צר לי ידידי באשר הנך מפרש את דברי לא נכון.
כאן השמיצו את התותים החדשים 'שיצאו לאור' כנקיים מחרקים וזאת ע"י ריסוסים ורעלים ותהליכים לא טובים, וע"ז באתי לומר כי שקר הדבר והוצאת לעז.
לאחמ"כ הוספתי את מאמרו ודעתו לגבי התותים הרגילים למי שקשה לו ההוצאה.
ודאי ודאי שהיה מלכלך ומכתים כפלפל אדוםואח"כ טובלים אותם בצבע מאכל חזק ועז כימי
תנסו לחצות את התות ל2 ולהניח אותו על דף לבן תחכו כמה זמן תראו כמה צבע עז יוצא ממנו
מי שזוכר את התותים של פעם.. זה בחיים לא היה!
איך שואלים ברצינות אחרי כזו ליצנות?הם עוברים תהליך כימי שהם הופכים לשקופים וזה איכשהו קשור להכשרה
ואח"כ טובלים אותם בצבע מאכל חזק ועז כימי
תנסו לחצות את התות ל2 ולהניח אותו על דף לבן תחכו כמה זמן תראו כמה צבע עז יוצא ממנו
מי שזוכר את התותים של פעם.. זה בחיים לא היה!
אגב, זה ממש נכון לגבי התהליך של דובדבנים מסוכרים שאתם שמים בעוגות.הם עוברים תהליך כימי שהם הופכים לשקופים וזה איכשהו קשור להכשרה
ואח"כ טובלים אותם בצבע מאכל חזק ועז כימי
תנסו לחצות את התות ל2 ולהניח אותו על דף לבן תחכו כמה זמן תראו כמה צבע עז יוצא ממנו
מי שזוכר את התותים של פעם.. זה בחיים לא היה!
חומרי הריח היום יותר מפותחים כנראה מחומרי הטעם....יודעת למה-אבל הטעם שלהם לא מתחיל להיות דומה לתות של פעם..
הריח-כן
אחחח... איזה אכזבה היתה בביס הראשון..
את זה אתה יודע מידיעה? שאין תהליך כימי וצביעה,צר לי ידידי באשר הנך מפרש את דברי לא נכון.
כאן השמיצו את התותים החדשים 'שיצאו לאור' כנקיים מחרקים וזאת ע"י ריסוסים ורעלים ותהליכים לא טובים, וע"ז באתי לומר כי שקר הדבר והוצאת לעז.
איפה ליצנות? רק להשמיץ ולסתור יותר מתקרב לליצנותאיך שואלים ברצינות אחרי כזו ליצנות?
נכון מאד, הרב הגדול בתחום שדיבר כך על התותים הרגילים - זה הרב רווח בכבודו ובעצמו.ודרך אגב כבר בעלי שמע מרב גדול בתחום שאם שוטפים ומשפשפים כמה פעמים (לא זוכרת בדיוק את התהליך) יש שמתירים, כך שאני יודעת שיש דעות!
כן אבל שום מילה בדבר תהליך כימי וצביעה....נכון מאד, הרב הגדול בתחום שדיבר כך על התותים הרגילים - זה הרב רווח בכבודו ובעצמו.
וזה מה שכתבתי בתחילת דברי וחבל שלא עיינתם.
אלה הקפואים,זה תהליך כימי שהם עוברים
בריא זה לא. מזיק, אני לא יודעת עד כמה..
אני שמעתי על זה מהרב ויא שליט"א.
מי שזה מעניין בדיוק בדיוק איך, אוכל לומר
אבל אותי זה דחה למרות שזה בסדררר
מידיעה: סיפורי מעשיות.מה לגבי ירקות עליים?
אתם אוכלים באופן חופשי? הבנו שזה נורא מסוכן - זרחן וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: