אשמח לקבל המלצות על דסי כיטוב
אשמח לקבל המלצות על דסי כיטוב
מה המספר שלה וכמה היא לוקחתממליצה מאוד על שושנה ליאני!!
מנסיון רב איתה- דולה פשוט מושלמת!!!!
יש לה כח מטורף ואין סוף סבלנות,
ובנוסף עשתה לי זרוז טבעי שעזר ברמות!(אפילו המיילדת היתה בהלם!)
מומלץץץץץץ
אני לקחתי אותה ב2 לידות, היא מהממת!!!!! חמה וסבלנית, זמינה בטלפון לכל שאלה ובכל שעה, היא עשתה לי גם כמה טיפולים רפלקסולוגים לפני להכין את הגוף ובאמת הלך מהררר, ממליצה ממש!!! את לא תתחרטי בעז"ה!!!מישהי לקחה את בריינדי פוקס ויכולה לתת לי המלצות
שמעתי עליה דברים ממש טובים!מישהי לקחה את בריינדי פוקס ויכולה לתת לי המלצות
אפשר לדבר איתך...אני לקחתי אותה ב2 לידות, היא מהממת!!!!! חמה וסבלנית, זמינה בטלפון לכל שאלה ובכל שעה, היא עשתה לי גם כמה טיפולים רפלקסולוגים לפני להכין את הגוף ובאמת הלך מהררר, ממליצה ממש!!! את לא תתחרטי בעז"ה!!!
מינה ברגמן תותחית אין דברים כאלהממליצה גם בחום, עזרה לי המון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: