תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
היה גם חוסר תיאום בין רמת התלהבות של השופטים שהיה הרבה יותר גבוה אצל שטיין ובין חלוקת הנקודות שהיה יותר גבוה אצל דויטש.
מה שמביא לחשד שהעסק קצת מכור מבחינת השופטים והם לא התכוננו שיגיע מישהו ברמה של שטיין...
אתה מביא טענה קשה ביותר, יש לך הוכחה לכך? [קצת מוזר לי האובססיה]

נערך לאחרונה ב:

אהרן שטיימן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אני לא מבין אותכם באמת!!!
את כולכם!!!
ואני מדבר לא מהצד המקצועי אלא מהצד שעושה כיף לשמוע אותו.
מהצד שעושה חשק להזמין אותו לחתונה שלך!!!

ומהצד הזה דויטש הוא לא יותר מסביר פלוס.
לעומת זאת היה שם אחד בשם איתמר שטיין, שפשוט נעתקה הנשימה מהאנרגיה המתפרצת שהוא הביא שם, אני שואל אותכם מה הייתם רוצים מחתונה שלכם את ה''על הניסים החמוד'' של דויטש או את האנרגיה המתפרצת של שטיין.
?????
ואני לא מבין, מי בכלל מסתכל על אנרגיה של הקלידן??? האם מי ש'מכה בפטיש' על האורגן או שמתנועע כמו לולב לידו, זה מקפיץ יותר את החתונה???
כשאני רוקד עם החברים עם החתן ועם בני משפחה בחתונה, אני לא מסתכל על אף אחד, חוץ מלרקוד לצלילי הקלידן, ורק זה קובע אצלי, האם הוא נשמע טוב, לא האם הוא נראה טוב ועושה 'שאוו' שלם.
אוקיי... קצת הגזמתי... כי כאשר מסתכלים בין קפיצה אחת למשנהו על הקלידן, בכל זאת זה מוסיף משהו כשרואים כשהוא משולהב מלא אנרגיה... אבל שוב, זה בכלל לא בדרגה של קריטריון אמיתי לקלידן טוב.

נערך לאחרונה ב:

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עובדה - אצל גרנדש הוא שפע מחמאות, לעומת אצל אחיין שלו היה לו כמה הערות קטנות
ובסוף באמת הוא ניסה להסביר שיש לו בעיה ושהוא לא אובייקטיבי אבל טוקר דחק אותו לקיר כמו שאומרים
נו באמת...
ע''ע ישי דנוך ואלחנן..

הוגה דעות

משתמש פעיל
ואני לא מבין, מי בכלל מסתכל על אנרגיה של הקלידן??? האם מי ש'מכה בפטיש' על האורגן או שמתנועע כמו לולב לידו, זה מקפיץ יותר את החתונה???
כשאני רוקד עם החברים עם החתן ועם בני משפחה בחתונה, אני לא מסתכל על אף אחד, חוץ מלרקוד לצלילי הקלידן, ורק זה קובע אצלי, האם הוא נשמע טוב, לא האם הוא נראה טוב ועושה 'שאוו' שלם.
אוקיי... קצת הגזמתי... כי כאשר מסתכלים בין קפיצה אחת למשנהו על הקלידן, בכל זאת זה מוסיף משהו כשרואים כשהוא משולהב מלא אנרגיה... אבל שוב, זה בכלל לא בדרגה של קריטריון אמיתי לקלידן טוב.
זה נשמע שלא ראית את הקטע המדובר.
כי הכוונה לא היתה לאנרגיה של הקלידן (אם ראית אז אין לו כזאת אנרגיה....)
הכוונה היתה לאנרגיה של המוזיקה שהוא מייצר...

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
האם יכול מישהו מכם להסביר ההגיון של צורת התחרות בשלב הנוכחי?

מה אשם פלוני אלמוני אם בדיוק המתחרה חזק ממנו. תדמיינו לעצמכם שכהן ודויטש מגיעים ביחד לאולפן, הרי אחד מוכרח להיות חזק מהשני, אז מה, אחד מהם חייב לרדת?? ואם היה מגיע עם מישהו אחר היה עולה??

מדוע לא קובעים קרטריונים ברורים על פיה השופטים נותנים הניקוד, בא נגיד שיש ג' קרטיונים, המקצועיות בכללי, חלק הליווי לזמר, וחלק התקשור עם הזמר. יופי, כל שופט נותן ניקוד בין 1-5 על כל קרטריון, ומי שמקבל יותר מחמישים נקודות עולה לשלב הבא.

בשלב הקודם כבר היה יותר מקצועי מעכשיו. לפחות רצו להראות שיש קרטריונים על פיה מתמודדים. ויש ניקוד על פיה עולים.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
מישהו שם לב, שטוקר - כאשר מכריז מי עולה - משחיל 'אולי יהיה עוד גלגל הצלה....' ואז פונה למפסיד 'אתה יכול לגייס את כל בני המשפחה שלך שיבואו להצביע בשבילך באתר...'

הבנתם!!! אם יהיה צורך נמציא עוד גלגל הצלה... ובכל מקרה, מה זה משנה שהראשון עלה בפה אחד בין כל השופטים, העיקר שיהיה חשיפה אדירה לאתר כל חי... על ידי שיבואו המונים להצביע...

אז אמרתי לכם, החוקים עדיין לא נכתבו... הם יכתבו כאשר יוודע זהות המפסיד והמנצח....

כמה עלוב... כמה מזלזל באינטליגנציה של כולנו.

yakov19

משתמש רשום
שלום חברים יקרים, כאן יעקב בלוך, עורך ומפיק התכנית.

קודם כל, תענוג לקרוא את התגובות, גם אלו שפחות מפרגנות... זה מלמד על צימאון של הציבור לתכניות מסוג כזה, ואנחנו משתדלים להשתפר עם כל תגובה או הערה של מאזינים וצופים.

לא אגיב לכל טענה שהועלתה כאן, מפני שכמו בכל תחרות - יש את אלו שמרוצים - ואלו שלא.. ואולי אפילו אלו ש'מחפשים' פגמים, ואין לדבר סוף..

מה שכן אומר: אנחנו משתדלים להיות הכי הוגנים ואובייקטיביים שאפשר, בהחלט יכול להיות שנעשו אי אלו שגיאות בתום לב, ואנו בוודאי מצרים על כך. אם יש למישהו שאלה ספציפית - מוזמן לפנות אליי בפרטי ואשתדל להשיב בהקדם. ויותר מכך: מי שממש רוצה להתרשם - מוזמן בשמחה ליום צילום של התכנית, יש כיבוד קל :)

המשיכו לצפות ולהגיב, זה נותן לנו את ה'דרייב' להמשיך ולהשקיע...

תודה לכולכם!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה