תודה על כל הקישורים היפהפיים פנינה!תלוי מה כתוב, לפעמים מופיע האורך של הבגד- ולפעמים כתוב "תואם לגובה ילד...."
תני קישור?
מהניסיון שלך-
עדיין יש לי מה להזמין מעלי? יבוא בזמן?
תודה על כל הקישורים היפהפיים פנינה!תלוי מה כתוב, לפעמים מופיע האורך של הבגד- ולפעמים כתוב "תואם לגובה ילד...."
תני קישור?
בטח, לוקח למשלוח עד חודש להגיעתודה על כל הקישורים היפהפיים פנינה!
מהניסיון שלך-
עדיין יש לי מה להזמין מעלי? יבוא בזמן?
אני בעצמי התבלבלתי חחח
רלוונטי עדיין?למכירה
סט של 3 חלבניות וחלבן מושלמים
כולל: שמלה, מגפונים, בנדנה וסינר
לבן: מכנס, חולצה, קסקט, וסינר
תואם גיל, לקחתי לילדה בת כמעט שנתיים מידה 2 והיה מצויןהנה הקישור וואוי מזה תודה
מאיפה את ובכמה אני רוצה.אם את רוצה יש לי למכירה/ השכרה
מתאים לגיל 5 בערך, הוספתי כתפיות
תודה.יש מכונית מירוץ, את יכולה לשלב עם התחפושת שהעליתי כאן
ליל כל הקדושים ילדים שלב ביצועי תלבושות בני בנות רכב פסטיבל תלבושת ילדים קרנבל בגדי ג 'אז ריקוד בגדי SL8880 - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים בני ליל כל הקדושים קוספליי רוכב אדום נהג מירוצים אחיד ילדי של מירוץ נהג תלבושות תחפושת Masquerade תלבושות - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
אשמח מאד לראות גם
בתודה מראש.
השמלת כלה עם שרוולים ארוכים, תוכלי להגיד לי על המידות? למישהי בת 5 גבוהה איזה מידה?כדי לראות את כל ההודעה יש ללחוץ על "לחץ כדי להרחיב"
זהו זה מוזר שם.. היא תינוקת שתהיה בת שנה ורבע בפורים עכשיו מדדתי לה גובה מכתפיים עד כף רגל 54 ומראש עד כף רגל 72 ס"מ. מה נראה לך מנסיונך?בחוו"ד שם רשום שזה מידות קטנות יחסית אבל לא מצליחה לקלוט לפי מה למדוד.. ולא מצליחה לכתוב הודעה למוכר לשאולאני בעצמי התבלבלתי חחח
מה הגובה של הילדה?
כן.התחפושת של דוד המלך רלוונטי?
אני אשמח לקישורים לתחפושות של
יפנית לגיל 9
צלמת לגיל 8
רופא / אח לילד בן 4
ובובה לילדה בת 2
תודה
זהו זה מוזר שם.. היא תינוקת שתהיה בת שנה ורבע בפורים עכשיו מדדתי לה גובה מכתפיים עד כף רגל 54 ומראש עד כף רגל 72 ס"מ. מה נראה לך מנסיונך?בחוו"ד שם רשום שזה מידות קטנות יחסית אבל לא מצליחה לקלוט לפי מה למדוד.. ולא מצליחה לכתוב הודעה למוכר לשאול
אגב לדעתך כזה בגד יכול לעמוד לתינוקת?-כי אין שם כתפיות או שרוולים.
המון תודה!!
לפי מה שמלי אומרת את צריכה מידה 18M ואין כאןתואם גיל, לקחתי לילדה בת כמעט שנתיים מידה 2 והיה מצוין
תודה על המענה!לפי מה שמלי אומרת את צריכה מידה 18M ואין כאן
וואלה את קנית את השמלה הזו? והבת שנתיים בגודל ומשקל סטנדרט? שלי קצת קטנה מה לדעתך יתאים?תואם גיל, לקחתי לילדה בת כמעט שנתיים מידה 2 והיה מצוין
לדעתי גם 12 m יהיה לה טוב - זה הולך קצרצרוואלה את קנית את השמלה הזו? והבת שנתיים בגודל ומשקל סטנדרט? שלי קצת קטנה מה לדעתך יתאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: