לא לצערינו זה הרגיל בשעות הבוקר
לא נכון. יציאה מהעיר יש אחת.זה אכן נכון שהעבודות מתקדמות שם בקושי (אני מגיע לעיר פעם בשבועיים-שלשה, וקשה לראות במה התקדמו).
אבל זה לא ממש נכון שזו היציאה/כניסה היחידה מהעיר, אפשר לנסוע דרך השטחים (בנימין), ולצאת ליד אלעד לכביש 444 (רלוונטי בעיקר לנסיעות לכיוון המרכז, ב"ב וכדו').
כמו"כ, העירייה מעדכנת מידי פעם על התכניות לפתוח כביש גישה נוסף לעיר שיצא ישר ל443 (לכיוון ירושלים).
מי יודע...
זה קורה כבר די הרבה זמןלא מצאו זמן אחר
רק בבין הזמנים?
אם לא יטפלו בזה, לא רחוק היום שבזמני עומס כל העיר תהיה פקק אחד גדול, לא בצחוק.אבל אם הכביש של היצאה פקוק, הוא חוסם גם את כיכר השבטים, שיוצר פקק בכל הכבישים שמובילים לכיכר הזה (הכניסה לעיר, מסילת ישרים, בית הלל ושדרות יחזקאל למי שמכיר)
קרה לי כבר, ולא באמצע הלילה אלא בשלוש - ארבע אחר הצהרייםאם לא יטפלו בזה, לא רחוק היום שבזמני עומס כל העיר תהיה פקק אחד גדול, לא בצחוק.
אם יוצאים ימינה לכיון ניל"י יש דרך להגיע לירושליםלא נכון. יציאה מהעיר יש אחת.
מהיציאה הבודדת אפשר לבחור אם ליסוע לכוון שילת או לכיוון ניל"י ובית אריה,
אבל אם הכביש של היצאה פקוק, הוא חוסם גם את כיכר השבטים, שיוצר פקק בכל הכבישים שמובילים לכיכר הזה (הכניסה לעיר, מסילת ישרים, בית הלל ושדרות יחזקאל למי שמכיר)
זה קורה כבר די הרבה זמן
אבל היציאה מהעיר היא אחת.אם יוצאים ימינה לכיון ניל"י יש דרך להגיע לירושלים
או שזה סיבוב מאוד ארוך שעדיף לחכות בפקק
גם שם כבר פקוק בזמני עומס והרבה פעמים לא מקצר.אבל כולם יוצאים מהשער הצהוב, אא"כ סופרים את מתתיהו
אני יודעת.גם שם כבר פקוק בזמני עומס והרבה פעמים לא מקצר.
אם?אם לא יטפלו בזה
נכון.אם?
מה בדיוק עושים עכשיו בכביש 446 אם לא 'טיפול' ?
צבאיםאיילים
לא בונים כי כרגע מתנהלות עתירות שארגונים ירוקים למיניהם הגישו.שאלנו פעם משהו מהערייה למה לא פותחים את הכביש החדש מגרין פארק, והוא אמר שאין להם אישורים לזה כי המכוניות יכולות להזיק לאיילים שחיים שם וכנראה יותר חשובים מתושבי העיר....
הלוואיייייייילאחר לילה של פקקים וחסימות - אבי רבינא: הקטסטרופה עשתה את שלה. במשרד התחבורה מאשרים לי כי עיריית מודיעין עילית בחרה להפסיק עד לסוף בין הזמנים את העבודות שגרמו לפקקי הענק. בינתיים יסתפקו בפקקים והעומס הרגיל. (מקור: קול רגע)
לאחר לילה של פקקים וחסימות - אבי רבינא: הקטסטרופה עשתה את שלה. במשרד התחבורה מאשרים לי כי עיריית מודיעין עילית בחרה להפסיק עד לסוף בין הזמנים את העבודות שגרמו לפקקי הענק. בינתיים יסתפקו בפקקים והעומס הרגיל. (מקור: קול רגע)
זה חינוךואו גם אנחנו היינו תקועים בפקק ההזוי הזה
לקח לנו יותר משעתיים עד ירושלים.
זה היה פשוט מדהים איך כולם עומדים בשקט בפקק כאילו זה ברגיל.
רק אחרי מללא זמן התחילו לצפור..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: