דרוש מידע תורים זמינים בשגרירות ארה"ב

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ב"ה לא עובד

ישראל גיל

משתמש רשום
מה הקישור של הקדמת התורים של שגרירות ארה"ב???

וגם, מה הסיפור של השגרירות??? למה כולם אומרים לי שסגורים וכד'.... מישהו יכול להסביר מה הולך???

ישראל גיל

משתמש רשום
שמעתי שהשגרירות דוחה תורים של אנשים, זה נכון??? ומה אני יכול לעשות שזה לא יקרה??

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
להתפלל

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
1658924248792.png

צפורה לוי

משתמש מקצוען
בכל מקרה, אני הייתי צריכה בירושלים, ותור בשביל תעודת לידה, לא בשביל דרכון.
האם למישהו יש מידע מנסיון, לחיוב או לשלילה, אם קבעתי תור לדרכון, ואני מגיעה בשביל תעודת לידה, האם יקבלו אותי ויתנו לי השירות?

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בדרך כלל לא.

צפורה לוי

משתמש מקצוען
בא ננסח אחרת. האם אני יכולה יכולה לשחק אותה כמו שזה בשביל דרכון, וכשאגיע לפקיד אבקש תעודת לידה, האם מישהו הצליח ככה?
והאם זה מקרי, או תמיד כך? אני מנסה כבר חודש ו(כמעט) לא פתחו תורים חדשים בירושלים למטרות תעודות לידה.

אמא גאה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
דרכון ותעודת לידה זה 2 פקידים שונים, בחדרים שונים. ככה שאני לא חושבת שיעבוד לך... :(

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כמעט כל שבוע נפתח בירושלים לרישום לידה, אבל קצת ומטבע הדברים נחטף מאוד מהר

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בא ננסח אחרת. האם אני יכולה יכולה לשחק אותה כמו שזה בשביל דרכון, וכשאגיע לפקיד אבקש תעודת לידה, האם מישהו הצליח ככה?
והאם זה מקרי, או תמיד כך? אני מנסה כבר חודש ו(כמעט) לא פתחו תורים חדשים בירושלים למטרות תעודות לידה.
בעיקרון לא בכל יום הם עושים רישום לידה (תבדקו לפי התאריכים התפוסים ברישום לידה) אז שווה לבדוק לפני שהולכים

מימיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
יש למישהו תור פנוי לויזה לחודש חודשיים הקרובים?
אני צריכה ויזה לאזור חשוון ויש לי תור לתענית אסתר:rolleyes:

נערך לאחרונה ב:

צפורה לוי

משתמש מקצוען
בשבוע שעבר, היו בשעה היעודה (רביעי 15-16) המון תורים פנויים בת"א לחודש תשרי, באזור חול המועד.
תנסי שוב בשעה הזאת. יתכן וקודם את צריכה לבטל את התורים שעשית.
לא נראה לי שיש בזה סיכון, לפי כמות התורים ששחררו ,ולחודש שאח"כ עדין לא פתחו בכלל תורים.
בהצלחה!

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
זהו. נגמר...
הצלחתי לקבוע 3 תורים.
צריכה רק 2.
אם מישהו צריך תור אחד אשמח לתת בשמחה.
ליום שישי 12.8 בשעה 9:00
צריך לקבוע זמן לביטול אצלי ואז מיד לתפוס על שמכם. (עדיף באמצע הלילה כשאין סיכוי שמישהו אחר מנסה)

צפורה לוי

משתמש מקצוען
כרגע אני לא צריכה. תודה. אבל על הטכניקה של הביטול-תפיסה, זה עובד? מישהו אמר לי שביטל כמה תורים בשעה סתמית, ולא ראה שהתפנה. הוא טוען שכל הביטולים צצים ביום רביעי בשעה הזאת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה