תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
חסום לי האתר והדרייב האם אחד מהמשתמשים היקרים יכול לשלוח לי למייל את הקלידנים 7 6 ו10 אשמח מאוד
אגב לדעתי שטיין עולה מעל כולם
זה שוקל מעל 700 מ"ב וא"א לשלוח למייל

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
ג'מבו פתוח לך ?
כי הפרק הזה גם מעל 700 מגה !
אולי במג'יקוד ?

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לא הצלחתי להבין את ליבלה בפנייתו למאזינים שיתחשבו בזה שהניג בונה מקצבים ויש לו ראש של מעבד
הרי בתוכנית הם מחפשים קלידן שירקיד בחתונות ואהרן הניג מבחינה הזו לא כל כך הצליח (על אף שהוא מתכנת יפה)

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא הצלחתי להבין את ליבלה בפנייתו למאזינים שיתחשבו בזה שהניג בונה מקצבים ויש לו ראש של מעבד
הרי בתוכנית הם מחפשים קלידן שירקיד בחתונות ואהרן הניג מבחינה הזו לא כל כך הצליח (על אף שהוא מתכנת יפה)
הוא רוצה להראות כאילו שיש למאזינים כח להשפיע..

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
ואת זה שהוא אומר למאזינים שיתחשבו בזה, אחרי שהוא עצמו לא התחשב בזה, אתה כן מבין?

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
לי זה היה נראה, שהוא פשוט מנסה להמתיק הגלילה המרה להניג... אז הוא סנגר עליו... אבל זה היה נראה די מגוחך כאשר הוא בעצמו לא התחשב בזה.

fantasy

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לי זה היה נראה, שהוא פשוט מנסה להמתיק הגלילה המרה להניג... אז הוא סנגר עליו... אבל זה היה נראה די מגוחך כאשר הוא בעצמו לא התחשב בזה.
מה היית עושה במקומו? מעלה אותו? אתה צריך להיות כנה כדי שתהיה אמין. נראה לי שהוא עשה עבודה מאוד יפה בהרגשה שהוא נתן להניג, ולא רק לו.
אתם מכירים את ה'מחמאה' על הניובורן (המכוער): איזה ברור הוא........ או על החליפה החדשה (שממש לא מחמיאה): איזה צבע לעניין...
אלה הם אנשים שמנסים לתת הרגשה טובה בכל מצב, גם אם זה לא לגופו של עניין. ולייבלה הוא אחד מאלה!!!
אגב, לדעתי, בקול הבא 2, זה היה אחד הדברים הכי חסרים! דיברו דוגרי למתמודד; לך תחפש מסלול אחר בחיים, והשאירו אותו ככה, מבוזה ונכלם! למה לא יכלו לפרגן על הלוק, על הגוון קול (כן, יש גם זייפנים שהגוון קול הוא לכשעצמו יפה), על השפת גוף ותנועות על הבמה. משהו. כ"כ קשה לפרגן???

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
מה היית עושה במקומו? מעלה אותו? אתה צריך להיות כנה כדי שתהיה אמין. נראה לי שהוא עשה עבודה מאוד יפה בהרגשה שהוא נתן להניג, ולא רק לו.
אתם מכירים את ה'מחמאה' על הניובורן (המכוער): איזה ברור הוא........ או על החליפה החדשה (שממש לא מחמיאה): איזה צבע לעניין...
אלה הם אנשים שמנסים לתת הרגשה טובה בכל מצב, גם אם זה לא לגופו של עניין. ולייבלה הוא אחד מאלה!!!
אגב, לדעתי, בקול הבא 2, זה היה אחד הדברים הכי חסרים! דיברו דוגרי למתמודד; לך תחפש מסלול אחר בחיים, והשאירו אותו ככה, מבוזה ונכלם! למה לא יכלו לפרגן על הלוק, על הגוון קול (כן, יש גם זייפנים שהגוון קול הוא לכשעצמו יפה), על השפת גוף ותנועות על הבמה. משהו. כ"כ קשה לפרגן???
מאה אחוז!! כך צריך להיות.
אבל לא באופן שאתה מגחך את עצמך...
זה לא לענין לבקש להעלות מישהו על דבר שאתה בעצמך חושב שאין להעלות אותו על זה, וזה אינו מהקריטריונים הקובעים בתחרות הרלוונטית.
אם היה משבח אותו סתם ככה על היכולות שלי בתכנות, הפלא ופלא. אם היה משבח אותו על שהוא לא מתבייש להגיע כמו 'חסידישע איד' לאולפן עם הכובע והגארטל, גם היה מצויין ונפלא (אגב, זה הסגיר אותם עוד פעם שזה לא היה 'מוצ"ש חי' אלא 'חמישי חי'...), אבל לבקש מאחרים לעשות מה שאינו נכון מקצועית בתחרות... זה לבקש מאחרים להיות ה'שבת גוי'... ודוקא דבר זה משדר חוסר אמינות וכנות בכל המקצועיות של התחרות, זה נראה יותר תחרות חובבנית ומאולתרת, שהחוקים נוצרים תוך כדי המשחק - מאשר תחרות יוקרתית ואמיתית כמו שהם מנסים לשדר אותה.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
נטענים כאן טענות ממש לענין,
אני מסכים פחות או יותר עם כולם
אך במבט שני אני חושב שהוא בסה"כ התכווין
שאם אתם מסתפקים ואוהבים דברים מסוימים אצל הניג
ומצד שני אתם מסתפקים ואוהבים דברים אחרים אצל יוני קאהן
תוסיפו את התכנות כעוד צד לספק שלכם, כתוספת למה שאתם אוהבים
ולייבלה עצמו אני חושב שגם עשה לעצמו את החושבים הזה
ולקח את הצד הזה בחשבון, ובסופו של דבר גברו לו צדדים אחרים.
אבל.....
אחרי הכל.....
לייבלה אינו רמב"ן או רשב"א שצריך לדקדק כ"כ בדבריו על כל קוצו של אות
תמשיכו לזרום עם מה שאתם חושבים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה