אצל כל מי שאני מכירה זה היה באולטראסונד רגיל - ובגלל התחזיות עשו סקירות כדי לבדוק האם החשש נכון.מעניין לשמוע - כל מי שאמרו לה את הדברים האלו, זה אחרי סקירות? או גם באולטרסאונד רגיל?
דבר ראשון על כל סיפור של נס יש 50 סיפורים בלי נס, שאף אחד לא טורח לפרסם.רציתי לדעת, אם היה למישהי כאן חוות דעת לפני הלידה על תינוק לא בריא ח"ו,
ובסוף נולד ילד בריא ושלם למרות תחזיות מפחידות.
כמו ת"ד וכד', איך ראו את זה קודם, ומה היה בסוף.
דחוף מאד.
סביר להניח שאם במקום לחיות בפחד הייתה הולכת מיד למומחה גדול באולטרסאונד היה מרגיע אותה וחסלמכירה מישהי שבסקירת מערכות תיארו לה פחות או יותר חייזר
נולדה תינוקת רגילה לחלוטין
אולי.סביר להניח שאם במקום לחיות בפחד הייתה הולכת מיד למומחה גדול באולטרסאונד היה מרגיע אותה וחסל
אני מאמין גדול בניסים, גם לקום בבוקר זה נס, אין ספקאולי.
ואולי היא הלכה לרופא כל בשר ומפליא לעשות.
אין לי מושג
נכון מאד,יש היום מומחי על באולטראסאונד שיכולים לבדוק ולהרגיע שזה כלום
אז אין ניסים יותר גדולים?אבל כדי לשבר את האוזן בפרופורציה קחו דוגמא:
יש, ברמה של יחידים בדור.אז אין ניסים יותר גדולים?
אני ממש מאוכזבת.
בטח שיש ניסים יותר גדוליםאז אין ניסים יותר גדולים?
אני ממש מאוכזבת.
ואני אוסיף לך שאפילו אחרי הלידה אמרו לה שהתינוקת לא תחזיק מעמד יותר מכמה שעות, היום לתינוקת הזו יש כבר ילד... ב"ה.1. הרופאים הזהירו את ההורים שהעובר לא תקין ודחפו אותה לעשות הפלה, וגם הרבנים אמרו לה שהיא יכולה לעשות הפלה, בהתייעצות נוספת עם עוד רופא מומחה הוא הרגיע אותה והיא החליטה לא לעשות הפנה, נולד ילד בריא ושלם וחכם!
למען הסר ספקבטח שיש ניסים יותר גדולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: