יש בשפע- לא צריך לחפש הם פשוט נמצאים בכל פינה.מה מבחינת כמות "בני דודינו" המסתובבים במתחם?
לפי דעתי אם אין סיבה מיוחדת שאתם צריכים דווקא את הבית חולים הזה תחפשו מקום אחר. מעייני, תל השומר...
אבל אם יש חשש כלשהו לא לוותר בגלל אף אחת מהסיבות.
יש בשפע- לא צריך לחפש הם פשוט נמצאים בכל פינה.מה מבחינת כמות "בני דודינו" המסתובבים במתחם?
עכשיו אני שמה לב שכתבתם שהומלץ מבחינה רפואית.מוכנה בבקשה ממש לפרט לי למה? זה חשוב לי [פשוט הומלץ לנו מבחינה רפואית ליילוד]
המליצו יותר על בלינסון אבל אמרו שגם לאיכילוב יש אפשרות לטפל בעניןעכשיו אני שמה לב שכתבתם שהומלץ מבחינה רפואית.
אז מבחינת מה הספק שלכם?
תרימי טלפון לציפי וידר מתאמת קשרי הקהילה שם..המליצו יותר על בלינסון אבל אמרו שגם לאיכילוב יש אפשרות לטפל בענין
בעיקר מלחיץ אותי להיות בחדר עם מישהי "לא יהודיה".... ורציתי לדעת עד כמה ההיתכנות לדבר
אין כזה דבר הם מקפדים לא לערבב ביחדהמליצו יותר על בלינסון אבל אמרו שגם לאיכילוב יש אפשרות לטפל בענין
בעיקר מלחיץ אותי להיות בחדר עם מישהי "לא יהודיה".... ורציתי לדעת עד כמה ההיתכנות לדבר
תודה, כמובן שביררנו כברתבררי על שיבא אם זה גם טוב לך
בעיקרון הם נקראים הכי מקצועיים ואני ההוכחה לזה מלידה עכשווית ממש(ולא כ"כ פשוטה)
תנסי לברר לא תתחרטי לרגע
שיבא ממש לא נקראים הכי מקצועיים- כמובן תלוי באיזה תחום.תבררי על שיבא אם זה גם טוב לך
בעיקרון הם נקראים הכי מקצועיים ואני ההוכחה לזה מלידה עכשווית ממש(ולא כ"כ פשוטה)
תנסי לברר לא תתחרטי לרגע
אז תורידי מהר את הלחץ. הוא פשוט מיותר.המליצו יותר על בלינסון אבל אמרו שגם לאיכילוב יש אפשרות לטפל בענין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: