את מי?אם הם יהיו מעוניינים לעשות את זה...
בינתיים לא נראה שזה יותר מדי מעניין אותם
את מי?אם הם יהיו מעוניינים לעשות את זה...
את מי?
ראשי ערים ושאר פעילים
אם יהיו מספיק תלונות, כלומר שמי שחווה הפרה בשירות ישלח פניה, לא יצטרכו בשביל זה את ראש העיר ושות'.אם הם יהיו מעוניינים לעשות את זה...
אמן כן יהי רצוןאם יהיו מספיק תלונות, כלומר שמי שחווה הפרה בשירות ישלח פניה, לא יצטרכו בשביל זה את ראש העיר ושות'.
זה נמצא בידיים שלנו כציבור
אני רוצה לעשות את זהיש מידע שחשוב שהציבור ידע:
כמעט על כל תביעה שנפתחת בבית משפט לתביעות קטנות
דהינו למלאת טופס ולשלוח קווים מזכה בסך של 1000 ש"ח ומעדיפה שלא יהיה פסק בית משפט
כי זה מלכלך עליה חבר שגיש תביעה על אוטובוס לא יצא ואשתו חיכתה לאוטובוס הבא ואיחרה 10 דק' לעבודה וקיבל 1000 ש"ח רק ככה יש סיכוי שיתעורר פה משהו
יש מידע שחשוב שהציבור ידע:ואם היא מצליחה להוכיח את זה אז זה עולה לי כסף להגיש את התביעה?
יש לי מה להפסיד מלנסות?
להתקשר למשרד התחבורה אם אין 3 פונים לא עוזר כלום כך לטענת קרויזר מהקו הפתוח של אגודת ישראל בשלוש פונים זה נחשב דיווח חריג שחייבים לטפל בואני רוצה לעשות את זה
אבל לא הבנתי אם צריך קודם להתלונן לקווים ולמשרד התחבורה - והאם תלונה בטלפון נחשבת וכן כמה זמן צריך לחכות לתשובה ממשרד התחבורה
וכן איך אדע שהתרוצים של החברה -פנצ'ר נהג חולה - לא יתקבלו בבית המשפט
אשמח אם מישהו שעשה את זה יואיל להסביר לי
ואם היא מצליחה להוכיח את זה אז זה עולה לי כסף להגיש את התביעה?
יש לי מה להפסיד מלנסות?
כתבתי הודעה זו לעיל והעתקתי אותה שוב משום שהיה לי חשוב לצטט עוד הודעה שאינה נכונהגם בתביעה קטנה יש הוצאות משפט
לצערי זה גם לא עוזרהבנתי שצריך מספר פניה לחברה כדי שיהיה אפשר לתבוע
והרב קרויזר מהקו הפתוח צודק, לא יהיה שינוי אבל התביעה מצריכה התלוננות לחברה המפעילה ולמשרד התחבורה - כך צויין באשכול המקביל
מצויין אם יש לך תאריכים מדוייקים ותדע לכתוב כמה עגמת נפש זה עשה לך יש סיכוי גדול מאוד שתקבל ע"ז בתביעה גם כמה וכמה אלפים טובים היה אברך ממודיען עילית שקיבל 7.500 ש"ח על רשימה של תקריותלצערי זה גם לא עוזר
אני בדרך לבית משפט...
אורי מקלב טוען שמאז שנכנסה שרת התחבורה הנוכחית אין עם מי לדבר במשרד התחבורה!!
(האמת שלא צריכים את מקלב בשביל לראות את זה...)
ביום שלישי הקרוב כולנו משנים את זה!!
רק תיקון קטןכמעט על כל תביעה שנפתחת בבית משפט לתביעות קטנות שהוא ללא עלות על פתיחת תיק
נכון להיום המכרז של חברת קווים במודיעין עילית הוארך עד לשנת 2027לא יודע מה היתה המעורבות של ראש עיריית אלעד בהחלפת קווים
מה שברור הוא שכדי להחליף את קווים, כלומר לא להאריך להם את הזכיינות (זוכים לתקופה וישנה אפשרות להאריך פעמיים) צריך שיהיו טענות מוכחות.
כשיבוא ראש עיר ויתעקש מול משרד התחבורה לצאת למכרז חדש הוא צריך להוכיח את הטענות. אם הוא יגיד להם "אני מסתובב בעיר והחבר'ה לא מרוצים" זה לא מספיק.
ולכן ככל שיהיו יותר תלונות זה נותן כח לראשי ערים ושאר פעילים לדפוק על השולחן ולהזיז דברים.
חוץ מברכות ואיחולים צריכים גם מעשיםאמן כן יהי רצון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: