מספיק לבדיקה אחת אבל אם צריך כמה בדיקות אז זה לא מספיק!עשיתי בשבועות האחרונים לתינוקת בת שנה וחצי ספירת דם ולקחו מהאצבע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: