תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לא צריך לשלוח לבדיקה, אני בנטפרי, וכבר הורדתי אתמול בלילה.
מעתיקים את הכתובת של הסרטון שהביאו לעיל כמו שכתוב כאן: https://youtu.be/SFqhf4DQlv0
מדביקים אותו בדף הזה ומורידים.

נערך לאחרונה ב:

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
זה צולם בחמישי בין תשע לאחת עשרה בבוקר.
ומיד בתחילת השידור הוא מכריז כמה פעמים כאילו לשכנע את עצמו "איזה מוצ"ש חי יש לנו!! איזה מוצ"ש חי יש לנו!!!"....
אז היום גם אתם כבר מבחינים מהו תגובתו ואיזה סנגון ביטויים ושפת גוף הוא משדר כאשר הוא משקר...
אז כשאמרתי שבוע שעבר:
ומיד אחרי שטוקר מכריז שנים נגד שנים הוא אומר 'לא תכננתי את זה. באמת לא תכננתי את זה' והוא מסתכל על כל השופטים מצד לצד...
מה ההו"א שתכננת את זה? הרי זה תחרות בזמן אמת לא??? על ראש הגנב בוער הכובע...
מי שיודע קצת שפת גוף יודע שבמשפט הזה הוא הסגיר את עצמו.
אתם יכולים היום להודות שקלעתי בדיוק למטרה.
אותו סגנון שפת גוף ומטבע לשון.
הכל מכור מראש...
וכנראה רצה להוכיח להצופים... שיש להם יכולת להשפיע על התוצאה, לכן 'בזמן אמת' נחצו הדעות ל-50 50, ואז הוא הגיע השבוע (במוצ"ש... כמובן) ומכריז בקול רעש גדול 'איך המצביעים הפילו אותנו'....
שקר אחד גדול כל התחרות הזה!

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
ומיד בתחילת השידור הוא מכריז כמה פעמים כאילו לשכנע את עצמו "איזה מוצ"ש חי יש לנו!! איזה מוצ"ש חי יש לנו!!!"....
אז היום גם אתם כבר מבחינים מהו תגובתו ואיזה סנגון ביטויים ושפת גוף הוא משדר כאשר הוא משקר...
אז כשאמרתי שבוע שעבר:

אתם יכולים היום להודות שקלעתי בדיוק למטרה.
אותו סגנון שפת גוף ומטבע לשון.
הכל מכור מראש...
וכנראה רצה להוכיח להצופים... שיש להם יכולת להשפיע על התוצאה, לכן 'בזמן אמת' נחצו הדעות ל-50 50, ואז הוא הגיע השבוע (במוצ"ש... כמובן) ומכריז בקול רעש גדול 'איך המצביעים הפילו אותנו'....
שקר אחד גדול כל התחרות הזה!
אני דווקא לא מתרגש מזה שהם משחקים אותה שזה במוצ"ש למרות שבפועל זה לא.
כי כל מי שצופה בפרק רואה את זה מיד, וכנראה שלא כזה אכפת להם, סוף כל סוף עיקר המאזינים זה בבית באוזניות ולא בצפיה.
וזה בסדר גמור ולגיטימי שמשדרים את הפרק לא בשידור חי, רוב רובם של התוכניות לצפיה הם כך, ומטעמים מובנים.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
הוא לא היה אומר א''ז אם אלי לאופר לא היה אומר על החזרות וכו'...
איך תפסו אותו על חם... ותראו בצד של המסך איך לייבלה מחייך במבוכה...
לתשומת לבך @האגריד... לא חתכת מספיק הפריים...

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אני דווקא לא מתרגש מזה שהם משחקים אותה שזה במוצ"ש למרות שבפועל זה לא.
כי כל מי שצופה בפרק רואה את זה מיד, וכנראה שלא כזה אכפת להם, סוף כל סוף עיקר המאזינים זה בבית באוזניות ולא בצפיה.
וזה בסדר גמור ולגיטימי שמשדרים את הפרק לא בשידור חי, רוב רובם של התוכניות לצפיה הם כך, ומטעמים מובנים.
כעיקרון, אין לאף אחד בעיה עם זה, יש בעיה, שהם כן ניסו להחביא העובדה הזאת עד שגילו אותה בעל כרחם...

טקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אני לא מבין מה כל המאומה, בינתיים אני לא רואה שום אוביקטיביות, התחרות הוגנת לחלוטין, השבוע יוני קאהן לקח בצדק, לא צריך להיות מוזקאי גדול בשביל להבין שהוא ביצע יותר טוב מהשני, וגם שבוע שעבר בן חיים יותר ביצע בצורה מקוצעית מגרנדש, למרות שבפרק הראשון פחות אהבתי את הביצוע שלו כעת הוא ביצע יפה מאוד.
חבל שאתם חושדים באנשים על לא עוול בכפם.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני לא מבין מה כל המאומה, בינתיים אני לא רואה שום אוביקטיביות, התחרות הוגנת לחלוטין, השבוע יוני קאהן לקח בצדק, לא צריך להיות מוזקאי גדול בשביל להבין שהוא ביצע יותר טוב מהשני, וגם שבוע שעבר בן חיים יותר ביצע בצורה מקוצעית מגרנדש, למרות שבפרק הראשון פחות אהבתי את הביצוע שלו כעת הוא ביצע יפה מאוד.
חבל שאתם חושדים באנשים על לא עוול בכפם.
לו יהי כדבריך
אבל בא תענה על שאלה אחת
מה כ"כ קשה להביא שופט ניטרלי לחלוטין? למה בדיוק כשהאחיין נמצא, אז יש את השופט שהוא במקרה גם הדוד, ולא מדובר בפעם אחת אלא פעמיים.

טקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
לו יהי כדבריך
אבל בא תענה על שאלה אחת
מה כ"כ קשה להביא שופט ניטרלי לחלוטין? למה בדיוק כשהאחיין נמצא, אז יש את השופט שהוא במקרה גם הדוד, ולא מדובר בפעם אחת אלא פעמיים.
הכל טוב ויפה אם הביצוע שלו לא היה טוב, אבל ברגע שהוא עבר את המבחן השאר כבר לא מעניין, בפרט שמי שקבע כאן זה המאזינים, כי הוא נשאר בתיקו ומי שהעלה אותו לחצי הגמר זה המאזינים.

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה