לגמרי."קורה לכולם" ?! שתינוק בן חודשיים נופל ממיטה?!
מתגובה לתגובה העיניים שלי נפערות יותר ויותר.
איפה היקום המקביל הזה שתינוקות נופלים בו על בסיס קבוע?
רק מהכותרת הנשימה שלי נעתקה. אתם רציניים עם השאננות הזו?
לגמרי."קורה לכולם" ?! שתינוק בן חודשיים נופל ממיטה?!
סליחה שאני אהיה רעהקורה לכולם
זה כאלו חלק מגידול טבעי של ילד וילד שלא נופל נארגן לו את זה? ??בהחלט רוב הילדים נופלים,
לפעמים אשה קורסת מעייפות. כן.למה היית עייפה כל כך?
את עובדת קשה מדי?
התינוק צורח יותר מדי?
אין לך עזרה?
מה אפשר לשנות בהרגלי החיים והבית, כדי שלא תגיעי לעייפות קיצונית כזו?
אם האכלת אותו בישיבה ונרדמת, אולי כדאי לעבור להאכלה בשכיבה כאשר הוא בינך ובין הקיר (ואין שום רווח בין המיטה לקיר)?
השאלות הנ"ל נכתבו (לדעתי) כדי להבין שאם זה קרה המצב מחייב שינוי למשל מבחינת קבלת עזרה.לפעמים אשה קורסת מעייפות. כן.
יש תינוקות שלא נותנים לחיות. אין יום ואין לילה. לא תמיד מה יש לשנות בהרגלי חיים, ולא תמיד יש למישהו אחר מה לעשות (סרבן בקבוקים שלא מתפשר על פחות מהנקה/ שדורש האכלה כל שעתיים/ שבכי זה הספורט שלו. באמת שלא חסרות דוגמאות).
ולפעמים אשה עייפה בשעה לא שעה. בכל זאת היא יולדת...
גם כשמאכילים צמוד לקיר, יש צד שני...
רק מאפשרת הסברים למי שרוצה לדון לזכות
פשוט שטויות וחבל להלחיץ סתם הורים, שימי לב שלמילות יש משמעות ומישהו עלול לא ללכת לטיפולקחו בחשבון שבמידה והחלטתם לפנות לבית חולים,רוב הסיכויים שמבחינת נהלים הם יאלצו לדווח למשטרה
כמובן שהחשש לבריאות גובר על דיווח אבל רק שלא תהיו מופתעים
לפעמים אשה קורסת מעייפות. כן.
יש תינוקות שלא נותנים לחיות. אין יום ואין לילה. לא תמיד מה יש לשנות בהרגלי חיים, ולא תמיד יש למישהו אחר מה לעשות (סרבן בקבוקים שלא מתפשר על פחות מהנקה/ שדורש האכלה כל שעתיים/ שבכי זה הספורט שלו. באמת שלא חסרות דוגמאות).
ולפעמים אשה עייפה בשעה לא שעה. בכל זאת היא יולדת...
גם כשמאכילים צמוד לקיר, יש צד שני...
רק מאפשרת הסברים למי שרוצה לדון לזכות
גם כי הם צריכים להבין את הסיטואציה, כדי לתת חוות דעתהם שואלים איך זה קרה כי זה מתפקידם
אם נח לך ולא חופר,הי, עצוב מאד! נרדמתי עם התינוק בידיים תוך כדי הנקה והוא התגלגל מהמיטה, מיטת חדר שינה סטנדרטית. קמתי מיד, הוא אפילו לא בכה, המשיך לישון, מתנהג כרגיל לגמרי וכבר עברו מאז 10 שעות. אני ממש דואגת! צריך לבדוק משהו? תודה!
ובבקשה בלי לחנך- תאמינו לי שאם זה קרה לי זה יוכל לקרות לכל אחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: