@ali-li איזה מידה הזמנת לבת שנתיים ווחצי? את ה18-24 או את ה3T?כשי לראות את כל הדוגמאות ,תלחצי על "לחץ אן כדי להרחיב"
מארז משלוח מנות מיני מאוס
צפה בקובץ המצורף 1527859
צפה בקובץ המצורף 1527860
צפה בקובץ המצורף 1527863
ק.ש.
@ali-li איזה מידה הזמנת לבת שנתיים ווחצי? את ה18-24 או את ה3T?כשי לראות את כל הדוגמאות ,תלחצי על "לחץ אן כדי להרחיב"
מארז משלוח מנות מיני מאוס
צפה בקובץ המצורף 1527859
צפה בקובץ המצורף 1527860
צפה בקובץ המצורף 1527863
ק.ש.
לי יש שפן בכובע. היה ממש קל להכיןלנו- תחפושת פשוטה
גלימה, כובע ופפיון
לתינוקת- יש סיכוי למצוא תחפושת של שפן בתוך כובע או שהזוי??
למשלוחי מנות אני מחפשת הברקה שתתאים איכשהוא...
ממש תודה!!
אשמח להבין איך הכנת ?ואם יש לך תמונה לדוגמא?לי יש שפן בכובע. היה ממש קל להכין
תשלחי לי מייל לMITCHADESHET.PROG בגימיילאשמח להבין איך הכנת ?ואם יש לך תמונה לדוגמא?
תודה רבה
@פנינה ריימונד @ali-liמחפשת תחפושת מתנפחת של טיל עם אסטרונאוט - לילד.
מי מוצאת לי?
@פנינה ריימונד @ali-li
כמוו הסגנון הזה, אבל בטיל\חללית עם אסטרונאוט
ET Alien-traje inflable para adultos, disfraz de Alien, monstruo, verde aterrador, Cosplay, fiesta, Festival, escenario - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comes.aliexpress.com
חללית/ אסטרונאוט:
ק.ש.
יש מכונית מירוץ, את יכולה לשלב עם התחפושת שהעליתי כאןהי, @פנינה ריימונד או @ali-li וכו
אני מחפשת משהו בסגנון הזה
https://www.aliexpress.com/item/100...2911f3442c2928c7675e52a17fa&afSmartRedirect=y
כאן ראיתי משטרה וכבאית וטרקטור, אז בנאים כבר היו שנה שעברה, שוטר וכבאי יכול לבוא בחשבון.
אשמח גם לרעיון אחר - ואני צריכה לבנים בגיל 4.5 ו- 2.5 - זה יתאים להם בגודל?
ואם למישהי כאן יש נסיון עם זה - ממה בדיוק זה עשוי? זה נראה טוב במציאות?
צפה בקובץ המצורף 1541147
תלוי מה כתוב, לפעמים מופיע האורך של הבגד- ולפעמים כתוב "תואם לגובה ילד...."פנינה או עלילי או משהי אחרת-אולי משהי יודעת איך עובד המידות בעליאקספרס בבגדים? אם רשום אורך גוף במידה- זה אומר שזה האורך של הבגד? או שזה אורך הגוף שמתאים למידה זו? וא"כ מודדים כולל ראש או רק מהראש עד כף רגל?(זה שמלה אני אף פעם לא קניתי בעליאקספרס שמלות וכו)
אשמח לעזרה מי שיודעת!
תודה!
אני מחפשת תחפושת של מלך מלכה ונסיך תואמים.
ק.ש.ילד ילדה שמפניה ריקוד קשת ריקוד השמפניה מלכה המאה ה-18 ויקטוריה מארי אנטואנט שמלה עם כובע - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ילד ילדה ילדה נסיכה יום הולדת מסיבת שמלת קשת ריקוד מלכת המאה ה-18 ויקטוריה מרי אנטינטה להתלבש עם כובע - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
נתתי לך באשכול השני, לא ראית?אני צריכה קישור לאלי של שקיות צלופן בהדפסה אישית וקופסא בצורת ציצית או כיפה
@פנינה ריימונד
@אבן גזר
@ali-li
@מלי 5
אבל שווה
חנות מומלצת מאוד!
מעל 10,000 עוקבים ודירוג גבוה של 98%
https://s.click.aliexpress.com/e/_DmQi2yv
זה בהתאמה אישיתקופסא בצורת ציצית או כיפה
יש לי 2 תחפושות למכירה
-דחליל ניו בורן
צפה בקובץ המצורף 1492957
-שפן לגיל שנה-שנה וחצי מהקישור הזה (יש אפשרות לכובע)
צפה בקובץ המצורף 1492961
הנה הקישור וואוי מזה תודה !תלוי מה כתוב, לפעמים מופיע האורך של הבגד- ולפעמים כתוב "תואם לגובה ילד...."
תני קישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: