תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

vp32628

משתמש צעיר
מה זה הרדיפה האובססיבית למצא מה מכור ומי בפרוטקציה, תנו לעצמכם להנות, מעולה שהתוכניות מוקלטות מראש, כך זה חוסך לנו הרבה זמן ריק, ואולי הרבה פאדיחות ממתמודדים שפישלו,
האמת היא אכשהו באמצע, כמו תמיד, יש תכניות מוקלטות מראש, ויש גם הצבעה של מאזינים, והכל בסדר,
מעניין ומי לדעתכם זוכה באמת?
זה כבר דיון מעניין, מי הפייבוריט? לדעתי מוטי שטיין לוקח בסוף!

טקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מי עלה בסוף מהפרק הקודם ?
שוקי גרנדש או יעקב בן חיים ?
ואגב, מישהו יכול להעלות את הפרק הנוכחי בקובץ מצורף ?

יערכו בקול

משתמש חדש
עריכה תורנית
חסום לי האתר והדרייב האם אחד מהמשתמשים היקרים יכול לשלוח לי למייל את הקלידנים 7 6 ו10 אשמח מאוד
אגב לדעתי שטיין עולה מעל כולם

חנוך צבי

משתמש פעיל
מבלי ששמנו לב, אלו שהגיעו לשלב הזה (בינתיים) באמת ראויים אחד אחד לצאת לאולמות וארועים וחבל שמנצח יש רק אחד..
בקשר למי שהחלטתם כבר שהוא מנצח אני חושב שהמטרה של התחרות זה להוציא "כוכב" חדש מרענן ולא מוכר ואת זה בדיוק שטיין מביא, גם הניג וגם יוני קהאן לעומת המנצח של הפרק הקודם שמן הסתם כבר עובד פעם פעמיים בשבוע ובשביל הפרסומת זה מספיק

טקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אגב מה זה חסיד של המוגרבים ושל הרבי מנדבורנא?
איתמר שטיין לומד בישיבה של הרב יוסף מוגרבי בחולון שנקראת "תפארת בחורים" והרב מוגרבי הוא חסיד של האדמו"ר מנדבורנא זצ"ל וגם ההנהגות בישיבה שלו ע"פ חסידות נדבורנא

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה