מי אמר שהם לא בעייתיים, אולי פשוט אין מודעות.דבר אחד אני לא מבינה
איך זה שבאירופה התותים לא בעייתים? האם חרקי חוצלארץ מותרים?
יש לי מצד אחד את הרב ויא שליט"א שקשה לי להאמין שהוא לא דובר אמת (אצלי זה כמעט מכלי ראשון) ומצד שני את אביחי בס שנובח שהכל שקר וקישקוש...הרי בטלפון אחד אפשר לברר את זה, אבל מכיון שאני רוחש כבוד עצום לרב ויא אני לא יעשה דבר כזה, זה באמת בזיון, לשאול אותו: "הרב אמר כך"???
לכן, כמו שאני בקשר אישי וקרוב עם הרב רווח ובאתי להפריך את הדברים שנכתבו פה, יבואו מי שדברי הרב ויא חשובים לו יותר מכל רב אחר ויספר לנו מה הוא אמר לו.
אבל מכלי ראשון!
מה הקשר?"המוציא מחברו-עליו הראיה!"
אוייי התירס בקלחים....הילדים שלי לא יודעים טעמו של תות אורגינלי. אחרי שטעמתי את התות החדש - זה לא זה. איפה העסיסיים של פעם (מי שזוכר בבני ברק את 'צ'לוש שלשלות - עעעצ'ר שקל'.....)
אני אשתדל בע"ה בפעם הבאה לא לנבוח, אולי קצת ליילל.יש לי מצד אחד את הרב ויא שליט"א שקשה לי להאמין שהוא לא דובר אמת (אצלי זה כמעט מכלי ראשון) ומצד שני את אביחי בס שנובח שהכל שקר וקישקוש...
יסלח לי כבודו, הוא דיבר עם הרב רווח בעצמו על העניין? בדקתם? חקרתם?
אולי אתה הבן של הרב בעצמו עם אינטרסים (הגזמתי, אבל ברעיון)?
מצטערת אבל אתם רק שוללים הכל בכל בצורה לא משכנעת בכלל
אני בכ"א ממש לא השכנעתי.
אשמח לקבל פרטים ליצור קשר עם הנוגעים בדבר ולברר בדיוק
"המוציא מחברו-עליו הראיה!"
אני אבין....אוייי התירס בקלחים....
מי יבין אותי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: