זה משתנה לפי כל מיני פרמטרים, גם בבי"ח שבדר"כ מאפשרים - לא תמיד זה אפשרי, תלוי בנתונים אישיים.לי היה 2 ניתוחים בלי לידות רגילות לפני כן ונתנו לי ללכת ללידה רגילה
צריך התיעצות עם רופא מומחה שיבדוק את כל הפרטים...
זה משתנה לפי כל מיני פרמטרים, גם בבי"ח שבדר"כ מאפשרים - לא תמיד זה אפשרי, תלוי בנתונים אישיים.לי היה 2 ניתוחים בלי לידות רגילות לפני כן ונתנו לי ללכת ללידה רגילה
פלוטקין משערי צדק מעולה לזה!אני ברוך ה' ילדתי אחרי ניתוח קיסרי לידה רגילה בלי רופא או דולה וכו'.. רק עם בורא עולם ומיילדת רגילה שהייתה ממש טובה גם מבחינה נפשית היא כל הזמן הרגיעה ותמכה (שזה גם סיעתא דשמייא כי בלידה אחרת הייתה לי מיילדת ממש לא נחמדה. כשקראתי לה אפילו התעצבנה)
השאלה, אחרי 2 ניתוחים? אין סיכוי בכלל ללידה רגילה? או שאפשרי עם רופא?
רופא?פלוטקין משערי צדק מעולה לזה!
איך?!?!לי היה 2 ניתוחים בלי לידות רגילות לפני כן ונתנו לי ללכת ללידה רגילה
לא נותנים וזה גם ממש מסוכן..למה לא?..
איך אפשר לשמוע ממך על זה בפרטי?לי היה 2 ניתוחים בלי לידות רגילות לפני כן ונתנו לי ללכת ללידה רגילה
איזה?שני בתי חולים מצוינים
שמיראיזה?
יוכבד ציונה גולדשטיין - אלופה ממש 053-2224763 היא גם דוברת אנגלית וצרפתית - היתה בעבר נהגת אמבולנס - יש לה המון ידע רפואי - ומומחית - שווה ביותר - אם היא זמינה ....צהרים טובים,
מחפשת באזור ירושלים תומכת לידה ללידה לאחר לידה של ניתוח קיסרי.
המליצו לי על תומכת שלוקחת 6000 ש"ח וזה מוגזם לי קצת המחיר.
אודה להמלצות!
אני עברתע ניתוח לידה מס' 7 והיא ליוותה אותי ללידה מס' 8 עם תינוק גדול - ובס"ד זכיתי ללדת לידה טבעית למרות מיעוט הסיכויים שנתנו לי בשערי צדק... ילדתי בלניאדו - והיה שווהיוכבד ציונה גולדשטיין - אלופה ממש 053-2224763 היא גם דוברת אנגלית וצרפתית - היתה בעבר נהגת אמבולנס - יש לה המון ידע רפואי - ומומחית - שווה ביותר - אם היא זמינה ....
@נטלי505צהרים טובים,
מחפשת באזור ירושלים תומכת לידה ללידה לאחר לידה של ניתוח קיסרי.
המליצו לי על תומכת שלוקחת 6000 ש"ח וזה מוגזם לי קצת המחיר.
אודה להמלצות!
יש בתי מולים שנותנים , לכאורה זה לא מסוכןלא נותנים וזה גם ממש מסוכן..
מזל טוב!@נטלי505
ב"ה ילדתי לפני שבוע בלידה קצת מוקדמת.
אמא שלי הצדיקה שלא יכלה להיות איתי בלידה מסיבות טכניות שלחה לי כמו מלאך משמים דולה נדירה!
כל כך לא הייתי בעד דולה ולא הבנתי את הרעיון עד שהיא פשוט הפציעה לי לחדר לידה תוך חמש דק' מהשיחה עם אמא שלי(השעה הייתה לפנות בוקר) ופשוט הצילה לי את הלידה!
חני גרינבאום- 0524207569
כל כך נהנתי!
הייתה מלאת טקט, נעימה בטירוף, חיונית, מקצועית ברמות שפשוט הרגישו את זה על הידיים שלה!
למרות ששלטה בלידה ביד רמה- עשתה את הכל בשקט, נתנה את המקום המכובד לבעל, למיילדת, לכולם. פעלה בכל כך הרבה צניעות ומקצועיות שפשוט השתלבה שם ולא גמרה להועיל.
ממש ממליצה!
(נדמה לי שהיא לוקחת באיזור 2500 ש"ח אבל היה שווה בעייני כל שקל)
שיהיה לידה קלה!
כןרופא?
זה עולה כסף?
תלוי צריך לשלם על תור פרטי אצלו ולפעמים זה מספיק ורק אם יש צורך לוקחים אותו פרטי בלידהזה עולה כסף?
איזה בתי חולים מומלצים ללידה כזו?- האם ביה"ח שמאפשר מיילדת פרטית - הוא ביה"ח המומלץ ללידה כזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: