אפשר קישורים?
בעיקרון מיטחברת לא נחשב למשהו בטיחותי. כך טענו לי ביד שרה.אגב, לכל האמהות העייפות שרוצות דווקא להשכיב את התינוק לידן, בצד-שאינו-צמוד-לקיר, ולא מסתדרות בשום צורה אחרת, אפשר לקנות או לשאול סורג למיטה.
משהו כזה: (יש הרבה סוגים צורות וגדלים, חלקם מיועדים לקשישים וחלקם לפעוטות)
צפה בקובץ המצורף 1202653
ויש גם 'מיטחברת' - עריסה שמתחברת למיטת האם (יש כאלו שאפשר לחבר אליהן את הדופן הרביעית לפי הצורך).
צפה בקובץ המצורף 1202658
אצלי בגיל הזה הילדים בהחלט פעילים (יש לי הסרטה מגיל שבוע שהשכבתי את התינוקת על הגב. היא התהפכה לצד אחד, ועברה לצד השני). בגדול, לא מכירה ילדים שממש לא זזים@תמי אחת זה ממש לא נורמלי שתינוק שלא מתהפך, ולא פעיל נופל מגובה.
וממש לא קורה לכל אחד.
זה לא התיאור כאן.אצלי בגיל הזה הילדים בהחלט פעילים (יש לי הסרטה מגיל שבוע שהשכבתי את התינוקת על הגב. היא התהפכה לצד אחד, ועברה לצד השני). בגדול, לא מכירה ילדים שממש לא זזים
שבוע?מגיל שבוע שהשכבתי את התינוקת על הגב. היא התהפכה לצד אחד, ועברה לצד השני
ברור. גם אני לא.זה לא התיאור כאן.
אבל אם אצלך הם פעילים מוקדם יותר אז את רק חייבת זהירות כפליים משלב מוקדם יותר.
קרובתי לא משאירה פעוטות על המיטה מגיל 0 אחרי שאחד מהם התהפך מגיל שבוע וחצי.
כןשבוע?
הוא היה מתהפך באופן רצוני או במקרה?ברור. גם אני לא.
כן
חשבתי שזה טונוס גבוה, אבל אורטופד שלל.הוא היה מתהפך באופן רצוני או במקרה?
זה היה קשור לטונוס שרירים גבוה?
התהפך מהגב לבטן או מהבטן לגב?
סתם סיקרן אותיחשבתי שזה טונוס גבוה, אבל אורטופד שלל.
בגיל שבוע היא לא התהפכה מהבטן לגב. אלא מהג לצד, ומד אחד לצד השני.
בכל אופן זה לא רלוונטי, כי כבר בת שנתיים
הבת שלי התהפכה בגיל שבועיים וגם התינוק הנוכחי. זה די נפוץ גם אצל תינוקות שלא סובלים מטונוס גבוה.סתם סיקרן אותי
כי הבן שלי התהפך לשתי הצדדים באופן רצינולי בגיל 3 שבועות וכולם הטיסו אותי לרופא לבדוק אם זה טונוס שרירים גבוה, והוא לא האמין לי בכלל שיכול להיות שהוא ממש מתהפך- עד שהוא ראה בעיניים... ושלל טונוס גבוה, אבל שם עליו חותמת של היפר-אקטיבי
חשבתי כבר שפגשתי עוד מישהו כזה
בצורה רציונלית?הבת שלי התהפכה בגיל שבועיים וגם התינוק הנוכחי. זה די נפוץ גם אצל תינוקות שלא סובלים מטונוס גבוה.
אם כי לא תמיד הם שומרים על היכולת הזו לאורך זמן.
כמובן שאני מדברת רק על היפוך מבטן לגב ולא להפך.
מצטרף לאזהרה, קרה גם אצלנו, צריך לבדוק את העריסות והלולים היטב.גם אני מזועזעת מהתגובות פה כאילו זה קורה לכל אחד
קרה אז אל תאשימי את עצמך בטוחה שאת אחראית ומסורה
בטח שאחרים צריכים ללמוד מזה זהירות יתר ולא הודעות כמו זה קורה לכל אחד
אני אישית לא האכלתי בשכיבה כי הרגיש לי לא בטוח (לא התאפשר לי מיטה עם קיר וכו) תמיד התישבתי להאכיל ושמתי כריות וכו
אבל קרה לי משהוא מפחיד
בלילה הראשון שחזרתי הביתה תינוק בן 3 ימים (שבת שולם זכר) פתאום אני מתעוררת מרעש
העריסה התרחבה והלוח נפל (כנראה מרב מהירות אישה חוזרת יום שישי לבית עמוס ב"ה לא שמנו לב לשחיקה של העריסה)
בניסים התינוק נפל לצד ונתקע באלכסון, תפסתי בשניה האחרונה לפני שהכל נפל
את ההיסטריה שלי לא אשכח כל הבית והאורחים התעוררו בערך
אז מנצלת את הבמה כמה צריך לשים לב שהעריסה בטיחותית לא ישנה מידי שהקרש יושב על החורים או כל תפיסה אחרת שצריך.
גם שלי בגיל שבועיים התהפך יותר מפעם אחתשבוע?
גם אצלי התהפכו בגיל שבוע.שבוע?
לי זה קרה לילד בן חצי שנה,רלבנטי בהחלט תתקשרי כל מוקד קופח לשאול וזו התשובה
טוב שהקשבת לאינטואיציה האימהית שלך אז מה עשית? מוקד חירום?לי זה קרה לילד בן חצי שנה,
הוא אפילו הקיא ובמוקד הטלפוני התעקשו שאין מה ללכת.. ב"ה הכל בסדר אבל אז ממש לא הייתי רגועה!!
זה גם לא בטיחותי להאכיל ילד בשכיבה כשגמורים מעייפות. אם שוכבים אז נרדמים בקלות יותר וחלילה אפשר למחוץ את הילד.אם האכלת אותו בישיבה ונרדמת, אולי כדאי לעבור להאכלה בשכיבה כאשר הוא בינך ובין הקיר (ואין שום רווח בין המיטה לקיר)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: