וואי וואי איזה דרמה אתה מנסה לעשות, כולה חבר של יוני קאהן... או הוא בעצמוצר לי, אבל אני מנוע מלהגיב בעניין.
אפשר בבקשה? תודה!
ומיד בתחילת השידור הוא מכריז כמה פעמים כאילו לשכנע את עצמו "איזה מוצ"ש חי יש לנו!! איזה מוצ"ש חי יש לנו!!!"....זה צולם בחמישי בין תשע לאחת עשרה בבוקר.
אתם יכולים היום להודות שקלעתי בדיוק למטרה.ומיד אחרי שטוקר מכריז שנים נגד שנים הוא אומר 'לא תכננתי את זה. באמת לא תכננתי את זה' והוא מסתכל על כל השופטים מצד לצד...
מה ההו"א שתכננת את זה? הרי זה תחרות בזמן אמת לא??? על ראש הגנב בוער הכובע...
מי שיודע קצת שפת גוף יודע שבמשפט הזה הוא הסגיר את עצמו.
אני דווקא לא מתרגש מזה שהם משחקים אותה שזה במוצ"ש למרות שבפועל זה לא.ומיד בתחילת השידור הוא מכריז כמה פעמים כאילו לשכנע את עצמו "איזה מוצ"ש חי יש לנו!! איזה מוצ"ש חי יש לנו!!!"....
אז היום גם אתם כבר מבחינים מהו תגובתו ואיזה סנגון ביטויים ושפת גוף הוא משדר כאשר הוא משקר...
אז כשאמרתי שבוע שעבר:
אתם יכולים היום להודות שקלעתי בדיוק למטרה.
אותו סגנון שפת גוף ומטבע לשון.
הכל מכור מראש...
וכנראה רצה להוכיח להצופים... שיש להם יכולת להשפיע על התוצאה, לכן 'בזמן אמת' נחצו הדעות ל-50 50, ואז הוא הגיע השבוע (במוצ"ש... כמובן) ומכריז בקול רעש גדול 'איך המצביעים הפילו אותנו'....
שקר אחד גדול כל התחרות הזה!
איך תפסו אותו על חם... ותראו בצד של המסך איך לייבלה מחייך במבוכה...הוא לא היה אומר א''ז אם אלי לאופר לא היה אומר על החזרות וכו'...
כעיקרון, אין לאף אחד בעיה עם זה, יש בעיה, שהם כן ניסו להחביא העובדה הזאת עד שגילו אותה בעל כרחם...אני דווקא לא מתרגש מזה שהם משחקים אותה שזה במוצ"ש למרות שבפועל זה לא.
כי כל מי שצופה בפרק רואה את זה מיד, וכנראה שלא כזה אכפת להם, סוף כל סוף עיקר המאזינים זה בבית באוזניות ולא בצפיה.
וזה בסדר גמור ולגיטימי שמשדרים את הפרק לא בשידור חי, רוב רובם של התוכניות לצפיה הם כך, ומטעמים מובנים.
?סליחה אבל שכחתי לכתוב שאני רוצה את זה כקובץ להורדה תודה מראש!
לו יהי כדבריךאני לא מבין מה כל המאומה, בינתיים אני לא רואה שום אוביקטיביות, התחרות הוגנת לחלוטין, השבוע יוני קאהן לקח בצדק, לא צריך להיות מוזקאי גדול בשביל להבין שהוא ביצע יותר טוב מהשני, וגם שבוע שעבר בן חיים יותר ביצע בצורה מקוצעית מגרנדש, למרות שבפרק הראשון פחות אהבתי את הביצוע שלו כעת הוא ביצע יפה מאוד.
חבל שאתם חושדים באנשים על לא עוול בכפם.
הכל טוב ויפה אם הביצוע שלו לא היה טוב, אבל ברגע שהוא עבר את המבחן השאר כבר לא מעניין, בפרט שמי שקבע כאן זה המאזינים, כי הוא נשאר בתיקו ומי שהעלה אותו לחצי הגמר זה המאזינים.לו יהי כדבריך
אבל בא תענה על שאלה אחת
מה כ"כ קשה להביא שופט ניטרלי לחלוטין? למה בדיוק כשהאחיין נמצא, אז יש את השופט שהוא במקרה גם הדוד, ולא מדובר בפעם אחת אלא פעמיים.
אין אפשרות?סליחה אבל שכחתי לכתוב שאני רוצה את זה כקובץ להורדה תודה מראש!
מי?!ה"תחרות" נראית מכורה מראש.... אני למשל כבר יודע מי הולך לזכות (99%) רוצים גם לדעת....?
מי?!
?????????? מעניין אותך ??????ריאלטי, תוכניות מסך.... זה ממש מוגזם!
אכן כן, לכולנו גוף ונשמה....?????????? מעניין אותך ??????
יותר מעניין לדבר על זה מאשר על "מסתורין בתחרות הקלידנים" עאלקגוף ונשמה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: