כמה הערות לסדר:שלום חברים יקרים, כאן יעקב בלוך, עורך ומפיק התכנית.
קודם כל, תענוג לקרוא את התגובות, גם אלו שפחות מפרגנות... זה מלמד על צימאון של הציבור לתכניות מסוג כזה, ואנחנו משתדלים להשתפר עם כל תגובה או הערה של מאזינים וצופים.
לא אגיב לכל טענה שהועלתה כאן, מפני שכמו בכל תחרות - יש את אלו שמרוצים - ואלו שלא.. ואולי אפילו אלו ש'מחפשים' פגמים, ואין לדבר סוף..
מה שכן אומר: אנחנו משתדלים להיות הכי הוגנים ואובייקטיביים שאפשר, בהחלט יכול להיות שנעשו אי אלו שגיאות בתום לב, ואנו בוודאי מצרים על כך. אם יש למישהו שאלה ספציפית - מוזמן לפנות אליי בפרטי ואשתדל להשיב בהקדם. ויותר מכך: מי שממש רוצה להתרשם - מוזמן בשמחה ליום צילום של התכנית, יש כיבוד קל
המשיכו לצפות ולהגיב, זה נותן לנו את ה'דרייב' להמשיך ולהשקיע...
תודה לכולכם!
שלחתי לך קישור בפרטי ל3 הפרקים האחרונים עם הזמרים.מישהוא יכול להעלות את הפרקים בקובץ שמע???
ויותר מכך: מי שממש רוצה להתרשם - מוזמן בשמחה ליום צילום של התכנית, יש כיבוד קל
כבוד לפורום שהעורך משתתף בושלום חברים יקרים, כאן יעקב בלוך, עורך ומפיק התכנית.
קודם כל, תענוג לקרוא את התגובות, גם אלו שפחות מפרגנות... זה מלמד על צימאון של הציבור לתכניות מסוג כזה, ואנחנו משתדלים להשתפר עם כל תגובה או הערה של מאזינים וצופים.
לא אגיב לכל טענה שהועלתה כאן, מפני שכמו בכל תחרות - יש את אלו שמרוצים - ואלו שלא.. ואולי אפילו אלו ש'מחפשים' פגמים, ואין לדבר סוף..
מה שכן אומר: אנחנו משתדלים להיות הכי הוגנים ואובייקטיביים שאפשר, בהחלט יכול להיות שנעשו אי אלו שגיאות בתום לב, ואנו בוודאי מצרים על כך. אם יש למישהו שאלה ספציפית - מוזמן לפנות אליי בפרטי ואשתדל להשיב בהקדם. ויותר מכך: מי שממש רוצה להתרשם - מוזמן בשמחה ליום צילום של התכנית, יש כיבוד קל
תודה לכולכם!
מתי באמת מתחיל הקול הבא?כבוד לפורום שהעורך משתתף בו
בסך הכל כולם נהנים מהתכנית גם המבקריסטים.. אני אישית מאוד נהנה מהתחרות אבל בכ"ז מחכה לקול הבא!!!
שלום חברים יקרים, כאן יעקב בלוך, עורך ומפיק התכנית.
תודה לכולכם!
איפה אתה רואה תגובה מכובדת? לדעתי זו תגובה לקונית ומתחמקת. אם יש לו מה לענות ואיך להסביר ההתנהלות, מדוע הוא מסתפק באמירה של 'משתדלים להיות הכי הוגנים ואובייקטיביים שאפשר', ועוד מנסה 'להתקרבן' כאילו מישהו מחפש אותו... אם עדיין לא ניסה להסביר את עצמו פעם אחד, מדוע שיחשוד שמישהו מחפש אותו???ב. שמח על תגובתך המכובדת, ואשמח עוד יותר אם נראה את זה הלכה ולמעשה.
לטענות שהוזכרו, גם זה לא יועיל, ויוכיחו כמה מהמתמודדים שקיבלו הארות והערות טובות, ובסוף בניקוד אופסס... חתכו להם, מה שאומר שסך הניקוד הוא לא תוצאה של קריטריון כזה או אחר, זה הוא בעצמו.המדד צריך להיות לפי קרטריונים ברורים ולפי ניקוד, ואז לשפוט מי הגיע לסך הנקודות שקבעו, ולא לפי הצלחת המתמודד השני, וכמו שהיה (פחות יותר....) בשלב הראשון של התחרות.
אני לא מבין את ההתלהמות שלך, מי שלא אוהב שמזלזלים לו באינטגלנציה במילא לא מתקרב לאף תכנית ספורט או ריאליטי משום סוג שהוא, בוודאי שלא אם טוקר (שהוא איש חמוד כשלעצמו אבל לא חזק בלכבד את האינטליגנציה של המאזינים) מנחה אותה.כמה עלוב... כמה מזלזל באינטליגנציה של כולנו.
אתה כבר מלומד... אני לא... אכן כשהציפיות שואפת לאפס, לא מתרגזים ולא מתאכזבים.אני לא מבין את ההתלהמות שלך, מי שלא אוהב שמזלזלים לו באינטגלנציה במילא לא מתקרב לאף תכנית ספורט או ריאליטי משום סוג שהוא, בוודאי שלא אם טוקר (שהוא איש חמוד כשלעצמו אבל לא חזק בלכבד את האינטליגנציה של המאזינים) מנחה אותה.
גם אני לא אוהב שמזלזלים לי באינטליגנציה, ובכל זאת צפיתי ברפרוף בכל התכנית עד כה, כי מעניין אותי לראות ביקורות על נגינה, ומי יעלה לגמר היה ברור לי מלכתחילה שאין מה לצפות לאובייקטיביות, בפרט עם החסות של עדי נתנאלי והשופטים המתחלפים על בסיס מקום פנוי.
ברור, רק זה הוא יכול לומר שזה תלוי בשופטים וזה בטעות ולא בכוונה, ומנסים להיות אובייקטיבי וכו' וכו'. אבל אני ציינתי משהו שקשור להמפיק והעורך, משהו שקשור לעצם צורת בניית והגדרת התחרות.לטענות שהוזכרו, גם זה לא יועיל, ויוכיחו כמה מהמתמודדים שקיבלו הארות והערות טובות, ובסוף בניקוד אופסס... חתכו להם, מה שאומר שסך הניקוד הוא לא תוצאה של קריטריון כזה או אחר, זה הוא בעצמו.
לא הבנתי ?!הערב במוצ"ש חי:
עמי כהן, מנדי ג'רופי, משה לוק, ואבי אילסון באולפן.
הנוסטלגיה חוזרת: אריה ברונר, זאב וינדיש, גלעד פוטולסקי, ועמירן דביר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: