@א.ש! סליחה על הבורות אבל מה זה? תורים לויזה או למשהו אחר?
זה לדרכון ארה"בסליחה על הבורות אבל מה זה? תורים לויזה או למשהו אחר?
זה לדרכון ארה"ב
לויזה זה משהו אחר לגמרי מערכת אחרת
ואין בכלל תורים רק ב7.23 בתל אביב
בימי רביעי בין 15 ל16 אפשר לקבוע תורים בירושלים(באתר)מישהי יודעת אם יש תורים לחידוש דרכון אמריקאי??
די דחוף!!
תודה!
קיבלתם מס' מעקב בדואר ישראל?משהו יודע איך אני יכולה לקבל פרטים אודות ויזה שאמרו לי שתגיע אחרי 7 שבועות וכבר עברו 10 שבועות ואין לי מושג מה איתה?
למי אני יכולה לשלוח מייל בנושא?
כ"כ ויזה לילד מעל גיל 18 מותר להורים לבוא ולאסוף (מהקונסוליה) או חייב הילד בעצמו?
תודה מראש!
ויזהקיבלתם מס' מעקב בדואר ישראל?
זה ויזה או דרכון?
אמור להיות,ויזה
אמור להיות מספר מעקב רגיל? כמו כל חבילה?
בירושלים נפתחים תורים כל יום רביעי בין 15 ל16 (עכשיו כבר לכאורה אין)תורים.צפה בקובץ המצורף 1203754
בשביל ילד שמתועד כאזרח אמריקאי דרכון האם אני צריך לבחור את האפשרות השניה או דוקא הראשונה
(פשוט באפשרות הראשונה יש יותר תורים)
כמו"כ איפה יש יותר סיכוי לתפוס תור בירושלים או בתל אביב
אני צריך 3 תורים לשלוש ילדים בפועל הצלחתי לתפוס רק אחד מכיון שתוך כדי הכל נתפס
אם הכוונה היא לקבוע תור בסניף האחר ממנו התחלתם את הטופסאם בחרתי בטופס DS-160 את השגרירות בירושלים יש אפשרות לשנות?
אחרי שאני קובעת שם תור יש אפשרות להזיז אותו במקרה שמתפנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: