זה מאד! יקר
מה הסדר גודל של העלות של זה?מאד מאד מומחה ובדיוק בנושא הזה- מנסיון, אבל עולה בהתאם
(הלואי שהיה לי אחוזים אצלו )
והאם ישנה גם רופאה פרטית?
וכמה עולה מיילדת פרטית?
וכמה עולה דולה רגילה / מקצוענית?
זה מאד! יקר
מה הסדר גודל של העלות של זה?מאד מאד מומחה ובדיוק בנושא הזה- מנסיון, אבל עולה בהתאם
(הלואי שהיה לי אחוזים אצלו )
@hippopotomonstrosesquippedaliophobiaממליצה מאוד על שרה בן דוד 02-5340382, היא מהממת!! לקחתי אותה ללידה שניה לאחר שהלידה הראשונה היית בניתוח קיסרי, יש לה קשר מצוין עם הצוות הרפואי בשערי צדק, אך היא מגיעה מהצד של היולדת נטו, בעיניי זה דבר חשוב מאוד, כי בלידה הראשונה יצאתי בתחושה שהביה"ח לא כל כך "ספר" אותי והכריחו אותי לעשות מה שלא רציתי
(היה רק בתחושה שלי, אבל ציפיתי ליותר אמפתיה למרות הנתונים הלא מעודדים, ובמקום זה קיבלתי את ההרגשה שאני לא מבינה כלום והולכת להרוג את הילד),
בכל אופן הלידה השנייה התנהלה בצורה שונה לחלוטין לטובה ב"ה, ולמרות שהייתי חייבת להיות מנוטרת כל הזמן, הצוות סמך על שרה (שאכן הייתה אחראית, אבל לא צעקה עלי כשהמוניטור זז כהרגלו...)
שרה הייתה שם בשבילי ועזרה לי ממש, ומכיוון שכל כך סומכים עליה, גם לא באו כל רגע לבדוק מה איתי ולהלחיץ, הלידה הייתה ארוכה מאוד, בכל אופן לידה ראשונה, אבל ב"ה הסתיימה בלידה רגילה, ובחוויה של עוד.. בעז"ה...
שרה גרה בטלזטון, ומגיעה במהירות יחסית גבוהה, ויש לה נהג גוי צמוד לשבתות וחגים
היא מקצועית מאוד!!אשמח לשמוע על שרה, מבחינה מקצועית, תרגילים וכו
@hippopotomonstrosesquippedaliophobiaהיא מקצועית מאוד!!
לגבי תרגילים - הרבה משקיעה בתרגיל הספינינג בייביס, גם תוך כדי אפידורל (מזרז את הלידה)
היה לה עוד כמה תרגילים, אבל אני כבר לא זוכרת בדיוק (עיסוי קצת אבל לא בכל מצב ולא בכל שלב).
שוב, לי בעיקר נתן ביטחון שהצוות סמך עליה כמעט בעיניים עצומות. והיא מצידה עקבה אחרי המוניטור, הייתה אחראית, ובהחלט הרגיעה
שאלתי את יונה רוב (יועצת הנקה לשעבר בשערי צדק ומעבירה קורסים של הכנה ללידה) על מי היא ממליצה והיא נתנה לי את השם של שרה בן דוד,אולי את מכירה ממליצות נוספות? איך הגעת אליה?
דבורה זרביב מקצועית מאד שנים בתחום אשה מיוחדת 054-526-2457אשמח לשמוע על דולות באזור ירושלים מומלצות ומחירים
ישנם שמנים איכותיים שמאד מאד מועילים בלידה אם תרצי אשלח לך בפרטיאשמח לשמוע על דולות באזור ירושלים מומלצות ומחירים
אשמח מאודישנם שמנים איכותיים שמאד מאד מועילים בלידה אם תרצי אשלח לך בפרטי
שאלת תם: מה הפקיד של הדולה? עברתי ב"ה 4 לידות ולא היה חסר לי אף אחד בחדר
אני לא יודעת,אשמח לשמוע דווקא איך הסתדרת בלי דולה בלידות
אני לפני לידה ראשונה ואימי נפטרה לפני כשנה וחשבתי לבוא לבד עם בעלי אבל הלחיצו אותי שחייבים דולה וכדו'...
עם מי היית בלידה? רק עם בעלך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: