איזה פרנסה?מה ששמעתי מהעיר מודיעין
חבר עירייה החליט לעשות סוף לבלאגאן בתחבורה הציבורית
ופשוט הסב אם מקצועו, ועמד בתחנות, כל פעם שלא הגיע בזמן אוטובוס וכו'
הגיש תביעה,
גם פרנסה לא רעה
ומאז הכל דופק שם
הצעת עבודה למעוניינים...
אבל גם זה חשוב כי החברה מקבלת קנס. לפחות עשית משהו....נכון, לא שמתי לב שכתבו תביעה ולא תלונה
מקווה שזה יועיל.אבל גם זה חשוב כי החברה מקבלת קנס. לפחות עשית משהו....
ככל שיתרבו התלונות למשרד התחבורה והתביעות ישתלם להם כלכלית לגייס עוד נהגים ולעמוד בזמניםמקווה שזה יועיל.
פתחתי כמה תלונות בחודשים האחרונים..
נהלי הפניה למבקר מורים כי יש לפנות רק במקרה שפניתם כבר לגוף שעליו אתם מתלוננים (במקרה הזה - משרד התחבורה) ולא קיבלתם מענהתתלוננו במקביל למבקר המדינה
את זה אני יודעת אבל אני חייבת להגיד לך מה לי קרה ואחר כך תגידי עם זה שווה לחכות או ישר להריץ ענינים(לפעמים עדיף ומותר להגדיל ראש)נהלי הפניה למבקר מורים כי יש לפנות רק במקרה שפניתם כבר לגוף שעליו אתם מתלוננים (במקרה הזה - משרד התחבורה) ולא קיבלתם מענה
ברוכה הבאה למועדון!!עוד יגלו יום אחד שכל הענין של ערעורים למשרד התחבורה זה פייק אחד גדול.
מה הוענה ?עם הוא ענה בכללברוכה הבאה למועדון!!
אני שהגשתי תלונה המישטרה נגד פקח השוטר בעצמו צחק ועלי זה שאת מתלוננות לחברות כמו אגד וכוכ הם לא עושים כלום אז אמרתי לו עם אתה במפורש אומר זאת בעצמך ואתה שוטר למה המישטרה לא מטפלת בזה??
טיפלתי בכמה מקרים בדרך הזועוד יגלו יום אחד שכל הענין של ערעורים למשרד התחבורה זה פייק אחד גדול.
ואם קורה שלא עוצר להתקשר לחברה כשנמצאים באוטובוס והנהג שומע שיבין שהדברים לא עוברים בשתיקה (ולא לפחד שהוא ישמע את השיחה אדרבה שישמע)
אני לא ממליץ להתעמת עם נהגים, כי אינך יודע מה יקרה לו בשעת כעס.זה לא תמיד צריך להיות בצעקות זה גם יכול להיות בצורה ברורה והחלטית מתוך ידיעה שאתה הצודק והנהג עושה פשע שהוא לא עוצר וכי אם נראה גנב בשעת מעשה לא נעשה כלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: