מסכים איתך ,רק ציינתי שאני בתור צופה מהצד נהנה מאוד מהתוכנית ...''זה בסך הכל תוכנית נחמדת כללי המשחק לא ברורים מראש אבל לא נורא''
זה בערך כמו שתגיד חברה יש תחרות מירוץ מכוניות תתחילו ליסוע, אחרי זה אני יגיד לכם איך מנצחים.....
תוכנית נחמדת לא?
זה פאדיחה באתר של קול חי, לא בחסימה.(כאילו, איך קורה שמי שיש לו יוטיוב לא יכול לראות הקלידנים באתר של קול חי?)
גם ביוטיוב א''א לראות, כתוב שהסרטון הוסר ע''י המשתמשזה פאדיחה באתר של קול חי, לא בחסימה.
לוקח לי זמן לקלוט שיש 'טקסט מוסתר'...חבל,
עד שסופסוף היה באמת שידור חי...
(לא נורא, ממילא היה משעמם. מי שלא ראה לא הפסיד)
עשר הפרקים הראשונים בפורמט MP3 למי שרצה.
זה טענה ידועה שנשמעה בשעתו,ולך תוכיח...חשיפת עסקת ה100.
בעקבות הכרות אישית אם כמה זמרים ועורכים חשובים (והאמרגן של משה חדד-קליין). התברר שמשה חדד קיבל הצעה לפני גמר הקול הבא 1 מדוד פדידה וחבורתו, שאם הוא עובר לבראנג'ה המזרחית בכל הכוח, וכמובן דוד פדדיה ייצג אותו, הם דואגים שהוא יהיה המנצח, משה חדד-קליין בעקבות שרצה להיכנס למוזיקה החסידית קלאסית-סירב להצעה.
מכור, או לא מכור??????????????????????????????????????
על זה נאמר 'אפרופו'זה טענה ידועה שנשמעה בשעתו,ולך תוכיח...
גם ביוטיוב א''א לראות, כתוב שהסרטון הוסר ע''י המשתמש
צפה בקובץ המצורף 607078
כנראה.שאני יבין זאת אומרת שא"א לצפות בתכנית?
בעקרון התוכנית הייתה בלייב (בניגוד לתכניות קודמות), אז כנראה שיש מה לערוך שם ואז לעלות לשידור חוזר.אולי יש אפשרות אחרת?
מכור?חשיפת עסקת ה100.
בעקבות הכרות אישית אם כמה זמרים ועורכים חשובים (והאמרגן של משה חדד-קליין). התברר שמשה חדד קיבל הצעה לפני גמר הקול הבא 1 מדוד פדידה וחבורתו, שאם הוא עובר לבראנג'ה המזרחית בכל הכוח, וכמובן דוד פדדיה ייצג אותו, הם דואגים שהוא יהיה המנצח, משה חדד-קליין בעקבות שרצה להיכנס למוזיקה החסידית קלאסית-סירב להצעה.
מכור, או לא מכור??????????????????????????????????????
למישהו יש מושג איך אני מפרמט את הקלידנים 11 לMP3
?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: