@מלי 5אזיה גיל הילדה ואיזה מידה לקחת?
את משכירה/מוכרת את השמלה?
תודה @פנינה ריימונד
Simbok ילדים מתנפח תלבושות ליל כל הקדושים קוספליי ביצועי חליפה לילדים קישוטים מצחיקים בנים ובנות - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קש
כובע של אבא (לילד בן 3)
יש?
חנות מעולהחליפה שחורה פשוטה גם יש (לילד בן 3)?
מהמם!!
משמין או שסתם נראה לי?
שוקלת רציני אם להזמין
חליפה 3 חלקים רק 36 ש"חחליפה שחורה פשוטה גם יש (לילד בן 3)?
אין קישור
אני המומה מהמחיר! 250 שקל?... יש אותה ב-100 ש"ח ופחות מזה: + המלצות!אני הזמנתי שנה שעברה מפה:
https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.154.8aec586aCCySS7&gatewayAdapt=glo2isr
אשמחאם את רוצה אני יכולה בהמשך לעלות לך את תמונה של הנבל
טוב החלטתי על כבאית.יש מכונית מירוץ, את יכולה לשלב עם התחפושת שהעליתי כאן
ליל כל הקדושים ילדים שלב ביצועי תלבושות בני בנות רכב פסטיבל תלבושת ילדים קרנבל בגדי ג 'אז ריקוד בגדי SL8880 - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים בני ליל כל הקדושים קוספליי רוכב אדום נהג מירוצים אחיד ילדי של מירוץ נהג תלבושות תחפושת Masquerade תלבושות - AliExpress 200000532
ק.ש.
תודה רבה!לדעתי גם 12 m יהיה לה טוב - זה הולך קצרצר
יפה בנות ורוד קריקטורה טוטו שמלת תינוק מיקי מיני סרוגה טול חצאיות טוטו עם נקודות קשת וגימור ילדים מסיבת יום הולדת שמלה - AliExpress 1501
שנה שעברה זה עלה 175+20 לסרט.אני המומה מהמחיר! 250 שקל?... יש אותה ב-100 ש"ח ופחות מזה: + המלצות!
קרנבל חדש חג המולד השנה החדשה בנות 'שמלת נסיכה שמלות תחרה חמודה קורדורוי תינוק בנות 1 יום הולדת מסיבת נשף נשף נשף - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתינוק ילדה קטיפה תחרה lolita נסיכה תינוק ילד פעוט בציר קשת אלגנטי tuu וסטידו חג המולד בגדי תינוק 1-12y - AliExpress 1501
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: