ולחסידים אין אינטרנט?ושטיין לחברים ולקרובים שלו יש פחות גישה לכל האתרים בשביל להצביע לו
[ משום ששייך למיגזר החסידי]
ולחסידים אין אינטרנט?ושטיין לחברים ולקרובים שלו יש פחות גישה לכל האתרים בשביל להצביע לו
[ משום ששייך למיגזר החסידי]
שטיין עלה במהלך הליילה במאות כל פעם שעשיתי F5 לעומת מספרים בודדים מאד לדויטש אם בכללולחסידים אין אינטרנט?
בתור אחד שאוהב את הנגינה של מנדלסון היטבת להגדיר את זה בצורה הכי מדוייקתדוייטש הוא בעל ביטחון עצמי בכמות גבוהה... ולכן גם יש לו ערוץ יוטיוב.... הוא כבר בטוח שהוא יזכה
ונראה לי שהוא יבוא לתחרות עם כל התומכים שלו, ממש כמו נתניהו במשפטו...., אבל אם נדבר רק מקצועיות שניהם סופר מקצועיים כל אחד בתחומו, אחרי הכל מוישי מנדלסון מרים את כולנו בהדלקות במירון, ואבי דרור רק בחתונות של ליטאים וספרדים, איתמר הוא בול כמו מוישי מנדלסון
עדי נתנאלי ולייבלה אמרו דווקא ששטיין נתן הרבה דברים יפים בשיר השקט...אני אישית לא אהבתי איך ששטיין ניגן את אבא, כאילו היה חמוד והכל אבל לא משהו שהעיף לי את הסכך
היום זה כבר לא הולך, היום שמים רוזנפלד....ובאוכל שם לי דיסק של יאני
בדיוק הנקודה! יש גם קלידנים שמנגנים באוכל, אבל בשביל לנגן כל מיני קלאסיקות ומוזיקת עולם צריך להיות ברמה מוסיקלית גבוההוחוץ מזה יש תזמורות שמנגנים באוכל...
עניין של טעם, אני לא אהבתיעדי נתנאלי ולייבלה אמרו דווקא ששטיין נתן הרבה דברים יפים בשיר השקט...
אני לא חושב שתחרות הקלידנים מנגנים יאני או רוזנפלד...בדיוק הנקודה! יש גם קלידנים שמנגנים באוכל, אבל בשביל לנגן כל מיני קלאסיקות ומוזיקת עולם צריך להיות ברמה מוסיקלית גבוהה
חכו חכו יהיו הפתעות אי''האני לא חושב שתחרות הקלידנים מנגנים יאני או רוזנפלד...
או סינגולדההיום זה כבר לא הולך, היום שמים רוזנפלד....
וחוץ מזה יש תזמורות שמנגנים באוכל...
מדובר שהמתמודדים יצטרכו לנגן כל מיני נעימות? וכל מיני קלאסיקות?חכו חכו יהיו הפתעות אי''ה
כל מיני תכנונים סודיים - לא תשתף אותנו?לא ממש לא
אבל יש כל מיני תכנונים מה לעשות ואכמ''ל........
זה לא שאני כבר יודעכל מיני תכנונים סודיים - לא תשתף אותנו?
אמןןן הגיוני בהחלט כי הוא כישרון פסיכיחברה' הוא בן 17.5 הוא ישתפשף עוד המון...ממה שקלטתי אצלו זה שהוא טוב פחות בקלאסיקה אבל שהוא יוזמן לאירוע והוא יעבוד על זה תראו שהוא יפתיע גם שם ובגדול....(עד עכשיו הוא ניגן כתחביב, אז הוא עבד על טכניקה באיצבוע וכל הטראקים ושאר הדברים האלה.) כשהוא יראה את זה כעובדה מוגמרת, הוא יתן גם בקלאס חזק.....
מה שמדהים בשטיין זה שהוא רק בן 17...חברה' הוא בן 17.5 הוא ישתפשף עוד המון...ממה שקלטתי אצלו זה שהוא טוב פחות בקלאסיקה אבל שהוא יוזמן לאירוע והוא יעבוד על זה תראו שהוא יפתיע גם שם ובגדול....(עד עכשיו הוא ניגן כתחביב, אז הוא עבד על טכניקה באיצבוע וכל הטראקים ושאר הדברים האלה.) כשהוא יראה את זה כעובדה מוגמרת, הוא יתן גם בקלאס חזק.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: