טענו את זה כבר אין ספור פעמים (עיין לעיל)אפשר להצביע מדף גלישה בסתר. עשרות, מאות או אלפי פעמים (תלוי כמה זמן מיותר יש לך....)
פשוט מ-ג-ו-ח-ך.
טענו את זה כבר אין ספור פעמים (עיין לעיל)אפשר להצביע מדף גלישה בסתר. עשרות, מאות או אלפי פעמים (תלוי כמה זמן מיותר יש לך....)
פשוט מ-ג-ו-ח-ך.
מהטלפון אפשר גם כמה שרוציםטענו את זה כבר אין ספור פעמים (עיין לעיל)
הם משתנים מפרק לפרק (ע''ע שיר שקט ושיר קצבי..)מישהו יודע מה הכללים של התוכנית????
פשוט מצחיקכל ההצבעה זו בדיחה אחת גדולה.
חברה' הוא בן 17.5 הוא ישתפשף עוד המון...ממה שקלטתי אצלו זה שהוא טוב פחות בקלאסיקה אבל שהוא יוזמן לאירוע והוא יעבוד על זה תראו שהוא יפתיע גם שם ובגדול....(עד עכשיו הוא ניגן כתחביב, אז הוא עבד על טכניקה באיצבוע וכל הטראקים ושאר הדברים האלה.) כשהוא יראה את זה כעובדה מוגמרת, הוא יתן גם בקלאס חזק.....
כישרון מה??אמןןן הגיוני בהחלט כי הוא כישרון פסיכי
ובמוצ"ש טוקר יצעק שהקרב צמוד מתמידפשוט מצחיק
אתה רואה כמה מצביעים יש, מיד אח"כ אתה עושה רענן. ו... אופס - נוספו עשר מצביעים לזה ו2 לזה.
ככה שעה, עד שמתהפך הגלגל וחוזר חלילה.
כ"כ שקוף שיושבים קבוצת בחורים ומתקשרים עוד פעם ועוד פעם.
לא הוגן ולא ישר ומתסכל.
נו נו
כישרון פסיכיכישרון מה??
....ועשרות אלפים יצאו להצביעובמוצ"ש טוקר יצעק שהקרב צמוד מתמיד
אני מרגישה בורה לחלוטין.כישרון פסיכי
זה אומר כישרון ברמה מטורפת!
אולי במיוחד בשביל שטיין יהיה שווה להם לעשות עוד עונה כאילו מי יצליח לנצח את הכשרון שלומי אמר שתהיה כזו?
אין להם ממה להיפגע, לבינתיים הם מנגנים כאן הכי טוב מכולנו... (נראה לי ככה, לא?)תזהרו לא לפגוע כי דויטש ודאי עובר פה על מה שכותבים
ושטיין אי אפשר לדעת
נכון! אפילו נכון מאוד!תזהרו לא לפגוע כי דויטש ודאי עובר פה על מה שכותבים
ושטיין אי אפשר לדעת
וחוץ מזה שכל קלידן שמע השמצות, וזה לא משנה עד כמה הוא טובאין להם ממה להיפגע, לבינתיים הם מנגנים כאן הכי טוב מכולנו... (נראה לי ככה, לא?)
כמאמר השיר של ליפא הידוע ליפאס שולנכון! אפילו נכון מאוד!
אבל:
וחוץ מזה שכל קלידן שמע השמצות, וזה לא משנה עד כמה הוא טוב
לא רק קלידן, על כל מפורסם יש השמצות, אבל אין מה לקחת את זה אישית,
תמיד יש את האנשים שישמיצו
תכל'ס אני בטוחה שגם איתמר שטיין וגם אברהם דויטש יודעים מה הם שווים גם אם יש כאלו שמלכלכים...
איך אפשר לעשות זאת כמה פעמים?כל ההצבעה זו בדיחה אחת גדולה.
אפשר להצביע מדף גלישה בסתר. עשרות, מאות או אלפי פעמים (תלוי כמה זמן מיותר יש לך....)
פשוט מ-ג-ו-ח-ך.
[אני לא יודע אם תצחקו או תבכו לאחר קריאת ידיעה זו]
מהטלפון, נראה לי שהוא מזהה את המספר המחייג ואומר לו שהוא הצביע לאחר ההצבעה.מהטלפון אפשר גם כמה שרוצים
חבר'ה, תראו איזה פרגונים למתמודד שכנגדו, רק בגלל זה מגיע לדוייטש לזכות.אמןןן הגיוני בהחלט כי הוא כישרון פסיכי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: