תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה מה שגוגל אומר, אני התכוונתי לדברים עדינים יותר
ברשותך, אני מעתיק לכאן
אִינְדִּיָּאנִי, ארחי פרחי, בַּבּוּן, בַּנְדִּיט, זב חוטם, חוּלִיגָן, יַחְפָן, סְמָארְקָאץ', פּוֹחֵז, פּוֹחֵחַ, פּוּשְׁטָק, פִּרְחָח, צַ'חְצ'וּח, צַ'חְצַ'ח
(עריכה: צנזרתי כמה)
1581008503350.png

נערך לאחרונה ב:

גדול מרבן שמו

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
ברשותך, אני מעתיק לכאן
אִינְדִּיָּאנִי, ארחי פרחי, אַרְס, בַּבּוּן, בַּנְדִּיט, זב חוטם, חוּלִיגָן, יַחְפָן, סְמָארְקָאץ', עָרְס, עַרְסָוָואת, פּוֹחֵז, פּוֹחֵחַ, פּוּשְׁטָק, פִּרְחָח, צַ'חְצ'וּח, צַ'חְצַ'ח
צפה בקובץ המצורף 603163
זה לחלוטין לא ברשותי, למרות שזה אחד המצבורים הכי משעשעים שקראתי כבר הרבה זמן...
אבל ההיכרות שלי עם המילה הזו, היא במובן של שובבון, מישהו נמרץ וחוצפן, בערך...

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

גדול מרבן שמו

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
אין צורך, מספיק שהתנערתי מאחריות
אז הם כאלו?
בעיני, כן.
להעביר את בן חיים מול גרנדש, כאשר דוד שלו חלק מצוות השיפוט, להעביר איכשהו את אביעד נתנאל אחרי שכל השופטים פה אחד העדיפו את זיונס, זו בהחלט חוצפה
ונראה לי שאחד הניקים אמר שהוא יסביר לנו איך דוד איכילביץ קשור ליוני קאהן, אז ייתכן שגם זו חוצפה.
בקיצור ג'וליקים.

האגריד -בוצי פוליקמן

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אז בא נקרא לו...
@האגריד -בוצי פוליקמן אפשר הסבר?
עדיין לא.
לא קשר משפחתי או משהו.
הם מכירים אחד את השני כי יוני קאהן מאד אוהב לנגן פסנתר ואיכילביץ הוא המוד לחקוי שלו בפסנתר.

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
אִינְדִּיָּאנִי, ארחי פרחי, בַּבּוּן, בַּנְדִּיט, זב חוטם, חוּלִיגָן, יַחְפָן, סְמָארְקָאץ', פּוֹחֵז, פּוֹחֵחַ, פּוּשְׁטָק, פִּרְחָח, צַ'חְצ'וּח, צַ'חְצַ'ח
טוב דבר ראשון, לדעתי אפי' אחרי שלל התארים האלו עדיין לא מיצינו את הג'וליק....
אבל בגדול נראה לי שהפי' המילולי המדוייק ביותר הוא ''תחמן'' כלומר אחד שמתחמן את הסביבה והכל איכשהו לטובתו...
בכל מקרה כשאני רואה פה את האמירות לגבי האינטלגנציה של המאזינים...
אני נזכר באמירה ישנה של אחד הפוליטיקאים... ''אם העם יצביע הפוך, כנראה שצריך להחליף את העם''... וד''ל

גדול מרבן שמו

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
עדיין לא.
לא קשר משפחתי או משהו.
הם מכירים אחד את השני כי יוני קאהן מאד אוהב לנגן פסנתר ואיכילביץ הוא המוד לחקוי שלו בפסנתר.
זה לא כ"כ מסביר כי המוד שלי לחיקוי הוא אחיה כהן, ולמרות זאת אנחנו לא מכירים אחד את השני.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים

הול

משתמש פעיל
טוקר אמר שהשבוע יהיה במוצ"ש פרק הקלידנים מזרחי ואח"כ חאפלה עם איתן כ"ץ.
זכור לי שהוא אמר לפני כמה שבועות וגם הביאו את זה פה שבשבת שירה הוא יהיה במלון עם יואלי דיקמן, ובמוצ"ש ישודר המלווה מלכה משם. מישהו יודע מה קרה בסוף עם זה ???...

האגריד -בוצי פוליקמן

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
זה לא כ"כ מסביר כי המוד שלי לחיקוי הוא אחיה כהן, ולמרות זאת אנחנו לא מכירים אחד את השני.
נכון. אבל יוני קאהן בשונה ממך, הוא מטורף על מוזיקה ולכן הוא הלך ורדף אחרי איכילביץ ונפגש אתו והם אפילו נגנו כמה פעמים ביחד בבית של איכילביץ.

תהילה ברג

משתמש פעיל
נכון. אבל יוני קאהן בשונה ממך, הוא מטורף על מוזיקה ולכן הוא הלך ורדף אחרי איכילביץ ונפגש אתו והם אפילו נגנו כמה פעמים ביחד בבית של איכילביץ.

אם יש לך קשר עם התחרות, אולי תוכל להסביר את מה שמתחרבש שם?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה