דרוש מידע תומכת לידה

• פותח הנושא mrm
  • פורסם בתאריך

אוהבת את החיים

משתמש פעיל
ממליצה מאוד על שושנה ליאני!!
מנסיון רב איתה- דולה פשוט מושלמת!!!!
יש לה כח מטורף ואין סוף סבלנות,
ובנוסף עשתה לי זרוז טבעי שעזר ברמות!(אפילו המיילדת היתה בהלם!)
מומלץץץץץץ

יעלי מ.

משתמש רשום
צילום מקצועי
ממליצה מאוד על שושנה ליאני!!
מנסיון רב איתה- דולה פשוט מושלמת!!!!
יש לה כח מטורף ואין סוף סבלנות,
ובנוסף עשתה לי זרוז טבעי שעזר ברמות!(אפילו המיילדת היתה בהלם!)
מומלץץץץץץ
מה המספר שלה וכמה היא לוקחת

אוהבת את החיים

משתמש פעיל
0506363303- שושנה ליאני.
היא גם עושה 2 טיפולים לפני הלידה.
אני ילדתי לפני שנתיים אז כנראה המחיר כבר לא תקף להיום.
בזמנו לקחה בערך 3,000 ש"ח כולל 2 טיפולים ולידה ללא הגבלת זמן.

חני-לו

משתמש חדש
ואו, אני ממש לא רוצה לגרוע כאן מאף אחת, אבל מניסיון שלי ושל עוד שאני מכירה- כמו שאמרו כאן, במרכז זאת תהילה אליאב... אני אומרת את זה כי לדעתי ומהתנסות, היא מקצועית בכמה רמות מדולות מבוגרות שהייתי איתם והחברות שהמליצו לי עליה חשו את אותו דבר, והשם שלה רץ לי כמה פעמים מתי שביררתי על דולות. אני חושבת שיש לה גם משהו שאולי לא אמרו כאן אבל זה הדבר שהכי קנה אותי: יחס אנושי עם המון המון טאקט. וזה מלבד המדהימה שלה והיכולת הסבר והשיתוף של כולם בתהליך הלידה - בקיצור חלום! ממליצה ממש.
0527119771 - לוקחת גם די זול יחסית.

פסי ר

משתמש חדש
מישהי לקחה את בריינדי פוקס ויכולה לתת לי המלצות
אני לקחתי אותה ב2 לידות, היא מהממת!!!!! חמה וסבלנית, זמינה בטלפון לכל שאלה ובכל שעה, היא עשתה לי גם כמה טיפולים רפלקסולוגים לפני להכין את הגוף ובאמת הלך מהררר, ממליצה ממש!!! את לא תתחרטי בעז"ה!!!

בחירה

משתמש חדש
אני לקחתי אותה ב2 לידות, היא מהממת!!!!! חמה וסבלנית, זמינה בטלפון לכל שאלה ובכל שעה, היא עשתה לי גם כמה טיפולים רפלקסולוגים לפני להכין את הגוף ובאמת הלך מהררר, ממליצה ממש!!! את לא תתחרטי בעז"ה!!!
אפשר לדבר איתך...
אם תוכלי להשאיר מספר או להתקשר אליי- 0504149688
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה