זה שוקל מעל 700 מ"ב וא"א לשלוח למיילחסום לי האתר והדרייב האם אחד מהמשתמשים היקרים יכול לשלוח לי למייל את הקלידנים 7 6 ו10 אשמח מאוד
אגב לדעתי שטיין עולה מעל כולם
זה שוקל מעל 700 מ"ב וא"א לשלוח למיילחסום לי האתר והדרייב האם אחד מהמשתמשים היקרים יכול לשלוח לי למייל את הקלידנים 7 6 ו10 אשמח מאוד
אגב לדעתי שטיין עולה מעל כולם
הרב יוסף מוגרבי מחולון הינו תלמיד של הרבי מנדבורנא זצ''להרב מוגרבי
שלח מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואני אשלח לך את הקבצים שביקשת - זה כבר מוכן אצלי בג'מבוג'מבו פתוח תודה מראש
הוא רוצה להראות כאילו שיש למאזינים כח להשפיע..לא הצלחתי להבין את ליבלה בפנייתו למאזינים שיתחשבו בזה שהניג בונה מקצבים ויש לו ראש של מעבד
הרי בתוכנית הם מחפשים קלידן שירקיד בחתונות ואהרן הניג מבחינה הזו לא כל כך הצליח (על אף שהוא מתכנת יפה)
ואת זה שהוא אומר למאזינים שיתחשבו בזה, אחרי שהוא עצמו לא התחשב בזה, אתה כן מבין?לא הצלחתי להבין את ליבלה בפנייתו למאזינים שיתחשבו בזה שהניג בונה מקצבים ויש לו ראש של מעבד
הרי בתוכנית הם מחפשים קלידן שירקיד בחתונות ואהרן הניג מבחינה הזו לא כל כך הצליח (על אף שהוא מתכנת יפה)
לי זה היה נראה, שהוא פשוט מנסה להמתיק הגלילה המרה להניג... אז הוא סנגר עליו... אבל זה היה נראה די מגוחך כאשר הוא בעצמו לא התחשב בזה.לא הצלחתי להבין את ליבלה בפנייתו למאזינים שיתחשבו בזה שהניג בונה מקצבים ויש לו ראש של מעבד
מה היית עושה במקומו? מעלה אותו? אתה צריך להיות כנה כדי שתהיה אמין. נראה לי שהוא עשה עבודה מאוד יפה בהרגשה שהוא נתן להניג, ולא רק לו.לי זה היה נראה, שהוא פשוט מנסה להמתיק הגלילה המרה להניג... אז הוא סנגר עליו... אבל זה היה נראה די מגוחך כאשר הוא בעצמו לא התחשב בזה.
מאה אחוז!! כך צריך להיות.מה היית עושה במקומו? מעלה אותו? אתה צריך להיות כנה כדי שתהיה אמין. נראה לי שהוא עשה עבודה מאוד יפה בהרגשה שהוא נתן להניג, ולא רק לו.
אתם מכירים את ה'מחמאה' על הניובורן (המכוער): איזה ברור הוא........ או על החליפה החדשה (שממש לא מחמיאה): איזה צבע לעניין...
אלה הם אנשים שמנסים לתת הרגשה טובה בכל מצב, גם אם זה לא לגופו של עניין. ולייבלה הוא אחד מאלה!!!
אגב, לדעתי, בקול הבא 2, זה היה אחד הדברים הכי חסרים! דיברו דוגרי למתמודד; לך תחפש מסלול אחר בחיים, והשאירו אותו ככה, מבוזה ונכלם! למה לא יכלו לפרגן על הלוק, על הגוון קול (כן, יש גם זייפנים שהגוון קול הוא לכשעצמו יפה), על השפת גוף ותנועות על הבמה. משהו. כ"כ קשה לפרגן???
אז עכשיו הגיע תורם של הנגנים המזרחיים?הזמר השבוע הוא אלעד שאער.
פסימי שכמותך..הרגשה שלי שיש השבוע פרק חלש כי שני הפרקים הקודמים היו די מוצלחים...
הזמר השבוע הוא אלעד שאער.
אולי גם מעט אשכנזיות יתר...פסימי שכמותך..
למה ?הרגשה שלי שיש השבוע פרק חלש כי שני הפרקים הקודמים היו די מוצלחים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: